تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 202 از 269 اولاول ... 102152192198199200201202203204205206212252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,011 به 2,020 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

منبع: فرارو
    افشاگری نکونام علیه یکی از نزدیکان "امیر"

هافبک میانی تیم فوتبال استقلال و کاپیتان تیم ملی ایران که چندی قبل به خاطر اختلافاتی که با کادر فنی آبی پوشان پیدا کرد راهی فوتبال کویت شد در تازه‌ترین مصاحبه خود بدون اینکه نامی از امیر قلعه‌نویی ببرد، وی را تهدید کرده در صورت ادامه مصاحبه‌هایش، اتفاقات پشت پرده‌ای را افشا خواهد کرد که نشان می‌دهد برخی نزدیکان سرمربی آبی‌پوشان چه اقداماتی را در این تیم انجام می‌دهند.

به گزارش مهر، جواد نکونام امروز در مصاحبه با روزنامه خبر ورزشی سکوتش را بعد از جدایی از استقلال و پیوستن به تیم الکویت کویت شکست و بدون اینکه نامی ببرد به شدت از سرمربی و برخی نزدیکان قلعه‌نویی انتقاد کرد. او در بخشی از صحبت‌هایش سرمربی استقلال را به عوامفریبی متهم کرده و گفته است: "در این مدت صحبت‌هایی مطرح شده که درست نبود. عوامفریبی دیگر کافی است. این تاکتیکی است برای فرار از انتقادها که دیگران را جلوی هواداران قرار بدهیم و خودمان را تبرئه کنیم".

اما یکی از مهمترین بخش‌های مصاحبه نکونام به جایی بر می‌گردد که او امیر قلعه نویی را تهدید به افشاگری در پاره‌ای از مسائل کرده است: "اگر بعضی‌ها به حرف زدن‌هایشان ادامه بدهند، مجبور می‌شوم حرف‌هایی بزنم که باب میلشان نباشد. مجبور می‌شوم قضیه ایمان موسوی‌ها و قضیه سربازی رفتن اطرافیان را بگویم تا مردم بفهمند در استقلال چه خبر است".

این مصاحبه را باید یکی از تندترین مصاحبه‌های جواد نکونام در طول زندگی ورزشی‌اش دانست. با این حال رمزگشایی از صحبت‌های کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران که ابتدای لیگ دوازدهم به استقلال پیوست و در این مدت چالش‌های زیادی را تجربه کرد، کار چندان دشواری نیست. مشکل ایمان موسوی در استقلال با نیمکت نشینی و سکونشینی یکباره او رسانه‌ای شد؛ موضوعی که تعجب بسیاری از کارشناسان و اهالی رسانه را به دنبال داشت.

هرچند امیر قلعه نویی در همان زمان اعلام کرد مسائل فنی عامل نیمکت نشینی موسوی است، ولی این مسئله با توجه به عملکرد خوب موسوی در استقلال با وجود زمان کمی که برای هماهنگی با سایر بازیکنان داشت، برای هیچ کس قابل قبول نبود.

خیلی‌ها ریشه این موضوع را قبل از سفر استقلال به کشور قطر برای حضور در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا می‌دانند. در همان زمان یکی از اطرافیان کادر فنی که این روزها هم در تمرینات این تیم حضور دارد، از موسوی می‌خواهد تا در مدتی که استقلال در قطر حضور دارد اتومبیل لکسوس این بازیکن را قرض بگیرد. این درخواست با مخالفت موسوی مواجه می‌شود. پاسخ منفی مهاجم استقلال ناراحتی آن فرد را در پی دارد تا جایی که او تهدید می‌کند موسوی دیگر در ترکیب اصلی قرار نخواهد گرفت! اتفاقی که چند روز بعد و پس از بازگشت استقلال از قطر و در مسابقات بعدی عملی شد.

