تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 202 از 278 اولاول ... 102152192198199200201202203204205206212252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,011 به 2,020 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

اگه نباشه جاش خالی می مونه wrath of god's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

داداش qazlmp جواب ما رو بده دیگه

2. این کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

داداش qazlmp جواب ما رو بده دیگه
    شرمنده دوست من بابت تاخیر
    والا همه اونایی که من پرسیدم کانفینگ رسمی بود (ینی همون گرافیک 4 و لمسی و رم 8)، کانفینگ های دیگه که رم رو 12 یا 16 بدن یا غیر لمسی باشه نبود! البته تمام مغازه ها نرفتیم دیگه، خسته شدیم، همون 10-15 تا کافی بود برا اینکه مطمین بشم این لپ تاپ اومده توو بازار و قیمتشم بیاد دستم :-)
    پکش هم با خوده لپ تاپه، ینی اون سنسور حرکات دست داخل جعبه هس، ینی علاوه بر موس و کیف، این سنسور هم هس و پک کامل رو میدن از 4100 تا 4250! حالا چرا از 100 تا 250 تومن قیمت متغییه توو مغازه های مختلف، اینو دیگه نمیدونم!
    ایشالله اگه بشه هفته بعد هم یه سر میرم پاساژ رضا و بازار کامپیوتر ایران توو ولی عصر، اونجا هم اطلاعاتی رو که گرفتم میام اینجا فید میدم
    درمورد بازی هم، تمام مغازه دارها گفتن بهترین لپ تاپ با جدیدترین گرافیک انویدیا هس که از پس تمام بازی ها بر میاد و تا 4 سال با کیفیت خوب جوابگو هس، گفتن این ddr3 بودنش فقط 5% ماجراس و مهم gtx بودن گرافیکش هس!
    فقط یکی از مغازه دارها که این مدل رو نداشت کلا حرف های بی ربطی بهم میزد که منو منصرف کنه، داشت N550JV رو با Y510P لنوو مقایسه میکرد، میگفت ما خودمون تست کردیم دیدم 5 دقیقه بازی most wanted توو هر دو لپ تاپ، y510p خیلی خوب بود ولی n550jv بعد 2 دقیقه شدید داغ کرد و بعدشم هنگ کرد و اصلا از بازی پرید بیرون و رفت جاهای دیگه توو ویندوز و از این حرفا!!! کلا داشت جنس خودشو که داشت شاهکار جلوه میکرد تا من از اون میخریدم، منم بهش گفتم مرد مومن (البته این قسمتشو توو دلم گفتم ها) شاید مقایسه با n550jv اینطور باشه که میگی تازه اونم بعیده، ولی دیگه این مقایسه رو با n550jk نکن خواهشا، این گرافیکش سری گیم و مکسول هس، ولی بازم همون حرفا رو میگفت! کلا میگفت این سری n550 فقط مالتی مدیاس حالا چه jv چه jk فرقی نمیکنه، ولی برا بازی اصلا خوب نیس! میگفت برا بازی فقط y510p لنوو خوبه، میگفت تازه ما با کیفیت فول اچ دیش هم داریم! گفتم نه، من نظرم همون ایسوس هس

4. 3 کاربر از qazmlp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ramingsm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

