تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 202 از 396 اولاول ... 102152192198199200201202203204205206212252302 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,011 به 2,020 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اقا یکی به ما نحوه خریدن و فروختن بازیکن رو تو کریر مود به طور کامل یاد بده خیلی ممنون.
    میری تو قسمت transfer, میری قسمت buy, میتونی بازیکنتو با اسم یا اطلاعات سرچ کنی، بعد وقتی بازیکن مورد نظرتو پیدا کردی انتخابش که میکنی چندتا گزینه میاد. اولیش یا buy هست یا add to shortlist, با دومی میتونی بازیکنایی که میخوای روشون فکر کنیو، تو قسمت shortlist از transfer داشته باشی. تو قسمت buy هم پولی که باید به باشگاه مقابل بدی رو تنظیم کنی، و یا یکی از بازیکنای تیمتو بعنوان قسمتی از قرارداد بدی. تو همون قسمت buy با زدن rb (یا rt) تو xbox و e یا c تو PC، قرارداد رو از حالت خرید کامل به حالت خرید قرضی عوض کنی که فقط باید پول هفتگی (که مشخصه) رو بدی. دو نوع قرضی داریم، کوتاه و یا برای کل فصل. کوتاه یه نیم فصله و اونیکیم که یه فصل کامل. البته میتونی با پیشنهاد پول تو قسمت option to buy قرارداد، بعد از تموم شدن قرض سالانه، بازیکنو کامل بخری.

2. این کاربر از mj94 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kingmohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.خدمت دوستان عزیز.دوستان مشکل من اینه که فیفا 13 رو pc من خیلی گرافیکش پایین هست مثلا چمنش خیلی تابلو هستش و هراز گاهی یه لحظه بازی کند میشه و لرزش داره.درکل بنظر میرسه بازیکنا کارتونی هستن در صورتی که فیفا 12 اینجوری نبود .گرافیک من 2 گیگه.رم 4گیگ.و cpu 5300 doul .گرافیک هم با اخرین اپدیت به روز شده.حالا جالب اینه که همین سیدی فیفا رو رو کامپیوتر دوستم نصب کردم خیلی بهتر از مال من اجرا میشه.خواهش میکنم اگه کسی مشکل منو میدونه یه راهنمایی بکنه.ممنون
    راستی اگه کسی میتونه بهترین تنظیمات فیفا 13 رو برای هر چه بهتر شدن گرافیک و نزدیکتر شدن بازی به واقعیت بذاره حالا چه تنظیمات ستاپ بازی چه تنظیمات داخل بازی ممنون.

مشخصات سیستم شما اصلا معلوم نیست که دقیقا چیه

همیشه و همه جا میگم قدرت کارت گرافیک ربطی به 512 و 1گیگ و 2 گیگ نداره
    مهم نوع رم و بیت کارت گرافیک هست
    من براتون یک کارت گرافیک 256 معرفی میکنم که چند برابر یک کارت گرافیک بقول شما 2 قدرت داره
    کارت گرافیک شما هم به احتمال 99درصد 2گیگ واقعی نیست و از رم شیر میکنه
    گرافیک من 1 گیگ هست اما با شیر میشه 5 گیگ

cpu شما هم برای این بازی ضعیف هست و امسال واقعا فیفا سنگین تر شده

رم شما هم به احتمال 100 درصد از نوع ddr2 هس که برای بازیهای الان اصلا مناسب نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

این سخت بودن کریر مود خوبه اصلا" هم نکته ی منفی نیست . این باعث میشه که خسته نشی از بازی
    نکته منفی اینه که تمام تیم ها قوی هستند این خیلی هم خوبه که مثلا" من با منچستر نتونم راحت جلوی چلسی و منچستر سیتی و آرسنال بازی کنم و تا بهترین بازیم رو نکنم نتونم شکستشون بدم ولی این خیلی بده که کیفیت بازی چلسی و نوریچ تقریبا" شبیه هم هست . نوریچی که تو واقعیت مقابل منچستر و چلسی 5 تا 5 تا میخوره و به زحمت تو کل بازی 3و4 تا حمله میکنه
    ولی تو فیفا همین نوریج همه کار میکنه از این پاس های تو عمق هوایی هم میدن (که این پاس ها رو ماشالا همه میدن تو فیفا)بابا تو دنیای واقعی هم خیلی کمن بازیکنایی که از این پاسا میدن (زاوی - اینیستا- اسکولز - سیلوا و... ) منم بیشتر گل هایی که می خورم رو همین پاس هاست

