من آسیاتک 2 مگ از مرکز مخابراتی دانشگاه دارم و شبها سرعت دانلود بین 40 تا 60 هست !
تک لینک حدود 1 گیگ و بصورت 4 لینک حدود 3 گیگ میشه دانلود داشت...
من آسیاتک 2 مگ از مرکز مخابراتی دانشگاه دارم و شبها سرعت دانلود بین 40 تا 60 هست !
تک لینک حدود 1 گیگ و بصورت 4 لینک حدود 3 گیگ میشه دانلود داشت...
خب مثل اینکه کم کم دارن درستش میکنن ...
بخش خرید سرویس به دو قسمت شرایط قدیم و شرایط جدید تقیسم شده ...
که به نظرم برای اینکه سرعت ها رو واقعی کردن بهترین چاره همون سرویس های جدید هست چون قدیمی ها 2 مگش دارای 60 گیگ ترافیک با 80 هزار تومن هست ! 512 16 گیگش هم همون 20 تومن سابق هست ولی دریغ از اینکه بخواد مثل سابق همون سرعت 400 - 500 رو بهمون بده :(
به نظرم بهتره همون سرویس جدید رو خریداری کنیم ... فقط نمیدونم امشب دانلود رایگان داره که سرویس رو بخرم یا نه ! بعد اینکه زیر سرویس جدید گیگ اضافه + آی پی استاتیک هم هست که خودش 2 مورد عجیب داره واسم :
1. هزینه ی آی پی استاتیک صفر تومن هست ! (باید 5 هزار تومن باشه)
2. یکی از دوستان گفته بود بعد از خرید سرویسش اجازه ی خرید ترافیک اضافه رو نداشت ! فکر کنم همون اول باید ترافیک بیشتری که نیاز هست رو خریداری کرد!
این چند روزه کلا مخابرات سوپرایز داشته ! واقعا دمش گرم ... :|
منتظر عکست هستیم
نوین نت فکر کنم خوب باشه،سرویس up to 4mb داره
پولشم بگو چقدره اصلا نمیصرفه
می شه 32 تومن،با این سرویسی که الان داریم وبگردی هم نمی شه کرد چه برسه به دانلود 0.5 mb![]()
من فکر کنم دیگه مخابرات بدرد لای جرز هم نمیخوره ساعت رایگانشم شده 2 تا 6 صبح
منم مرکز دانشگاهم. فقط 3گیگ!!!!! قطعی هم داره ؟؟؟
من تازه میخواستم بیام از مخابرات اینترنت بگیرم ولی حیف حالا دوستانی که تو ساری هستن من بهشون فن آوا رو معرفی میکنم رو ۸ مگ میبندن و شبانه 2 مگ از ساعت 2 تا 7 من چون شنیدم شبانه مخابرات 400 بیام دوتا adsl داشته باشم هم از فن اوا و هم مخابرات ولی من تعجبم که سرعت ها رو واقعی کردن چرا نامحدود نکردن خلاف قانون موقعی که محدود بد با سرعت بالا جبران میکردا ولی الان هم سرعت کم کردن و هم محدودش کردا من سرویسم هم 256 با حجم 4 گیگ ماهیانه 18500 تومان
پنج شنبه
[IMG][/IMG]
...5 روز بعد!!!!!!
[IMG][/IMG]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)