والا همه اونایی که من پرسیدم کانفینگ رسمی بود (ینی همون گرافیک 4 و لمسی و رم 8)، کانفینگ های دیگه که رم رو 12 یا 16 بدن یا غیر لمسی باشه نبود! البته تمام مغازه ها نرفتیم دیگه، خسته شدیم، همون 10-15 تا کافی بود برا اینکه مطمین بشم این لپ تاپ اومده توو بازار و قیمتشم بیاد دستم :-)
    پکش هم با خوده لپ تاپه، ینی اون سنسور حرکات دست داخل جعبه هس، ینی علاوه بر موس و کیف، این سنسور هم هس و پک کامل رو میدن از 4100 تا 4250! حالا چرا از 100 تا 250 تومن قیمت متغییه توو مغازه های مختلف، اینو دیگه نمیدونم!
    ایشالله اگه بشه هفته بعد هم یه سر میرم پاساژ رضا و بازار کامپیوتر ایران توو ولی عصر، اونجا هم اطلاعاتی رو که گرفتم میام اینجا فید میدم
    درمورد بازی هم، تمام مغازه دارها گفتن بهترین لپ تاپ با جدیدترین گرافیک انویدیا هس که از پس تمام بازی ها بر میاد و تا 4 سال با کیفیت خوب جوابگو هس، گفتن این ddr3 بودنش فقط 5% ماجراس و مهم gtx بودن گرافیکش هس!
    فقط یکی از مغازه دارها که این مدل رو نداشت کلا حرف های بی ربطی بهم میزد که منو منصرف کنه، داشت N550JV رو با Y510P لنوو مقایسه میکرد، میگفت ما خودمون تست کردیم دیدم 5 دقیقه بازی most wanted توو هر دو لپ تاپ، y510p خیلی خوب بود ولی n550jv بعد 2 دقیقه شدید داغ کرد و بعدشم هنگ کرد و اصلا از بازی پرید بیرون و رفت جاهای دیگه توو ویندوز و از این حرفا!!! کلا داشت جنس خودشو که داشت شاهکار جلوه میکرد تا من از اون میخریدم، منم بهش گفتم مرد مومن (البته این قسمتشو توو دلم گفتم ها) شاید مقایسه با n550jv اینطور باشه که میگی تازه اونم بعیده، ولی دیگه این مقایسه رو با n550jk نکن خواهشا، این گرافیکش سری گیم و مکسول هس، ولی بازم همون حرفا رو میگفت! کلا میگفت این سری n550 فقط مالتی مدیاس حالا چه jv چه jk فرقی نمیکنه، ولی برا بازی اصلا خوب نیس! میگفت برا بازی فقط y510p لنوو خوبه، میگفت تازه ما با کیفیت فول اچ دیش هم داریم! گفتم نه، من نظرم همون ایسوس هس
    البته بعید میدونم اگه y510p مدل sli باشه n550jk هم بتونه تو گیم باهاش رقابت کنه ولی مدل sli نه معمولی

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

6. 2 کاربر از ramingsm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hacker13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    Root

پيش فرض

عجب نامردایی پیدا میشنااااا واقعا باید چشم و گوشمون رو باز کنیم هنگام خرید حالا یه سوال از شما

ایا میزارن لبتاپ رو از جعبه در بیاریم تست کنیم اگه نخواستیم بریم یا نه دیگه حتما باید بخریم ؟؟ اخه بعضی مدل هاش دی وی دی رایترش لقی داره باید اونو تست کنم .

8. 2 کاربر از hacker13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

سلام......خواهش میکنم این جه حرف ایه......خوب رم 12 و 16 رو باید ببینیم شاید یه جاهایی بدن...پس پکم با خود لپ تاپه دیگه......ساب ووفر هم میدن نه؟!؟(همرا با موس و کیف و سنسور)
    در مورد اون یارو مغازه ایه......اینا کلا چرند میگن.....در مورد این asus n550jk هم نظرتو عوض نکن....مرتیکه جنس زیاد آورده نفروخته میخواد غالب کنه و گرنه y510 به گرد پای n550jk نمیرسه....صفحه نمایش......0به تمام معنا......در ضمن یارو اصلا هیچ چیزی در باره ی asus n550jk نمیدونست فقط داشت چرت و پرت میگفت.....خوب کاری کردی به یاروگفتی نظرم همون ایسوس هس...ایول
    بد بخت فکر کرد تا شما و دوستت بودی.... مشتری بی عقل گیرش اومده(جسارتا منظورم شما نیست...شما بزرگه مایی)سرشو شیره بماله(بازم منظورم به شما نیس......) ضایه شد رفت پی کارش...انقد دلم میخواست قیافه ی یارو رو ببینم در چنین شرایطی........که حد نداشت
    با تشکر....قربون شما.....اطلاعات رو خوب share کردی ماشالله ماشالله......بزنیم به تخته(هه به همین خیال باش تخته تونستی پیدا کنی)پیدا کردم صفحه مانیتور لپ تابم

10. 3 کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

منم تو شيراز يه سوال كردم با گارانتي سازگار و رم 8 و گرافيك 4 و لمسي گير آوردم.البته در مورد leap motion يادم رفت بپرسم ولي قيمتش 4.139.000 بود. حالا تا هفته ديگه بره بالا يا تغيير نكنه خدا ميدونه

12. 3 کاربر از mhe3xe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    IR(GUILAN)AN

پيش فرض

منم تو شيراز يه سوال كردم با گارانتي سازگار و رم 8 و گرافيك 4 و لمسي گير آوردم.البته در مورد leap motion يادم رفت بپرسم ولي قيمتش 4.139.000 بود. حالا تا هفته ديگه بره بالا يا تغيير نكنه خدا ميدونه
    داداش به صورت کل میگم leap motion یک وسیله ای هست که از یک سنسور ساخته شده که.....اون سنسور ها با رو به رو شدن با دست ما حرکات دست رو شناسایی میکن و باعث میشن..تا بتونیم صفحه رو در اختیار خودمون بگیریم یا به عبارتی دیگه کنترلش کنیمدر مورد اون کانفیگی که شما گفتین یکم رمش بده من در واقع ما دنبال رم 12گیگ یا 16گیگ هستیم....البته اگه پیدا نشد باید رم 12 یا 16 بگیریم ولی اگه پیدا بشه خیلی خوبه