پیشنهاد همکاری اقتصادی این فرد با ایمان موسوی هم دیگر مسئله‌ای بود که باعث افزایش شکاف سرمربی با مهاجم این تیم شد. این فرد که هنوز دلایل میزان بالای نفوذش در تصمیمات امیر قلعه نویی مشخص نیست، فقط یکبار سود فعالیت مشترک اقتصادی‌اش با موسوی را به این بازیکن می‌دهد و پس از آن از دادن سودهای دیگر، خودداری می‌کند.

این اتفاقات باعث می‌شود تا موسوی این مشکلات را با جواد نکونام در میان بگذارد و حتی کار به شکایت به نهادهای امنیتی هم کشیده می‌شود. بخصوص اینکه صابون تخلفات این فرد به تن جواد نکونام هم خورده بود.

یکی دیگر از تهدیدات نکونام، افشای قضیه "سربازی رفتن اطرافیان" است. باید دید منظور نکونام از اطرافیان کادر فنی کدام یک از نزدیکان تیم فوتبال استقلال است.

علیرضا علیپور دبیر ستاد رسیدگی به تخلفات حرفه‌ای فدراسیون فوتبال چند ماه پیش تایید کرده بود که جمعی از بازیکنان استقلال از یکی از اطرافیان قلعه نویی شکایت کرده‌اند. علیپور حتی تهدید کرده بود بعد از بازی استقلال با بوریرام اسنادش را علیه این فرد رو می‌کند: "پس از اين بازي، قطعا حرف‌هايي دارم كه با سند و مدرك بيان مي كنم كه ممكن است سيل بيايد و اين سيل افرادي را با خود ببرد. فعلا دوستان بتازند اما حرف‌هاي مهمي دارم كه بعدا مي‌زنم".

با وجود این، امیر قلعه نویی سرمربی استقلال به شدت پشت دوست خود ایستاد و با افشاگری چند مورد علیه علیرضا علیپور، دبیر ستاد رسیدگی به تخلفات حرفه‌ای فوتبال را وادار به عقب نشینی کرد. بعد از آن بود که مجددا حضور دوست قلعه نویی در تمرینات پر رنگ‌تر شد و این فرد در سکوت رسانه‌ای و بدون توجه ستاد منشور اخلاقی، در کنار آبی پوشان حضور دارد.
    Last edited by اورست; 28-01-2014 at 18:12.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

منبع: خبر آنلاین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ورزش > لیگ برتر - نکونام خدا را شکر می کند که با رفتنش استقلال سراپا حمله شده است!

سعید اکبری: جواد نکونام که پس از جدایی از استقلال سکوت کرده بود، روز گذشته سکوت خود را شکست. این اتفاق زمانی افتاد که استقلالی‌ها تلاش کردند تا انتقال این بازیکن را به کارلوس کروش، سرمربی تیم‌ملی ربط دهند و به نوعی رفتن او را تقصیر سرمربی تیم‌ملی بیندازند. هر چند کروش و کفاشیان نسبت به این حرف واکنش نشان دادند اما این گفته قلعه‌نویی که «از رفتن نکونام من بیشتر از همه ضرر کردم» باعث شد تا کاپیتان تیم‌ملی نتواند بیش از این سکوت کند. او می‌گوید: «قصد نداشتم مصاحبه کنم اما در این مدت حرف‌هایی زده شد که درست نبود. عوامفریبی دیگر کافی است. این تاکتیکی قدیمی است برای فرار از انتقادها که دیگران را جلوی هواداران قرار بدهیم و خودمان را تبرئه کنیم. کسانی که می‌گویند از رفتن نکونام بیشترین ضرر را ما دیدیم، بهتر است از دوستان‌شان بپرسند که چرا یک سال خدا خدا می‌کردند تا من از استقلال جدا شوم؟ همان‌ها که امروز می‌گویند نکونام نباید می‌رفت، می‌توانند از دوستان نزدیک‌شان بپرسند که چرا موقع رفتن من از استقلال بشکن می‌زدند و شادى می‌کردند. دوستان محترم که حالا این حرف‌ها را می‌زنند، یاد روزی بیفتند که می‌گفتند با حضور نکونام استقلال خوب بازی نمی‌کند و اگر از استقلال برود، راحت‌تر هستیم. من از همان موقع می‌دانستم که مشکلم فنى نیست چون در تیم ملى بهترین بازی‌هایم را انجام می‌دادم. در واقع مشکل مسائلى بود که اگر بگویم همین چند نفر هم به ورزشگاه نمی‌آیند.»

آقایان مگر نگفتند از استقلال برو؟!
    نکونام جدایی از استقلال را برخلاف میل باطنی‌‌اش می‌داند. او در ادامه توضیح می‌دهد: «آقایان این مسائل را نمی‌توانند کتمان کنند. اگر امروز چنین حرف‌هایی را می‌زنند، به خاطر این نیست که بگویند ضرر کرده‌اند بلکه می‌خواهند فشار را از روی خودشان بردارند و تقصیر را گردن دیگران بیندازند. من می‌گویم فقط با مردم و طرفداران صادق باشید. مگر بدون جلسه با من نگفتید از استقلال برو و فقط براى صدور رضایت‌نامه من آمدید؟ چطور حالا بانی جدایی من از استقلال دیگران شده‌اند؟ خیلی حرف‌ها را در دلم نگه داشته‌ام ولی اگر مجبور شوم آنها را به زبان می‌آورم. مشکل من در استقلال پول نبود که اگر دنبال پول بودم به این تیم نمی‌آمدم تا بعد از یک‌سال بروم. آمدم که با لباس استقلال از فوتبال خداحافظى کنم ولى نگذاشتند چون جلوى کارهاى دوستان‌شان را تا حدود زیادی گرفتم و نگذاشتم به برخی از بازیکنان جوان بیش از این ضربه بزنند. اگر من دنبال پول بودم ابتدای فصل پارسال با الغرافه که 5 میلیارد تومان پول می‌داد، قرارداد می‌بستم. آقای فتح‌ا...‌زاده هم شاهد این پیشنهاد است. عامل جدایی من از استقلال فقط و فقط شما بودید. مجبورم کردید که از استقلال جدا شوم و چون دوست نداشتم در ایران برای تیم دیگری بازی کنم، راهی کویت شدم. حتى می‌توانستم راهى الریان شوم ولى به‌خاطر هواداران نرفتم چون نمی‌خواستم روبروى تیم محبوبم در آسیا بازى کنم. مسئولان الریان تا لحظه آخر عقد قراردادم با الکویت با مدیر برنامه‌هایم در تماس بودند ولی گفتم به هیچ‌وجه به آن تیم نمی‌روم وگرنه امروز من به جای بازیکن پورتو که به تازگی به این تیم ملحق شده، در آن تیم بازی می‌کردم.»

حقیقت را به مردم بگوئید

برای خیلی‌ها سؤال است در جلسه‌ای که بین نکونام، قلعه‌نویی، فتح‌ا...‌زاده و... برگزار شد، چه گذشت؟ نکونام ترجیح می‌دهد حرف‌های زیادی درباره این جلسه و محتویات آن نزند: «آقایان می‌توانند به مردم بگویند در این جلسه که آنها و 6 نفر دیگر هم بودند، چه گذشت. حقیقت را بگویند تا مردم بفهمند چه اتفاقاتی افتاد. باعث و بانی جدایی من از استقلال همین آقایان بودند که با حضور من منافع‌شان را در خطر می‌دیدند. اگر من در استقلال می‌ماندم می‌توانستم فروردین ماه به تیم‌ملی ملحق شوم ولی الان مجبورم در کویت بمانم و اردیبهشت ماه به تیم‌ملی ملحق شوم. حالا چطور ممکن است کروش به من گفته باشد از استقلال برو؟ من اردوی تیم‌ملی در آفریقا را از دست داده‌ام.»

