تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 202 از 302 اولاول ... 102152192198199200201202203204205206212252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,011 به 2,020 از 3011

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Real Madrid C.F | کهکشانی ها | فصل 2013 - 2014

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی reza0034's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    borazjan

پيش فرض

راموس: تصميم داور درست بود

مدافع رئال مادريد معتقد است که حرکت وي بر روي مهاجم اتلتيکو مادريد پنالتي نبوده و داور تصميم درستي گرفته است.

سرخيو راموس بر اين باور است که کارلوس دلگادو فريرو، داور دربي شب گذشته مادريد در اعلام نکردن پنالتي به سود اتلتيکو مادريد، تصميم درستي گرفته است.

وي اظهار داشت: فوتبال همين است. هزاران پنالتي گرفته مي‌شود و همين تعداد هم گرفته نمي‌شود؛ اين به داور بستگي دارد. من نبايد قضاوت کنم اما فکر نمي‌کنم آن صحنه پنالتي بوده باشد.

راموس گفت: شايد بازي را خيلي ساده گرفتيم و پس از گل اول خيلي خيالمان راحت شد. تيم با جنگندگي بيشتري در نيمه دوم به زمين آمد. تيم 90 دقيقه جنگيد.

وي ادامه داد: هنوز سه امتياز جلوتر از اتلتيکو هستيم و بايد همچنان پيشرفت کنيم و امتياز بگيريم. مي‌توانستيم نتيجه بهتري بگيريم زيرا در نيمه دوم بر بازي مسلط بوديم و شايسته اين بوديم که گل‌هاي بيشتري بزنيم. اتلتيکو رقيب قدرتمندي است؛ آنها تيم بسيار سرسختي هستند.

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

توی اون جو بازی مساوی هم غنیمت بود به هر حال!
    تا اومد رونالدو گل رو بزنه سکته زدم...اگه می باختیم اوضاع ناجور میشد بدجور

3. 2 کاربر از Meisam.apk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

کریم کارش درسته واقعا خطرناکه این بازیکن باید قدرشو دونست.
    در مورد کریم بنزما یه نکته خیلی مهمه
    درسته بازیکن خوبیه ولی مشکلی که داره این هست که تعداد موقعیت هایی که خراب میکنه خیلی زیاده

تو چند بازی که این فصل از همین بنزما دیده شد به طرز فجیعی موقعیت خراب میکنه و خیلی راحت توپ رو لو میده
    فقط کافیه صفحات قبل رو بخونید تا متوجه بشید
    تو 90 درصد بازی ها موقعیت خراب میکنه

دیگه طرفدارای رئال هم تو همین صفحات قبل شگفت زده میشدن وقتی بنزما گل میزد (( تو یه بازی بنزما 2 گل زد یکی گفت آخر الزمان شده کریم دابل کرده ))

به طور کل تمام کننده مورد اطمینانی نیست
    هیگواین خیلی خیلی از بنزما سرتر بود
    موقعیت خراب شده این فصل بنزما فکر کنم 10 برابر گل هایی هست که زده !!

آخر فصل هم در صورت لزوم میشه به جایگزینش واسه خرید جدید فکر کرد

5. 2 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

13 تذکر

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

101- بر سر موضوعات ورزشی با یکدیگر بحث و جدال بی‌مورد نكنيد و به نظرات و آراء یکديگر احترام بگذاريد. مطمئنا نظرات افراد در هر زمینه‌ای با هم متفاوت است.

501- شرکت در مباحث تیم‌های رقیب با هدف ایجاد تنش و درگیری ممنوع می باشد. اظهار نظر در این موضوعات در صورتی که به قصد برهم زدن مباحث نباشد، مانعی ندارد.
    تذکر: تعیین پست‌های متناقض با این قانون تنها به عهده تیم مدیریت انجمن ورزش هست.