14. 3 کاربر از wrath of god بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

عجب نامردایی پیدا میشنااااا واقعا باید چشم و گوشمون رو باز کنیم هنگام خرید حالا یه سوال از شما

ایا میزارن لبتاپ رو از جعبه در بیاریم تست کنیم اگه نخواستیم بریم یا نه دیگه حتما باید بخریم ؟؟ اخه بعضی مدل هاش دی وی دی رایترش لقی داره باید اونو تست کنم .
    فک نکنم، چون دو سه تا مغازه گفتن باز ندارن و توو جعبه هس و نمیشه باز کرد، گفتن اگه واقعا خریدارم و همین الان بخوام بخرم باز میکنن که منم گفتم نه! ولی چندتا مغازه هم بودن که باز داشتن و توو ویترینشون بود و گرفتم دستم، حتی یکیش باز هم بود و یکی دو دقیقه باهاش کار کردم، صفحه نمایشش واقعا فوق العادس، نور و رنگ پردازی ها واقعا زنده هستن، انگار طبیعی تصاویر جلوته :-) راستش به مورد لقی توجه نکردم، اصلا یادم نبود (چون منم خونده بودم توو نت که برخی کاربران گله میکردن از این موضوع!)

16. 2 کاربر از qazmlp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

البته بعید میدونم اگه y510p مدل sli باشه n550jk هم بتونه تو گیم باهاش رقابت کنه ولی مدل sli نه معمولی

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
    بله درسته، ولی اون یارو مغازه داره میگفت توو همون حالت عادی و یه گرافیکه تمام بازی ها رو میکشه و خیلی بهتر از n550 هس! درسته سری y لنوو سری گیم محسوب میشه و سری n ایسوس سری مالتی مدیا و نباید باهم مقایسه بشن، ولی زور داره که گفته بشه y510p توو اجرای بازی ها قوی تر از n550 عمل میکنه (حالا jv میگفت اشکال نداره آدم یکم عصبی میشد، طرف هم jv رو میگفت هم jk رو!!!)
    باز y50 لنوو رو مقایسه میکرد میگفتم حرفش درسته...

18. این کاربر از qazmlp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام......خواهش میکنم این جه حرف ایه......خوب رم 12 و 16 رو باید ببینیم شاید یه جاهایی بدن...پس پکم با خود لپ تاپه دیگه......ساب ووفر هم میدن نه؟!؟(همرا با موس و کیف و سنسور)
    در مورد اون یارو مغازه ایه......اینا کلا چرند میگن.....در مورد این asus n550jk هم نظرتو عوض نکن....مرتیکه جنس زیاد آورده نفروخته میخواد غالب کنه و گرنه y510 به گرد پای n550jk نمیرسه....صفحه نمایش......0به تمام معنا......در ضمن یارو اصلا هیچ چیزی در باره ی asus n550jk نمیدونست فقط داشت چرت و پرت میگفت.....خوب کاری کردی به یاروگفتی نظرم همون ایسوس هس...ایول
    بد بخت فکر کرد تا شما و دوستت بودی.... مشتری بی عقل گیرش اومده(جسارتا منظورم شما نیست...شما بزرگه مایی)سرشو شیره بماله(بازم منظورم به شما نیس......) ضایه شد رفت پی کارش...انقد دلم میخواست قیافه ی یارو رو ببینم در چنین شرایطی........که حد نداشت
    با تشکر....قربون شما.....اطلاعات رو خوب share کردی ماشالله ماشالله......بزنیم به تخته(هه به همین خیال باش تخته تونستی پیدا کنی)پیدا کردم صفحه مانیتور لپ تابم
    من بعد نوشتن کیف میخواستم یه "و" بذارم و یه چیزه دیگه بنویسم ولی یادم رفت که اون چی بود، واسه همین "و" رو پاک کردم و بعد کیف "،" گذاشتم و بعدش اون سنسور رو نوشتم، الان که شما گفتی یادم اومد، بعد "و" قرار بود بنویسم ساب ووفر که یادم رفت
    آره دیگه، پک N550JK کاملش اینه: موس اصلی ایسوس، کیف، ساب ووفر، سنسور
    leap motion، کارت گارانتی و خوده لپ تاپ

20. 2 کاربر از qazmlp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •