تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 202 از 427 اولاول ... 102152192198199200201202203204205206212252302 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,011 به 2,020 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام ببخشید منم یه گوشی w810 خریدم و یه cd نرم افزار سونی دارو که برنامه هاش با فرمت sis هست اگر ممکنه راهنماییم کنید چه جوری میتونم این برنامه ها رو نصب کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
    دوست عزیز تمام سونی اریکسون ها به جز سری P... مثل P910i و w950 و یه چندتای دیگه که همشون 400 به بالاست قیمتشون و سیستم عامل سیمبین هم دارند ، فقط برنامه های جاوا با پسوند .jar یا .jad روشون نصب میشه

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    میخاستم بدونم که نداشتن محافظ دوربین توی دبلیو810 میتونه باعث خط افتادن روی شیشه دوربین بشه. در کل ایا اگه دوربین محافظ لنز نداشته باشه چه مشکلاتی میتونه پیش بیاد و ایا ارزششو داره که گوشی بدون محافظ دوربین مثل دبلو 810 بگیرم
    ممنون
    سلام. داشتن محافظ لنز خیلی عالیه ولی مثلا k750 یا w800 که محافظ دارن کیفست عکسشون از w810 کمتر هستش..ولی باید خیلی مراقب لنزش باشی و با چیزای زبر پاکش نکنی که بدجوری خش میوفته

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام. داشتن محافظ لنز خیلی عالیه ولی مثلا k750 یا w800 که محافظ دارن کیفست عکسشون از w810 کمتر هستش..ولی باید خیلی مراقب لنزش باشی و با چیزای زبر پاکش نکنی که بدجوری خش میوفته
    هرگز و با هیچ وسیله نرم یا زبری در هر شرایط لنز گوشیتون رو پاک نکنید. کلا روی لنز های دوربین های عکاسی برای جلوگیری از انعکاس های نا خواسته و خطا های رنگی میان یک لایه به اسم MC می کشن که با پاک کردن غیر اصولی لنز این لایه از بین میره و کیفیت عکسها میاد پایین .
    برای دیدن لایه ام سی لنز رو طوری بگیرید که انعکاس یه منبع نوری ( مثلا پنجره) رو توی لنز ببینید . اون انعکاسهایی رو که به رنگ بنفش میبینید تاثیر همین لایه هست.
    توی بعضی دوربینا یه لایه اضافی هم میذارن به اسن UV برای جذب انعکاسهای ماورا بنفش . که اونم به پاک کردن اشتباه از بین میره.
    نتبجه اخلاقی:
    اگر میتونید با دستمال های مخصوص لنز پاک کن این کار رو بکنید ( از عکاسی های معتبر بخرین) اگر نمیتونید اصلان بهش دست نزنید.
    بد ترین چیز هم دستمال کاغذیه که در عرض t ثانیه هر لنزی رو میتونه به یک تکه شیشه بی مصرف تبدیل کنه..

اگه نباشه جاش خالی می مونه sonyericsson_w's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

هرگز و با هیچ وسیله نرم یا زبری در هر شرایط لنز گوشیتون رو پاک نکنید. کلا روی لنز های دوربین های عکاسی برای جلوگیری از انعکاس های نا خواسته و خطا های رنگی میان یک لایه به اسم MC می کشن که با پاک کردن غیر اصولی لنز این لایه از بین میره و کیفیت عکسها میاد پایین .
    برای دیدن لایه ام سی لنز رو طوری بگیرید که انعکاس یه منبع نوری ( مثلا پنجره) رو توی لنز ببینید . اون انعکاسهایی رو که به رنگ بنفش میبینید تاثیر همین لایه هست.
    توی بعضی دوربینا یه لایه اضافی هم میذارن به اسن UV برای جذب انعکاسهای ماورا بنفش . که اونم به پاک کردن اشتباه از بین میره.
    نتبجه اخلاقی:
    اگر میتونید با دستمال های مخصوص لنز پاک کن این کار رو بکنید ( از عکاسی های معتبر بخرین) اگر نمیتونید اصلان بهش دست نزنید.
    بد ترین چیز هم دستمال کاغذیه که در عرض t ثانیه هر لنزی رو میتونه به یک تکه شیشه بی مصرف تبدیل کنه..
    مال من که نابود شده
    راهی برای تعویض داره؟

داره خودمونی میشه amir si's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

نتبجه اخلاقی:
    عجب حرفی زدیا . من صد بار لنزشو پاک کردم اگه این طوری باشه

نمیشه کاریش کرد ؟

آخر فروم باز c0rd3r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نتبجه اخلاقی:
    چی میشد زود تر میگفتی ؟ من صد بار این کارو کردم ....

حالا چیکار کنم؟؟؟

پروفشنال khore mobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    همین نزدیکی ها یه کم دور

8

ای داد بیداد!!!!!!!!!
    حالا میگی.که ..ده شده به موبایلامون؟!
    من میگم چرا کیفیت عکسام پایین اومده؟

آخر فروم باز adamhesaby's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    مشهد سمت راست

پيش فرض

آقا ما هم به جمع شما پیوستیم
    فرمویرم R4ea031 هستش
    نیازی به آپدیت داره یا نداره؟

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

آقا ما هم به جمع شما پیوستیم
    فرمویرم R4ea031 هستش
    نیازی به آپدیت داره یا نداره؟
    این آخرین فریمورش هست ونیازی به آپدیت نداره .

ولی این فریمور واسه این که خیر سرش مصرف باتری رو یه کوچولو کم کرده باشه صدا رو تو هدفون محدود می کنه

ضمنا mega bass هم توش کار نمیکنه . اگه باورت نمیشه صدای هدفونش رو با یه w700 یا با یه w810 دیگه که

فریمورش هرچی به غیر از این باشه مقایسه کن اون وقت به حرف من میرسی.

من خودم فریمور گوشیم R4ea031 بود دادم برام عوضش کردن 4 تومان هم آب خورد برام . ولی ارزشش رو داشت.

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ای داد بیداد!!!!!!!!!
    حالا میگی.که ..ده شده به موبایلامون؟!
    من میگم چرا کیفیت عکسام پایین اومده؟
    آره خواه نا خواه ری.ه میشه به دوربین گوشی
    عوامل زیاد موثره تو پایین اومن کیفیت عکس مثلا همن دستمالی کردن لنز عکس گرفتن از چیزای خیلی نورانی مثل خورشد یا دستگاه جوشکاری و... و همچنین عکس گرفتن هم به مرور از کیفیتش کم میکنه و باز کردن دوربین( که در مورد موبال صادق نیست) و گرد و خاک و رطوبط و....
    همین آخریا که رفته بودم کویر گوشیم از جیبم افتاده بود و زیر دست و پا رفته بود زیر ماسه ها... وقتی پیداش کردم تا چند روز از اسپیکراش مثل نمک پاش ماسه میریخت بیرون همه جاشو تمیز کردم اما به لنزش دست نزدم.
    خداییش 810 خیلی سگ جون تر از اونیه که شما فکرشو میکنید!!!!!!!!!!( قابل توجه اونایی که میگن سونی اریکسون سوسوله)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •