متاسفانه یکی از مشکلات جامعه جهان سومی همین هست که تا میبینن یه کسی یه چیزی در انتقاد با چیز دیگری میگه، همه فکر میکنن که اون فرد داره ضد اون چیز و با طرفداری از رقیب اون چیز یا متضادش صحبت میکنه. دلیلش هم اینه که افرادی که اینجوری برداشت میکنن خودشون متعصب به چیزهای مختلف هستن و وقتی یه چیزی رو میبینن که خوبه بلافاصله علیه رقیبش اعلام موضع میکنن. با اینکه حتی متضاد اون چیز میتونه اصلا رقیبش نباشه ! کدوم جامعه عاقلی تا الان دختر و پسر رو رقیب هم دونسته؟
این که من بگم دخترها این مشکل رو دارن و کسی برداشت کنه که من گفتم پسرها هیچ مشکلی ندارن، نشون میده که اون فرد ادراکش فقط در حد معنی کردن کلمات هست نه بیشتر. من گفتم فقط روی اصرار به ازدواج هست که دخترها گرفتارش هستن و پسرها مشکل چندانی ندارن نه اینکه در کل ازدواج پسرها همه چیشون با برنامه باشه و دخترها نباشه.
پسر و دختر تو یه جامعه و با یه نوع والدین بزرگ میشن اگر در یه زمینه کلی دخترهای جامعه مشکل داشته باشن پسرهاش نمیتونن بی اشکال باشن. عرض بنده این بود که در زمینه ازدواج، در بحث اصرار و تاکید روی خود ازدواج، دخترها بر خلاف پسرها مشکل زیادی دارن یعنی دخترهای زیادی و پسرهای کمی در این مورد مشکل دارن.
در مورد ازدواج هم مشکل دخترونه داریم هم پسرونه. انقدر پسر داریم که تا میبینه از حقوق ماهانش سرماه 50تومن اضافه اومده، احساس میکنه که درآمد کافی برای گردوندن یه خانواده رو داره.
اتفاقا همین چندتا پست اخیر خودش نشون دهنده اینه که خیلی از اعضای جامعه دارن پسرها رو رقیب و ضد دختر ها میدونن. چطور میشه انتظار داشت پسرها و دخترهای همین جامعه باهم ازدواج کنن یا اینکه بخوان در مورد ازدواج بحث کنن؟؟
امیدوارم روزی سطح آگاهی و قدرت اندیشه اعضای جامعمون اونقدر بالا بره که همه فکر نکنن وقتی کسی در انتقاد از یکی از مشکلات دخترها داره صحبت میکنه منظورش اینه که پسرها به هیچ وجه مشکلی در این مورد ندارن.
البته عرض کردم که یکی از اصلی ترین دلایلش بحث تعصبات هست که متاسفانه تعصب جلوی عقل رو میگیره. آدم هرقدر عاقل باشه تا وقتی متعصب هست عقلش آکبند خواهند موند. تعصب فقط این نیست که یکی روی رئال متعصب باشه یکی روی بارسلونا. شما برین پیج های ورزشی توی انستاگرام رو ببینین، یه جایی رو لینک بیارین که عکس یه بازیکن بارلسونا رو گذاشته باشن و هیچ رئالی نیاد زیرش فحاشی کنه و عکس رونالدو یا کاسیاس رو گذاشته باشن و هیچ بارسلونایی فحاشی نکرده باشه.
تعصب روی حنسیت هم فرقی با این نداره. هرجور آدم متعصب باشه هرقدرم عاقل باشه بازم تعصب جلوی فرآیندهای سایکوموتوری مغز برای استفاده از عقل رو میگیره و درنهایت میبینیم که گفتار و رفتار یه آدم متعصب کیفیتی بالاتر از آدم کم عقل نداره شایدم بدتر باشه.