502- در هر تاپیک لزوما فقط در مورد همان باشگاه صحبت خواهد شد. توهین به دیگر تیم‌ها و اعضایشان (مربی، بازیکن و ...) جایی ندارد.
    بنابراین :

... در راستای اجرای قوانین ، هرگونه بحث و تخلفی که منجر به حاشیه و تنش و جنجال و توهین بشه اعم از کل کل بی مورد و بی احترامی و تمسخر و متلک پرانی به تیم رقیب و اعضای تیم رقیب و سایر کاربران و به طور کل وارد شدن و شعله ور کردن اینگونه بحث ها ، موجب برخورد بدون تخفیف حذف دسترسی خواهد بود .
    به منظور تاکید بیشتر :

به طور کل وارد شدن و شعله ور کردن اینگونه بحث ها ، موجب برخورد بدون تخفیف حذف دسترسی خواهد بود .
    پی نوشت : حذف دسترسی بدون تذکر قبلی و بدون اعلام قبلی انجام میشه ، پس اگر روزی اومدیم انجمن و دیدیم کلا انجمن ورزش رو نمیبینیم ، نگران نباشیم که شاید مشکلی برای انجمن بوجود اومده باشه ، بلکه به این معنی هست که دسترسی ما به انجمن ورزش حذف شده

پیشاپیش ممنون از توجه دوستان

7. 10 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کاسیاس: امیدوارم تا ۴۰ سالگی هم در رئال باشم

دروازه‌بان تیم ملی فوتبال اسپانیا ابراز امیدواری کرد که تا سن ۴۰ سالگی همچنان در رئال مادرید به بازی ادامه دهد.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ایکر کاسیاس در یک برنامه رادیویی حاضر شد. دروازه‌بان تیم ملی فوتبال اسپانیا ابراز امیدواری کرد که تا سن 40 سالگی فوتبال بازی کند؛ هرچند مطمئن نیست تا آن زمان همچنان در رئال باشد.
    وی اظهار داشت: دوست دارم همچنان به کسب افتخارات ادامه دهم. فرصت داشتن برای رسیدن به قهرمانی‌های بیشتر و به خیابان رفتن برای جشن گرفتن به همراه هواداران فوق‌العاده است. این یک مزیت واقعی است. اکنون خیلی بیشتر به این فکر می‌کنم که وقتی فوتبال را کنار گذاشتم، چه کاری انجام دهم. دوست دارم همچنان بازی کنم، اگر بشود در باشگاه خودم.
    وی خاطرنشان کرد: مهم است که تلاش کنید تا به ترکیب اصلی تیم برگردید؛ باید به مبارزه ادامه دهید و تلاش کنید موفقیت‌های بیشتری کسب کنید. من یک انسان ایده‌آل‌گرا هستم و همیشه با احترامی که برای هم‌تیمی‌هایم قائل هستم، می‌خواهم بازی کنم.
    دروازه‌بان رئال مادرید اضافه کرد: امیدوارم مقابل ایتالیا بازی کنم. حضور در تیم ملی برای من اهمیت زیادی دارد و از مربی تشکر می‌کنم که همچنان به من اعتماد دارد. فکر می‌کنم می‌توانم تا 40 سالگی به بازی ادامه دهم. یک دروازه‌بان اگر از خودش مراقبت کند، می‌تواند تا 40 سالگی بازی کند. امیدوارم که وقتی 40 ساله شدم، همچنان در رئال مادرید باشم اما زمانی می‌رسد که دیگر امکانش نخواهد بود. وقتی قرارداد من به پایان برسد، درباره اینکه باید چه کاری انجام دهم و اینکه آیا در رئال بمانم یا نه فکر می‌کنم.
    کاسیاس در خصوص بهترین مهارهایش گفت: مهار توپ پروتی از تیم سویا، مهار توپ در فینال لیگ قهرمانان 2002 یا واکنشی که در جام‌جهانی آفریقای جنوبی مقابل آرین روبن داشتم. همه آنها را به یاد می‌آورم.

