آلونسو: شرایطم عالی باشد در رئال می مانم
هافبک رئال مادرید شرط تمدید قراردادش را در رئال مادرید شرایط بدنی عالی دانست.
آلونسو به تأثیری که حضور در انگلیس روی بازی او داشت اشاره کرد و گفت: فوتبال یک ورزش پربرخورد است و من زمانی که لازم باشد، نمیترسم از پاهایم استفاده کنم اما همیشه این کار را اصولی انجام میدهم.
وی در خصوص دلایلش برای تأخیر در تمدید قرارداد اظهار داشت: میخواهم مطمئن شوم که از لحاظ بدنی شرایطم عالی است. مصدومیت فصل گذشته کاملا مرا از تمرینات بیرون نگه داشت. آسانترین مسیر را انتخاب نکردم. تصمیم من ربطی به پول یا آرزو نداشت. از خودم میپرسیدم که آیا میخواهی دو سال دیگر در این تیم بمانی؟ اگر جوابم مثبت بود، تمدید قرارداد آسان میشد.
هافبک رئال مادرید خاطرنشان کرد: در زمین بازی بسیار سازمانیافته هستیم؛ حتی مهاجمان هم به ما کمک میکنند و این کار را برای ما بسیار آسان میکند تا از میانه میدان بازی را کنترل کنیم. کار ما باعث میشود تا وظیفه مدافعان سبکتر شود.
آلونسو اضافه کرد: این باعث میشود فشار کمتری روی دروازهبان وارد شود و گلهای کمتری بخورد. این تأثیر مثبت یکی از خطوط تیم روی خط دیگر باعث تعادل در تیم میشود که برای مسابقاتی که پس از آوریل در پیش داریم، بسیار مهم است: یکچهارم لیگ قهرمانان اروپا؛ فینال کوپادلری و مسابقات لالیگا. اگر تنها هفت بازیکن دفاع کنند، کافی نیست ما باید همگی دفاع کنیم و همگی در حمله شرکت کنیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]