می‌گفتند بازی تیم‌ملی را ندیده‌ام

در روزهای اخیر استقلالی‌ها تلاش کردند تا تلویحاً جدایی نکونام را به کروش ربط دهند. نکونام ادامه می‌دهد: «احتمالاً از صعود تیم‌ملی ناراحت هستند و ١٠٠ درصد همین است و می‌خواهند با این کارها کروش را مقابل هواداران قرار دهند. مجبور شوم می‌گویم قبل از سه بازی آخر ایران در مقدماتی جام‌جهانی، چه کسانی دنبال چه اهدافی بودند ولی خوشبختانه توانستیم به جام‌جهانی‌ برویم و دست بعضی‌ها کوتاه بماند تا مردم کشورم خوشحال شوند. یاد آن روزهایی می‌افتم که بازی ایران و کره‌جنوبی و صعود ایران را می‌دیدند و می‌گفتند که ما خواب بودیم و ندیدیم!»

کروش گفت در استقلال بمان

کروش در گفت‌وگو با یکی از رسانه‌ها اعلام کرد از جدایی نکونام ناراحت است ولی آیا او قبل از رفتن در این باره با سرمربی تیم‌ملی صحبت کرده بود؟ نکونام پاسخ می‌دهد: «کروش تنها کسی بود که برای آمدن من به کویت ناراحت بود. وقتی شنید می‌خواهم جدا شوم، از طریق یکی از مسئولان تیم‌ملی به من گفت که در ایران بمان و حتی اگر بازی‌ات هم ندادند، انگیزه داشته باش تا در جام‌جهانی‌ بازی کنی ولی کسانی که من را می‌شناسند، می‌دانند اگر از نظر فکری راحت نباشم، به مشکل برمی‌خورم. به خاطر همین نمی‌خواستم درگیری پیش بیاید و به همین دلیل ترجیح دادم جدا شوم. حتی خانواده‌ام هم در این داستان‌ها آسیب دیدند. بروید ببینید پدرم که آرزویش بود من در استقلال باشم از این جدایی راضى است؟ یا اینکه تحقیق کنید اول فصل چرا من را نمی‌خواستند؟ اگر آقای فتح‌ا...‌زاده نبود هرگز نمی‌توانستم در این تیم بمانم.»

قضیه موسوی‌ها را می‌گویم!

کاپیتان تیم‌ملی حرف‌های خود را در گفت‌وگو با خبرورزشی این‌گونه به پایان می‌رساند: «تا وقتی که من در استقلال بودم، می‌گفتند مشکل تیم نکونام است ولی الان خدا را شکر پس از رفتن من استقلال در تمام مسابقات سوار بر بازی است و همه حریفان را با اختلاف دو، سه گل می‌برد. مشکل می‌دانید چیست؟! من به شما می‌گویم در تمرین استقلال به دنبال جوابش باشید. تا من رفتم، گفتند بازیکن داریم که جای او را پر کند ولی الان چطور رفتن من به ضررشان شده است؟ دوستان یادشان رفته که خط می‌دادند به این و آن تا بگویند حضور نکونام به نفع استقلال نیست؟ خدا را شکر با رفتن من استقلال سراپا حمله شده است. دوست نداشتم همین حرف‌ها را هم بزنم ولی چون آقایان همه‌چیز را برعکس نشان می‌دادند، مجبور شدم حرف بزنم. الان من بهتر از هرکسی می‌دانم استقلال شرایط حساسی دارد. فقط دلم برای هواداران استقلال می‌سوزد چون دوست ندارم بیش از این دروغ بشنوند. هواداران چه گناهی کرده‌اند که نباید حقیقت را بشنوند؟ دلم می‌سوزد که در ورزشگاه هم به راحتی نمی‌توانند نظرشان را بگویند چون آدم‌هایی هستند که آنها را از زیر تیغ‌شان می‌گذرانند. حتى بعضى عکاسان و خبرنگاران اجنبی‌پرست(!) هم این از زیر تیغ این آقایان رد شده‌اند! دوست ندارم باعث اذیت شدن طرفداران شوم و امیدوارم استقلال با تلاش بازیکنان قهرمان شود. اگر بعضی‌ها به حرف زدن‌هایشان ادامه دهند، مجبور می‌شوم حرف‌هایی بزنم که باب میل‌شان نباشد. مجبور می‌شوم قضیه ایمان موسوی‌ها و قضیه سربازی رفتن اطرافیان آقایان را بگویم تا مردم بفهمند در استقلال چه خبر است. امیدوارم آقایان دیگر با افکار مردم بازی نکنند.»
    Last edited by اورست; 28-01-2014 at 17:26.