9. 8 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آلونسو: شرایطم عالی باشد در رئال می‌ مانم

هافبک رئال مادرید شرط تمدید قراردادش را در رئال مادرید شرایط بدنی عالی دانست.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ژابی آلونسو در گفت‌و‌گویی با فرانس فوتبال به تمجید از دو بازیکن فرانسوی در رئال مادرید و به خصوص کریم بنزما پرداخت و او را یک فوتبالیست عالی دانست.
    آلونسو به تأثیری که حضور در انگلیس روی بازی او داشت اشاره کرد و گفت: فوتبال یک ورزش پربرخورد است و من زمانی که لازم باشد، نمی‌ترسم از پاهایم استفاده کنم اما همیشه این کار را اصولی انجام می‌دهم.
    وی در خصوص دلایلش برای تأخیر در تمدید قرارداد اظهار داشت: می‌خواهم مطمئن شوم که از لحاظ بدنی شرایطم عالی است. مصدومیت فصل گذشته کاملا مرا از تمرینات بیرون نگه داشت. آسان‌ترین مسیر را انتخاب نکردم. تصمیم من ربطی به پول یا آرزو نداشت. از خودم می‌پرسیدم که آیا می‌خواهی دو سال دیگر در این تیم بمانی؟ اگر جوابم مثبت بود، تمدید قرارداد آسان می‌شد.
    هافبک رئال مادرید خاطرنشان کرد: در زمین بازی بسیار سازمان‌یافته هستیم؛ حتی مهاجمان هم به ما کمک می‌کنند و این کار را برای ما بسیار آسان می‌کند تا از میانه میدان بازی را کنترل کنیم. کار ما باعث می‌شود تا وظیفه مدافعان سبک‌تر شود.
    آلونسو اضافه کرد:‌ این باعث می‌شود فشار کمتری روی دروازه‌بان وارد شود و گل‌های کمتری بخورد. این تأثیر مثبت یکی از خطوط تیم روی خط دیگر باعث تعادل در تیم می‌شود که برای مسابقاتی که پس از آوریل در پیش داریم، بسیار مهم است: یک‌چهارم لیگ قهرمانان اروپا؛ فینال کوپا‌دل‌ری و مسابقات لالیگا. اگر تنها هفت بازیکن دفاع کنند، کافی نیست ما باید همگی دفاع کنیم و همگی در حمله شرکت کنیم.

11. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

رونالدو يک رکورد ديگر را هم شکست

بهترين بازيکن جهان در سال 2013 موفق شد يک رکورد جديد در رده ملي از خود بر جاي بگذارد.

تيم ملي فوتبال پرتغال بامداد امروز (پنج‌شنبه) در ديداري دوستانه موفق شد 5 بر يک ميهمان خود کامرون را شکست دهد. براي پرتغال در اين بازي کريستيانو رونالدو (21 و 83)، رائول ميرالس (66)، فابيو کونترائو (67) و ادينيو (76) گلزني کردند. تنها گل کامرون را هم وينسنت ابوبکر در دقيقه 43 به ثمر رساند.

به نقل از تسنيم، رونالدو، مهاجم رئال‌مادريدي پرتغال با 2 گلي که در اين بازي به ثمر رساند تعدا گل‌هاي زده ملي‌اش را به عدد 49 رساند و عنوان بهترين گلزن تمامي ادوار تاريخ فوتبال پرتغال در رده‌ ملي را به خودش اختصاص داد.

به اين ترتيب ستاره 29 ساله پرتغال موفق شد رکورد پائولتا، مهاجم پيشين پرتغال را که در سال 2006 از فوتبال ملي خداحافظي کرد را بشکند. پائولتا در 88 بازي ملي 47 گل براي پرتغال به ثمر رسانده بود.

رونالدو که با 110 بازي ملي رکورد پائولتا را شکست، پس از بازي با کامرون گفت: مي‌دانستم که سرانجام اين رکورد را خواهم شکست. رسيدن به اين رکورد خيلي خاص است چون از حضورم در تيم ملي پرتغال 10 سال مي‌گذرد. تمام اين دستاوردها هم به خاطر سختکوشي‌ام در اين مدت بوده است.

////////////

سلطان کریس و باز هم رکوردی دیگر !!!

13. 10 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

!Real Madrid .. 112 years old

15. 8 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

17. 11 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوستان داور الکلاسیکو مشخص شد

یه ضد رئالی همه جانبه

از همین الان باخت رو تسلیت میگم
    Last edited by wooooow; 07-03-2014 at 12:12.

19. این کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •