نشنیده ام
شاید وقتی وصل میشید و کاسپر شبکه رو شخیص میده و نوع شبکه رو می پرسه، recommended رو انتخاب نمی کنید
نشنیده ام
شاید وقتی وصل میشید و کاسپر شبکه رو شخیص میده و نوع شبکه رو می پرسه، recommended رو انتخاب نمی کنید
کاسپر این مشگل رو داره و فعلا هم حل نمیشه به کاسپر گذارش هم شده
اینم از شانس منه برم همون *****32 رو نصب کنم به ما نیومده کاسپر داشته باشیم
Last edited by AM4; 28-04-2013 at 15:09.
سلام
من دسترسی برخی برنامه ها به اینترنت رو بلاک کردم ولی بازم با پروتکلهای tcp و udp به اینترنت وصل میشن.برای نمونه در تصویر زیر،cyberlink server با اینکه کاملا بلاک شده ولی باز هم در قسمت open ports وجود داره و هر روز مقداری حجم مصرف میکنه(حتی بدون اتصال وی پی ان).قوانین فایروال رو هم از آموزشهای این تاپیک تنظیم کردم و بعضی هاشون رو تغییر دسترسی دادم که در تصویر مشخصه.چرا این برنامه ها باز هم کانکت میشن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mohammad_87; 28-04-2013 at 16:50.
سلام
من دیروز به کریو وصل شدم بعد یه دفعه کسپر قاطی کرد و لایسنس رو invaild کرد
هر چی هم روی اون ضربدر میزنم که دیلیت شه نمیره
راهی به جز reinstall هست ؟
![]()
سلام
دوستانی که لایسنس اورجینال استفاده میکنند میشه بگن بهترین سایت برای خرید لایسنس اورجینال کسپر کدومه؟
سلام
حدس میزنم شما قبل از اینکه کلید 6 ماه رو به کسپر بدید از نسخه trial استفاده می کردید.
من هم همچین مشکلی داشتم با کلید trial 6 ماهه فعال نمیشد بعد از نصب ویندوز مستقیما کلید 6 ماهه رو به کسپر دادم و فعال شد. با همون کلیدی که گفتین کار نمیکنه 177 روز فعال شد.
احتمالا شما برنامه رو به درستی بلاک نکردید
قوانینی که ساختین رو پاک کنید
برید در بخش فایروال پوشه مورد نظر رو انتخاب کنید و در بالای صفحه ادیت رو بزنید در سربرگ network بسته به تنظیمات public ,local , trusted network رو بلاک کنید
و دوبار بر روی اونها کلیک راست کنید و گزینه event رو بزنید
بعد از این مراحل در بخش ریپورت ببنید فعالیتهای برنامه چگونه ثبت میشه
من با این مراحل برنامه ها رو بلاک میکنم و مشکلی هم نیست.
برنامه کر یو و کسپر با هم ناسازگار هستن بهتره اول برنامه کریو رو پاک کنید
بعد کسپر رو reinstall کنید.
سلام
از لینک پایین میتونید لیست نمایندگیهای کسپر رو ببنید.
http://me.kaspersky.com/en/partners/buyoffline?country=ir
سلام :
کسی سریال اضافه نگرفته بمن بده؟؟؟من آی پی خیلی جاها رو دارم جز انگلیس...( فقط برای پیوره یا اینترنت سکوریتی)؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)