تبریک به هر کس که آبی دله.
تبریک به هر کس که آبی دله.
حالا با خیال راحت میشه تبریک گفت این قهرمانیو !!![]()
Last edited by EngineeR EhsaN; 05-05-2013 at 21:03.
گزارشگر بازی پرسپولیس با سپاهان یه جوری میگفت پرسپولیس لیگ برتر رو داد به استقلال و حذفی رو هم به سپاهان ، یکی ندونه فکر میکنه تیمش تا لحظه آخر تو کورس قهرمانی بوده یا نمیدونم هرسال مثل استقلال تو کورسه ! بخدا هیچ تیمی تو دنیا نیست با این اعتماد به نفس !
دوستان عزیزم
قهرمانی رو به همه تبریک میگم قطعا این قهرمانی شایسته فقط استقلال بود
نتیجه مدیریت خوب + مربی با دانش + بازیکنان حرفه ای همین هست
امیدوارم تو آسیا هم سومین ستاره قهرمانی رو کسب کنیم
عشق است استقلال
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
تبریییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییییک بابت قهرمانی عشق
![]()
منم به نوبه خودم این قهرمانی رو تبریک میگم.
شایسته ترین تیم برای رسیدن به این عنوان بودیم بدون هیچ حرف و حدیثی
به امید قهرمانی در آسیا
![]()
آقا خدمت همه ی استقلالی ها تبریک میگم.
شاد گشتیم و زندگی به کام ما شیرین شد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولین نفرم که تمدید می کنم
![]()
حنیف عمرانزاده پس از قهرمانی استقلال در لیگ برتر، گفت: بازی خیلی خوبی بود خدا را شکر میکنم که با این پیروزی گام بزرگی برداشتیم. با حمایت هواداران 3 امتیاز حساس را گرفتیم.
وی درباره شایعه حضورش در پرسپولیس، اظهار داشت: میخواستم خودشان را ببینم! کسی دلش میآید این هواداران را رها کند؟ من اولین نفری هستم که با استقلال تمدید میکنم
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــ
برای آسیا نیاز به استراحت داریم / فصل بعد هم می مانم
![]()
خسرو حیدری پس از پیروزی یک بر صفر برابر فولاد و قهرمانی در لیگ برتر فوتبال اظهار داشت: بسیار خوشحالم که توانستیم پیش از بازی آخر 3 امتیاز را کسب و قهرمانی خود را مسجل کنیم.
وی ادامه داد: بازیکنان برای لیگ قهرمانان آسیا نیاز به استراحت دارند و با این شرایط می توانند کمی استراحت کنند.
حیدری گفت: این قهرمانی را تبریک میگویم و باید اعلام کنم که فصل آینده هم در استقلال میمانم.
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــ
تقدیم به تمام استقلالی ها
![]()
آرش برهانی پس از پیروزی یک بر صفر برابر فولاد خوزستان و قهرمانی در لیگ برتر اظهار داشت: بسیار خوشحالم که پس از فراز و نشیبهای زیادی که در لیگ برتر داشتیم توانستیم به عنوان قهرمانی برسیم.
وی ادامه داد: خدا را شکر میکنم و این قهرمانی را به تمام استقلالیهای ایران تقدیم میکنم
همه آرزویم قهرمانی با استقلال بود
![]()
جواد نکونام پس از پیروزی یک بر صفر برابر استقلال در لیگ برتر گفت: خدا را شکر که قهرمان شدیم و توانستیم نتایج همه تلاشهایمان را بگیریم. همه آرزوی قهرمانی با استقلال بود که به آن رسیدم و از مردم و هواداران تشکر میکنم.
وی ادامه داد: مهم این بود که یک تیم باشیم و بعد از اتفاقاتی که افتاد به قهرمانی رسیدیم و نشان دادیم که برای رسیدن به هدفمان تلاش کردیم
قهرمانی را تبریک می گویم / فصل بعد هم میمانم
![]()
میثم بائو پس از پیروزی یک بر صفر برابر فولاد خوزستان و قهرمانی در لیگ برتر اظهار داشت: این قهرمانی را به تمام آبیپوشان تبریک میگویم.
وی ادامه داد: با شرایطی که دارم فصل آینده هم در استقلال خواهم ماند.
5 میلیون به بازیکنان پاداش می دهم
![]()
علی فتحاللهزاده پس از پیروزی یک بر صفر برابر فولاد و قهرمانی زودهنگام استقلال در جمع خبرنگاران گفت: خدا را شکر میکنم که قهرمان شدیم هرچه داریم از امامزاده صالح تهران است این را همه بدانند.
وی در مورد پاداش این پیروزی گفت: برای این بازی نفری 5 میلیون تومان به بازیکنان پاداش میدهم.
هواداران استقلال در اهواز سرود قهرمانی سر دادند و افراد زیادی به زمین چمن ریختند تا قهرمانی استقلال را جشن بگیرند
علی فتحاللهزاده پس از قهرمانی استقلال و پیروزی یک بر صفر برابر فولاد خوزستان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: هوشمندانه بازی کردن خودش نوعی بازی است.
وی افزود: اینکه 40 دقیقه تحت فشار در خانه حریف بازی و آن را اداره کنیم هنر است. به قلعهنویی، بازیکنان باغیرت و هواداران خونگرم استقلال این برد و قهرمانی را تبریک میگویم.
مدیرعامل استقلال در مورد قهرمانی این تیم در خوزستان گفت: خوزستان پایتخت فوتبال ایران و پایتخت هواداران استقلال است.
* قلعه نویی : خدا را شکر می کنم / از مردم خوزستان تشکر میکنم , اهواز شهر دوم استقلال است
FARS
بازیکنان استقلال شام میهمان مربی خوزستانی
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، بازیکنان و کادر فنی استقلال امشب شام را در منزل کریم بوستانی مربی خوزستانی خود صرف میکنند و میهمان این مربی هستند.
آبیپوشان با پرواز 23:20 قرار است راهی تهران شود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)