دوست عزیز تمام سونی اریکسون ها به جز سری P... مثل P910i و w950 و یه چندتای دیگه که همشون 400 به بالاست قیمتشون و سیستم عامل سیمبین هم دارند ، فقط برنامه های جاوا با پسوند .jar یا .jad روشون نصب میشه
![]()
دوست عزیز تمام سونی اریکسون ها به جز سری P... مثل P910i و w950 و یه چندتای دیگه که همشون 400 به بالاست قیمتشون و سیستم عامل سیمبین هم دارند ، فقط برنامه های جاوا با پسوند .jar یا .jad روشون نصب میشه
![]()
سلام. داشتن محافظ لنز خیلی عالیه ولی مثلا k750 یا w800 که محافظ دارن کیفست عکسشون از w810 کمتر هستش..ولی باید خیلی مراقب لنزش باشی و با چیزای زبر پاکش نکنی که بدجوری خش میوفته
هرگز و با هیچ وسیله نرم یا زبری در هر شرایط لنز گوشیتون رو پاک نکنید. کلا روی لنز های دوربین های عکاسی برای جلوگیری از انعکاس های نا خواسته و خطا های رنگی میان یک لایه به اسم MC می کشن که با پاک کردن غیر اصولی لنز این لایه از بین میره و کیفیت عکسها میاد پایین .
برای دیدن لایه ام سی لنز رو طوری بگیرید که انعکاس یه منبع نوری ( مثلا پنجره) رو توی لنز ببینید . اون انعکاسهایی رو که به رنگ بنفش میبینید تاثیر همین لایه هست.
توی بعضی دوربینا یه لایه اضافی هم میذارن به اسن UV برای جذب انعکاسهای ماورا بنفش . که اونم به پاک کردن اشتباه از بین میره.
نتبجه اخلاقی:
اگر میتونید با دستمال های مخصوص لنز پاک کن این کار رو بکنید ( از عکاسی های معتبر بخرین) اگر نمیتونید اصلان بهش دست نزنید.
بد ترین چیز هم دستمال کاغذیه که در عرض t ثانیه هر لنزی رو میتونه به یک تکه شیشه بی مصرف تبدیل کنه..![]()
مال من که نابود شده
راهی برای تعویض داره؟
عجب حرفی زدیا . من صد بار لنزشو پاک کردم
اگه این طوری باشه
![]()
![]()
نمیشه کاریش کرد ؟
چی میشد زود تر میگفتی ؟ من صد بار این کارو کردم ....
حالا چیکار کنم؟؟؟
ای داد بیداد!!!!!!!!!
حالا میگی.که ..ده شده به موبایلامون؟!
من میگم چرا کیفیت عکسام پایین اومده؟
آقا ما هم به جمع شما پیوستیم
فرمویرم R4ea031 هستش
نیازی به آپدیت داره یا نداره؟
این آخرین فریمورش هست ونیازی به آپدیت نداره .
ولی این فریمور واسه این که خیر سرش مصرف باتری رو یه کوچولو کم کرده باشه صدا رو تو هدفون محدود می کنه
ضمنا mega bass هم توش کار نمیکنه . اگه باورت نمیشه صدای هدفونش رو با یه w700 یا با یه w810 دیگه که
فریمورش هرچی به غیر از این باشه مقایسه کن اون وقت به حرف من میرسی.![]()
![]()
من خودم فریمور گوشیم R4ea031 بود دادم برام عوضش کردن 4 تومان هم آب خورد برام . ولی ارزشش رو داشت.
آره خواه نا خواه ری.ه میشه به دوربین گوشی
عوامل زیاد موثره تو پایین اومن کیفیت عکس مثلا همن دستمالی کردن لنز عکس گرفتن از چیزای خیلی نورانی مثل خورشد یا دستگاه جوشکاری و... و همچنین عکس گرفتن هم به مرور از کیفیتش کم میکنه و باز کردن دوربین( که در مورد موبال صادق نیست) و گرد و خاک و رطوبط و....
همین آخریا که رفته بودم کویر گوشیم از جیبم افتاده بود و زیر دست و پا رفته بود زیر ماسه ها... وقتی پیداش کردم تا چند روز از اسپیکراش مثل نمک پاش ماسه میریخت بیرونهمه جاشو تمیز کردم اما به لنزش دست نزدم.
خداییش 810 خیلی سگ جون تر از اونیه که شما فکرشو میکنید!!!!!!!!!!( قابل توجه اونایی که میگن سونی اریکسون سوسوله)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)