3. 2 کاربر از اورست بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

عادل چه گیری داده بود به حرکت آندو
    عشوری داشت از سر و کوله اندو بالا میرفت.اندو نمیتونه که دست بسته حرکت انجام بده که!
    جالبه هيچ كدوم از خطاهاي خشن بازيكنا ذوب آهن، به خصوص حركت بياتي نيا كه با استوك از پشت اومد رو پا اولادي رو نشون نداد. تمام هدف برنامه ديشبش اين بود كه آندو رو با يه محروميت سنگين مواجه كنه، كليپ هايي كه پخش كرد اصلا كيفيت قابل پخشي نداشتند، ولي چون چيز بهتري گيرش نيومد همونا رو پخش كرد تا به هدفش برسه، ضمن اينكه اون صحنه ها هيچ شباهتي به حركت آندو نداشتند.

5. 6 کاربر از chekmate بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

7. این کاربر از اورست بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ESTEGHLAL 67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

انــــــــــــــدو امشب راهی قطر میشه
    گل بود به سبزه نیز اراسته شد .. شایدم برعکس

9. 5 کاربر از ESTEGHLAL 67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اگر این چیزا واقعیت داشته باشه ، دیگه کاملا باید فاتحه فوتبال رو تو این مملکت( همانند بقیه چیزا) خوند!
    این اقای کیروش واقعا توهم ورش داشته که میتونه تو جام جهانی حرکتی بزنه؟!!! من که فکر نمیکنم

11. 4 کاربر از Bobby Sands بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

ﻣﺠﺘﺒﯽ ﺟﺒﺎﺭﯼ، ﻣﻨﺘﻈﺮﯼ، ﻧﮑﻮﻧﺎﻡ ﻭ ﺍﻣﺸﺐ ﺁﻧﺪﻭ!

از ﺑﯿﻦ ﺳﻪ ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﺑﻪ ﻧﺎﻡﻫﺎﯼ ﺍﻣﯿﺮﺣﺴﯿﻦ ﺻﺎﺩﻗﯽ، ﺧﺴﺮﻭ ﺣﯿﺪﺭﯼ ﻭ ﻫﺎﺷﻢ ﺑﯿﮏﺯﺍﺩﻩ، ﺩﻭ ﻧﻔﺮ ﺭﺍﻫﯽ ﺍﻡﺻﻼﻝ ﻗﻄﺮ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ ﻭ ﯾﮑﯽﻫﻤﺒﺎﺯﯼ ﻧﮑﻮﻧﺎﻡ ﺩﺭ ﮐﻮﯾﺖ ﻣﯿﺸﻮﺩ!

مدیر برنامه‌ی تمامی این بازیکنان مدیر کانادایی-پرتغالی کی‌روش هستش، و تک تک این بازیکنان قرار بود در آسیا بجنگند!

قرارداد تک تک اینها با تیمهای قطری-کویتی حداکثر 3 تا 4 ماه هست!!!

کفاشیان، تاج، بهروان، کیروش، عادل فردوسی پور ﺩﺭ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﻭﺭﺯﺵ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﺑﻌﻨﻮﺍﻥ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﯾﺎﺩ ﻣﯿشه ﮐﻪ ﺩﺳﺖ ﺩﺭ ﺩﺳﺖ ﻫﻢ ﺩﺍﺩﯾﺪ ﻭ ﮐﻤﺮ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﺍﯾﻦ ﮐﺸﻮﺭ ﺭﺍ ﺧﻢ ﮐﺮﺩﯾﺪ! ملی پوشان از استقلال رفتند تا جنازه‌ی تیکه‌پاره‌ی این تیم بره آسیا، که مبادا به آبروریزی کیروش خدشه وارد شه تو جام جهانی!

بازیهای مقدماتی تیم ملی با این کشورهاست: گینه، توباگو، مونته نگرو و افریقای جنوبی!!!

امیر خان همه دیدند این فصل باهات چی کار کردن . آقای کیروش فقط منتظرم ببینم بعد از حذف سریع از جام جهانی چجوری می خوای سرتو بلند کنی ؟

13. 5 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باشگاه استقلال حرف آخر را زد
    فتح‌الله‌زاده:رضایتنامه تیموریان را نمی‌دهیم حتی اگر کار به فیفا بکشد!/ «آندو» بازیکن استقلال است

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تصمیم ناگهانی آندو تیموریان مبنی بر ترک استقلال و تجربه مدیریت و کادر فنی آبی‌پوشان در دو بازیکن قبلی که از این تیم جدا شدند، هافبک شماره 14 استقلال را با چالشی جدید روبرو کرده است. در حالی که تیموریان شب گذشته تهران را به مقصد قطر ترک کرد و امروز در تست پزشکی باشگاه الاهلی شرکت کرده است، مسئولان باشگاه استقلال قویا مخالف این جدایی هستند و حتی روز گذشته نیز اعلام کردند قرار نیست به تیموریان رضایت‌نامه بدهند.

علی‌ فتح‌الله‌زاده در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص اینکه سرانجام تکلیف تیموریان چه شد و اینکه مگر این بازیکن با استقلال قرارداد ندارد که به یک باره تهران را ترک کرده و برای مذاکره به قطر رفته، گفت: من امروز با تیموریان قرار داشتم ولی ظاهرا او به کشور قطر رفته است.

وی افزود: ما در قراردادهایمان این مسئله را گنجانده‌ایم که اگر بازیکنی پولش را نگیرد می‌تواند از استقلال جدا شود ولی در مورد تیموریان این مسئله هنوز به انجام نرسیده است.

مدیرعامل استقلال ادامه داد: در کلیات باید بگویم تیموریان با باشگاه استقلال قرارداد دارد و به هیچ عنوان به این بازیکن رضایتنامه نخواهیم داد حتی اگر کار به کمیته انضباطی و فیفا بکشد.

فتح‌الله‌زاده در پایان گفت‌وگو با فارس در خصوص اظهار نظر سرژیک تیموریان مبنی بر اینکه این بازیکن بندی در قراردادش وجود دارد که می‌تواند از استقلال به راحتی جدا شود، گفت: من کاری به صحبت‌های کسی ندارم که چه برداشتی کرده ولی طبق قراردادی که با آندرانیک تیموریان بسته‌ایم اجازه جدایی به این بازیکن را نمی‌دهیم و رضایتنامه او را هم صادر نکردیم.

به گزارش خبرگزاری فارس، این صحبت‌ها در حالی مطرح می‌شود که امیر قلعه‌نویی تا صبح امروز از سفر تیموریان به کشور قطر بی‌اطلاع بود.

سرمربی تیم استقلال در آخرین نشست خود با مدیرعامل این باشگاه مخالفت جدی خود را با جدایی تیموریان اعلام کرده و خواستار ادامه حضور این بازیکن در تمرینات و بازی‌های استقلال است.

به نظر می‌رسد تا زمانی که تیموریان تکلیفش را با باشگاه استقلال روشن نکند نمی‌تواند با الاهلی قرارداد ببندد مگر آنکه با استقلالی‌ها به توافق برسد.

15. 5 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ﻣﺠﺘﺒﯽ ﺟﺒﺎﺭﯼ، ﻣﻨﺘﻈﺮﯼ، ﻧﮑﻮﻧﺎﻡ ﻭ ﺍﻣﺸﺐ ﺁﻧﺪﻭ!