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این سخت بودن کریر مود خوبه اصلا" هم نکته ی منفی نیست . این باعث میشه که خسته نشی از بازی
    نکته منفی اینه که تمام تیم ها قوی هستند این خیلی هم خوبه که مثلا" من با منچستر نتونم راحت جلوی چلسی و منچستر سیتی و آرسنال بازی کنم و تا بهترین بازیم رو نکنم نتونم شکستشون بدم ولی این خیلی بده که کیفیت بازی چلسی و نوریچ تقریبا" شبیه هم هست . نوریچی که تو واقعیت مقابل منچستر و چلسی 5 تا 5 تا میخوره و به زحمت تو کل بازی 3و4 تا حمله میکنه
    ولی تو فیفا همین نوریج همه کار میکنه از این پاس های تو عمق هوایی هم میدن (که این پاس ها رو ماشالا همه میدن تو فیفا)بابا تو دنیای واقعی هم خیلی کمن بازیکنایی که از این پاسا میدن (زاوی - اینیستا- اسکولز - سیلوا و... ) منم بیشتر گل هایی که می خورم رو همین پاس هاست

خب اسم سختی روش هست نباید ایراد گرفت
    legendry به معنی افسانه ای هست
    پس نباید قدرت بیش از حد اون رو عیب دونست
    چون افسانه ای (غیر واقعی) هست پس همه کار میتونه بکنه

6. 2 کاربر از kingmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

کسی راهکاری واسه دفاع مقابله پاس های هوایی پشت دفاع نداره ؟

شما تیک آفساید گیری رو می زنید یا از دفاع پوششی استفاده می کنید ؟

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

فروختنم تو قسمت sell از transfer، با انتخاب بازیکن میتونی بازیکنو تو لیست فروش یا قرضی قرار بدی. بعد تیما بهت پیشنهاد میدن که میتونی یکی از گزینه های stall برای منتظر گذاشتن تیم پیشنهاد کننده برای دریافت پیشنهاد بهتر (البته تا چند روز)، accept برای قبول کردن پیشنهاد، reject برای رد پیشنهاد رو انتخاب کنین. همینطور می تونی مبلغ مورد نظرتو درخواست کنی.
    راستی تو buy، بعد از انتخاب بازیکن، گزینه enquire رو برای فهمیدن نظر تیم مقابل در مورد فروش اون بازیکن و قیمت مورد نظرشون (که البته چند روز بعد برات میفرستن) مطلع بشی.

9. این کاربر از mj94 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

خب اسم سختی روش هست نباید ایراد گرفت
    legendry به معنی افسانه ای هست
    پس نباید قدرت بیش از حد اون رو عیب دونست
    چون افسانه ای (غیر واقعی) هست پس همه کار میتونه بکنه
    legend به معنای اسطوره نیست ؟

پروفشنال mj94's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

کسی راهکاری واسه دفاع مقابله پاس های هوایی پشت دفاع نداره ؟

شما تیک آفساید گیری رو می زنید یا از دفاع پوششی استفاده می کنید ؟
    افساید گیری خوب جواب میده، اما راه اساسی داشتن مدافع سریعه که بتونه توپو بگیره.

12. این کاربر از mj94 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امسال بعد از 8 سال به سمت فیفا برگشتم دوباره

این رو بگم که من فیفا 2003 نفر سوم کشور شدم و 2004 اول مشهد. (مسابقات فیفا2004 کشوری کلا برگزار نشد)

اما با اومدن پی اس 5 دیگه رفتم سمت پی اس چون واقعا قابل مقایسه با فیفای اون زمان نبود و خیلی بهتر بود

تا امسال از طرفداران 2 آتیشه پی اس بودم. اما امسال فیفا بقدری خوب شده که بعد از سالها پی اس رو پاک کردم و فیفا رو نصب کردم و بازی میکنم

از همه لحاظ از پی اس سرتره فقط همون اندام بازیکنان مثل پی اس زیبا نیست و خیلی توی ذوق میزنه. اما در تمامی موارد خیلی بهتر از پی اس شده

امپکت انجین هم امسال بسیار عالی کار شده. درسته توی بعضی از برخوردها اغراق میشه اما همون باعث جذابیت بیشتر میشه.

امسال فقط دارم فیفا 13 و NBA2K13 بازی میکنم

امیدوارم که سال بعد فیفا خیلی بیشتر پیشرفت کنه و بتونه تا حدودی مثل NBA از لحاظ گرافیک و استیل حرکات برسه
    خیلی به EA امیدوارم اما به کونامی 0 درصد امید دارم

تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

legend به معنای اسطوره نیست ؟
    اسطوره هم معنی میده. اما معنی اول و بقول معروف دیفالتش به معنی افسانه هست.

15. 2 کاربر از kingmohsen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •