راستی کی قرار واسه پی سی ییاد؟؟
می خوام شما کنسول بازارو یه خورده اذیت کنم![]()
راستی کی قرار واسه پی سی ییاد؟؟
می خوام شما کنسول بازارو یه خورده اذیت کنم![]()
به نقل از آمازون این بازی برای PC منتشر میشه ...!
تاریخ معرفی بیستو چهارم همین ماه و تاریخ انتشار 3/12 سال آینده ...!
اما با این صحبتها نمیشه مطمئن بود که نسخه ی pc بازی Gta v به زودی منتشر می شه اما احتمال منتشر شدن این بازی برای pc در اوایل سال 2014 بسیار زیاده..!
آمازون چند وفت پیش خبر از انتشار چندین بازی از جمله Mortal Kombat رو برای pc اعلام کرد که همینطورم شد و آون بازی ها برای Pc منتشر شدن با این وجود باید گفت که Pc بازها باید امیدوار باشند...!![]()
اومدنش که میاد شکی نیست، 24 ام هم همین امروزه البته به وقت us که تا فردا صبح وقت هست، اگه تایید بشه که دمش گرم وگرنه که روی تاریخ عرضه هم نمیشه حساب کرد، اگرجه همون موقع ها باید باشه
آره تا فردا معلوم میشه ...!
اگه معرفی شه از این به بعد همیشه گفته های آمازونو قبول میکنم حتی اگه بگه کلاغ سفیده ...![]()
ما که چشممون به صفحه newswire راکستارهواسه کریسمس یه هدیه واسه بخش آنلاین گذاشته که بازی برفی میشه
البته عکس اول یه gif به حجم 26 مگ! بود که برف میبارید که به خاطر رعایت حال کاربران ایرانی با نت محدود نذاشتم
![]()
چه کیفی داره تو برف روندن ماشین GTAV
البته با PC و موس و کیبورد![]()
با دسته مایکرو سافت حالش بیشتره ...!
کاملا مخالفمتسلطی که آدم با موس و کیبرد داره اصلا قابل مقایسه نیست با دسته، مخصوصا تیراندازی و کنترل دوربین تو رانندگی اونم توی بازی ای مثل GTA ، انگار آدم با تمام بدنش در ارتباط با بازیه، البته این نظر منه و هرکس سلیقه ای داره
دوستان ببخشید اگر سوالم خیلی مبتدیانه است چون تازه از بیکاری شروع کردم.این بازی چطوری سیو میشه؟
بازی هم آئوتو سیو داره هم توی سیف هاوس میشه سیو کرد و هم می تونی گوشی موبایلت رو دربیاری و گزینه کوئیک سیو رو بزنی به همین راحتی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)