از ﺑﯿﻦ ﺳﻪ ﺑﺎﺯﯾﮑﻦ ﺑﻪ ﻧﺎﻡﻫﺎﯼ ﺍﻣﯿﺮﺣﺴﯿﻦ ﺻﺎﺩﻗﯽ، ﺧﺴﺮﻭ ﺣﯿﺪﺭﯼ ﻭ ﻫﺎﺷﻢ ﺑﯿﮏﺯﺍﺩﻩ، ﺩﻭ ﻧﻔﺮ ﺭﺍﻫﯽ ﺍﻡﺻﻼﻝ ﻗﻄﺮ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ ﻭ ﯾﮑﯽﻫﻤﺒﺎﺯﯼ ﻧﮑﻮﻧﺎﻡ ﺩﺭ ﮐﻮﯾﺖ ﻣﯿﺸﻮﺩ!

مدیر برنامه‌ی تمامی این بازیکنان مدیر کانادایی-پرتغالی کی‌روش هستش، و تک تک این بازیکنان قرار بود در آسیا بجنگند!

قرارداد تک تک اینها با تیمهای قطری-کویتی حداکثر 3 تا 4 ماه هست!!!

کفاشیان، تاج، بهروان، کیروش، عادل فردوسی پور ﺩﺭ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﻭﺭﺯﺵ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﺑﻌﻨﻮﺍﻥ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﯾﺎﺩ ﻣﯿشه ﮐﻪ ﺩﺳﺖ ﺩﺭ ﺩﺳﺖ ﻫﻢ ﺩﺍﺩﯾﺪ ﻭ ﮐﻤﺮ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﺍﯾﻦ ﮐﺸﻮﺭ ﺭﺍ ﺧﻢ ﮐﺮﺩﯾﺪ! ملی پوشان از استقلال رفتند تا جنازه‌ی تیکه‌پاره‌ی این تیم بره آسیا، که مبادا به آبروریزی کیروش خدشه وارد شه تو جام جهانی!

بازیهای مقدماتی تیم ملی با این کشورهاست: گینه، توباگو، مونته نگرو و افریقای جنوبی!!!

امیر خان همه دیدند این فصل باهات چی کار کردن . آقای کیروش فقط منتظرم ببینم بعد از حذف سریع از جام جهانی چجوری می خوای سرتو بلند کنی ؟
    از سپاهان هم ابراهیمی و حاج صفی - از تراکتور انصاری فرد !! گوبا اینها هم می خوان برن کویت و قطر ! با گندی که تیمای ایرانی تو آسیا می زنن 4 سهمیه به خطر میفته !!

17. 4 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه anita.blue's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

خوب پس در این لحظه باید (به قول فیروز کریمی)بگیم جام را هل دادن تو بغل فولاد!
    واقعا شرم آوره.اون از بازیکن گرفتنمون(یه عده پیرمرد بی انگیزه ی بی خاصیت)،اینم از قرارداد بستنمون(هرکی هروقت میخواد میاد،هروقت هم نمیخواد،میره!).هوادارم که خیلی ببخشیدا ، کشک!!!
    از این فوتبال مسخره،از اینهمه پشت پرده ، از این حرفهایی که هیچ وقت تموم نمیشه و هیچکس هم یه بار برای همیشه قانونی حلش نمیکنه،از قانونهایی که فقط اینجا پیدا میشه،از مقرراتی که یک شبه وضع میشه ، ........ و صدها چیز دیگه ی این فوتبال متنفرم.حیف که توی بچگی هام فقط قشنگی و جذابیت میدیدم.و گرنه بخاطر دلبستگیم به استقلال مجبور نبودم هر روز این اخبار عجیب و اعصاب خورد کن را بشنوم یا ببینم....
    به امید روزی که این فوتبال پاک بشه!

19. 4 کاربر از anita.blue بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •