حتما bios رو ازسایت لننو دانلود کنید خیلی از مشکلات مثل نگه داری شارژ باتری.داغ کردن حل میشه.من مشکلم این بود لپ تاپم 1.30 شارژ نگه میداشت وداغ میکرد اما الان 3الی4 ساعت بدون داغ کردن .
حتما bios رو ازسایت لننو دانلود کنید خیلی از مشکلات مثل نگه داری شارژ باتری.داغ کردن حل میشه.من مشکلم این بود لپ تاپم 1.30 شارژ نگه میداشت وداغ میکرد اما الان 3الی4 ساعت بدون داغ کردن .
حتما bios جدید رو از سایت لنوو دانلود و نصب واجرا کنید مشکلاتی مثل شارژو داغ کردن حل میشه.مشکل من این بود که لپ تاپم 1.30 شارژنگه میداشت وداغ میکرد اما الان3الی4 ساعت شارژ نگه میداره و داغ نمیکنه
میشه از ویندوز8 بک آپ گرفت؟اگه میشه کاملا توضیح بدین.ممنون![]()
بچه ها اگه باتری رو رو 60 درصد شارژ بذارم یعنی اینکه میشه مدام به برق وصل باشه؟؟؟؟؟؟؟.لطفا راهنمایی کنید
داداش اصلا اين bios چي هست چطور بايد نصبش كنم ?! اصلا ميشه به نفر يه توضيح مختصر بده
راستي ميون پستهاتون گزينه تشكر وجود نداره ولي ديدم بعضيها از ديگر كاربرا تشكر كردن !!
دكمه تشكر رو نميبينم چرا !
دوستان بایوس مربوط به Cpu میشه و میتونید از بخش درایور های مربوط به لنوو دانلود کنید.
کلا آپدیت بایوس خوبه اما اگه بایوس اصلی باشه که خوب رو سایت لنوو اصلیش هست و رو عملکرد دستگاه تغییر مثبتی داره
نصبش هم خیلی ساده هستش.
به اون دوستمون هم که میخوان 740 نصب کنن باید بگم درایور نیستش که میخواین دانلود کنید
یک تراشه سخت افزاری هستش که چون با قطعات دیگر دستگاه یکپارچه شده نمیشه تعویضش کرد.
سلام دوستان لبتاب من lenovo z500i7 ميخوام ويندوز 7 نصب كنم ..طريقه بوت كردنش چطوريه ؟الان ويندوز 8 روش نصبه..يا اصلا دوباره ي ويندوز 8 ديگه نصب كنم اخه بوت نميشه..مرسي اگه كمكم كنيد...
lenovoz500 i7
رم 6
گرافيك 740 gt
هارد 1
![]()
Last edited by zix10; 03-08-2013 at 12:12.
سلام.میشه یه عکس از نرم افزار CPUID HWMonitor بزارین.قسمت Wear Level مربوط به باتری خواهشا تو عکس باشه.(قسمت پایین برنامه نشون میده)
از لینک زیر می تونید این برنامه رو دانلود کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با برنامه زیر می تونید میزان شارژ باتری و همچنین میزانی از باتری که دیگه قابل استفاده نیست(همون wear level) رو ببینید
CPUID HWMonitor
لینک:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله .برنامه Lenovo Energy Management نصب کنید و از قسمت باتری گزینه Optimized Battery Health رو انتخاب کنید.وقتی به 60 درصد برسه دیگه شارژ نمی کنه واز برق استفاده میشه.
![]()
Last edited by mohammad_203; 03-08-2013 at 12:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)