سلام
من با بچه ها نمی تونم ارتباط برقرار کنم.
تو جمع و کلا حتی تو خلوت خجالت می کشم و اصلا نمی تونم که مثلا صدام رو نازک کنم یا با لحن کودکانه باهاشون صحبت کنم و سربه سرشون بزارم یا باهاشون بازی کنم.
به نظرتون چیکار کنم!!
سلام
من با بچه ها نمی تونم ارتباط برقرار کنم.
تو جمع و کلا حتی تو خلوت خجالت می کشم و اصلا نمی تونم که مثلا صدام رو نازک کنم یا با لحن کودکانه باهاشون صحبت کنم و سربه سرشون بزارم یا باهاشون بازی کنم.
به نظرتون چیکار کنم!!
خوب اگه بچه جنس مخالف باشه و از همه مهمتر آدم تو دوره ی نوجوانی باشه، یه جور غرور خاصی داره که خجالت میکشه به بچه بگه برای مثال عزیزم که خوب طبیعیه. اما بغل کردن، تمرین، بوسیدن خیلی تاثیر داره. برای مثال هروقت مادرش خسته شد شما بغلش کنید و سعی کنید با این خجالت بیهوده مبارزه کنید. مثلا اگه قراره بهش شیر خشک بدن، شما این کارو انجام بدید، اگه میخواید باهاش بازی کنید بیشتر تو خلوت باشه تا رو تون باز بشه، همه ی این کار ها در از بین بردن این خجالت تاثیر داره، البته این کارا مال بچه های فامیل درجه ۱ ولی بچه های فامیل های درجه ۲ و ۳ صدارو نازک نکنی و عزیزم هم نکنی عیب نداره، مثلا اسم نی نی رو بگو و با حالت مهربانی حالشو بپرس یکم لوپشو بکش، مثلا به به آقا محمدچطوری گل پسر؟
( البته اون شاید نفهمه ولی خوب باعث میشه این خجالت از بین بره. )
در مورد خجالت هم تنها مبارزه و تمرین.
نه منظورم در جمعی ست که مثلا همه خانم هستن اونجا ک دیگه همه صاب خونه نیستن
در احوال پرسی هم مقصر پرسش کننده ست دیگه!![]()
شما گفتید رو پله هستید و به سمت خونه در حرکت خب قاعدتا نمیشه مهمانها رو صدا زدباید صابخونه مورد خطاب باشه
میشه هم با صدای بلند گلوتون رو صاف کنید (همون اِهِم گفتن) وگرنه که در فرهنگ ایرانی (ایرانی-اسلامی) راه دیگه ای جز این موارد که گفته شد وجود نداره
هرکسی شخصیت خاص خودش رو داره فکر نمیکنم الزامی باشه که همه با بچه ها بتونن بازی کنن و یا اینکه بخوان با صدای لوس و نازک سربه سرشون بگذارن
اما تا یک حدی صمیمیت با بچه ها لازمه
شما میتونید از بچه های نزدیکانتون شروع کنید همونطور که دوستمون گفتن در حد لپ کشیدن و چطوری عمو گفتن
و همینطور در اغوش گرفتن حتی اگر واژه خاصی هم بکار نبرید خود به خود اصطلاحا کم کم راتون میندازه![]()
Last edited by Atghia; 13-08-2014 at 12:52. دليل: ادغام
سلام
من هر چی می گن فقط می گم "خواهش می کنم" یا "خیلی ممنون" !
لطفا چند تا دیگه عبارت که نسبتا سنگین و محترمانه باشه بهم یاد بدید!
نباید مستقیم باهاش رو در رو بشی یا دعوا کنی ...
باید غیر مستقیم حالشو بگیری ...
مشگلی که منم با یکی از اقوام (شوهر خاله) دارم و زیاد حالشو میگیرم![]()
یکروز که خونه مادربزرگم همه جمع بودیم برنامه فوتبال چیندیم.... بعد به بهانه تکل ، چپ و راست میزدم این بابا رو شل و پل میکردم ، یکبارم توپو کوبوندم تو شیکمش آی حال داد![]()
درست نیست که آدم دشمن برای خودش بتراشه و مستقیم بخواد به اهدافش (حال اونو بگیره) برسه ...
یک کار خیلی عالی هم اینه که توی جمع با نیش و کنایه تحقیرش کنید ....
چه تایپیک باحالیه !!!
منم مشکلم در مورد افراد غریبه (فامیل خیلی دور و ...) اینه هرکی هرچی بهم بگن نمیتونم مخالفت کنم یا بهش نه بگم . ناراحت شدن یا نشدنه طرف خیلی برام مهمه
کار یا درخواستی که بهم میشه خیلی هم ناراضی باشم انجام میدم . یا نخام انجام بدم اینقد باید معذرت خاهی یا دلیل بیارم تا طرف ناراحت نشه
چیکار باید کنم؟؟
Last edited by roya.rashidi; 13-08-2014 at 19:19. دليل: کار یا درخواستی......
یا علی بن موسی الرضا!
شما قبلا هم این حرفو اگه اشتباه نکنم به من زده بودین!!! نه نیستم! استغفرالله!![]()
من دوستامو دوست دارم و اصلا هم دنبال GF نیستم! خب دوستامن ... اگه قابل بدونن جان ما تقدیم دوست باد!
شما مرام و رفاقت و معرفت رو چرا بد متوجه میشین! ربطی به داشتن ابهت نداره!
مشکل من گرم شدن یا بقول معروف صمیمی شدن با دوستامه - من با کسی بخاطر کفر دوست نمیشم!
البته اینم بدونین محاله بتونین پسر پاکی مثل من توی این دنیا پیدا کنین! (البته تعریف از خود نباشه) من فقط دوست داشتم با کسایی که عین من هستن صمیمی بشم همین و بس!
Last edited by Mehran-King; 13-08-2014 at 23:39.
سلام اگه خواهش میکنم در قبال تشکر دیگران باشه این عبارت مناسبه:
خواهش میکنم، این حرفا چیه! وظیفه است.
و عبارت کامل تر ممنون خشک وخالی هم:
خیلی ممنون، واقعا زحمت کشیدید ، عمری باشه جبران کنیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)