تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 202 از 686 اولاول ... 102152192198199200201202203204205206212252302 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,011 به 2,020 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

پروفشنال Mr.World.Wide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

سلام.کسی هست اینجا که سرعتش رو ۱ مگ کرده باشه؟
    من اینترنت پایه دارم سرعتش حدود ۳۰ هست.میخواستم ببینم.چقدر تفاوت داره.
    والا من یه مگ دارم سرعتش برای من بین پنجاه تا نود متغیر هست
    البته گاهی به صد و بیست و حتی صد و پنجاه هم میرسه
    ولی من بیشتر وقتا که دیدم سرعتش همون بین پنجاه تا نود متغیر هست

داره خودمونی میشه bestinternet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

والا من یه مگ دارم سرعتش برای من بین پنجاه تا نود متغیر هست
    البته گاهی به صد و بیست و حتی صد و پنجاه هم میرسه
    ولی من بیشتر وقتا که دیدم سرعتش همون بین پنجاه تا نود متغیر هست
    1 مگ نامحدود؟

آخر فروم باز masooumi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    اینترنت

پيش فرض

والا من از ساعت 2 به بعد تلاش میکنم باهاش وصل شم ولی همش میگه اعتبار به پایان رسیده !! و وصل نمیشه :|

خوب مسخره !! اولا اینکه تو خونه نه رایتل آنتن میده و نه همراه اول !! باید با رومینگ وصل شی به ایرانسل که فول آنتن هست ولی وقتی اونم وصل میشم همش این پیج میاد :|
    تازه به حساب ecare هم نمیره :|
    دوست عزیز ، کلا بسته های خریداری شده اینترنت و همچنین این هدیه 1 گیگ فقط زمانی که به شبکه رایتل متصل هستید قابل استفاده می باشد . وقتی شما از رومینگ همراه اول و ایرانسل استفاده می کنید هزینه اینرنا شما با تعرفه عادی یعنی هر کیلوبایت 0.35 ریال محاسبه شده و از شارژ شما کم میشود.

4. این کاربر از masooumi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض 3G Rightel / شرکت رایتل

دوستان یک سوال
    اگر مثلا یک بسته 3 گیگ با سرعت 1 مگ یکماهه بخریم بعد از یک ماه که بسته به اتمام رسید سرعت رو همون 1 مگ میمونه یا برمیگرده به پیشفرض؟!
    Last edited by amirbrad; 01-07-2014 at 09:12.

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دوستان یک سوال
    اگر مثلا یک بسته 3 گیگ با سرعت 1 مگ یکماهه بخریم بعد از یک ماه که بسته به اتمام رسید سرعت رو همون 1 مگ میمونه یا برمیگرده به پیشفرض؟!
    reset میشه

7. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

دوستان یک سوال
    سلام.
    شما هر ماه میتونید بسته و سرعت مورد نظرتون رو انتخاب کنید.

9. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام.
    شما هر ماه میتونید بسته و سرعت مورد نظرتون رو انتخاب کنید.
    سلام
    ممنون. پس یعنی هر وقت سرعت بالا بخواهیم همراه با حجم هستش و سرعت بعد از اتمام بسته به حالت قبل برمیگرده. فکر کنم قبلا اینطوری نبود البته من هیچ وقت بسته نخریدم اما دوستان قبلا می گفتن سرعت رو همون مثلا 1 مگ مونده دیگه و فقط مقدار حجم بسته تموم میشه.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام
    ممنون. پس یعنی هر وقت سرعت بالا بخواهیم همراه با حجم هستش و سرعت بعد از اتمام بسته به حالت قبل برمیگرده. فکر کنم قبلا اینطوری نبود البته من هیچ وقت بسته نخریدم اما دوستان قبلا می گفتن سرعت رو همون مثلا 1 مگ مونده دیگه و فقط مقدار حجم بسته تموم میشه.
    سلام.
    شما وقتی مدارک برای سرعت بالاتر از 128 ارائه میدید بعد از هر دوره میتونی سرعت مورد نظرت رو از توی کنترل حساب اینترنتی انتخاب کنی. یعنی اگه بسته با سرعت 128 انتخاب کنی مبلغ اونو پرداخت میکنی و اگر 1 مگ انتخاب کنی مبلغ 1 مگ رو و این نیست که سرعت روی یه مقدار مشخصی ثابت بمونه. اگر به کنترل حساب اینترنتی خودتون برید بهتر متوجه عرض بنده میشید.

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض 3G Rightel / شرکت رایتل

سلام.
    شما وقتی مدارک برای سرعت بالاتر از 128 ارائه میدید بعد از هر دوره میتونی سرعت مورد نظرت رو از توی کنترل حساب اینترنتی انتخاب کنی. یعنی اگه بسته با سرعت 128 انتخاب کنی مبلغ اونو پرداخت میکنی و اگر 1 مگ انتخاب کنی مبلغ 1 مگ رو و این نیست که سرعت روی یه مقدار مشخصی ثابت بمونه. اگر به کنترل حساب اینترنتی خودتون برید بهتر متوجه عرض بنده میشید.
    بله متوجه هستم بنده همون سری اول که رایتل اومد خط ثابت گرفتم و با حساب کاربری اشنایی دارم. اون موقع ابتدای راه اندازی سایتشون مدارک دانشگاهی اپلود کردم اما چند روز بعدش سایت اپدیت کردن و گفتن مدارک و از اول اپدیت کنید که من دیگه فارغ التحصیل شده بودم و نتونستم تا الان بسته با سرعت بالا بگیرم. در ضمن کنترل پنل خیلی بد شده سرعت و دیگه نمی نویسه فقط پایه داره و حرفه ای قبلا 128 و 512 و 1 مگ داشت و مقدار حجم هم مشخص بود و خیلی شلوغ شده و دسترسی سخت شده .کلا اماتور و بی نظم هستن. اسما 3g هستش اما برای حداقل سرعتش 1مگ و بقول اونا حداکثر باید مدارک دانشگاهی و شغلی ارایه داد هر کی ندونه فکر میکنه verizon امریکا هستش!!
    ممنون از پاسختون.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by amirbrad; 01-07-2014 at 15:16.

13. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

بله متوجه هستم بنده همون سری اول که رایتل اومد خط ثابت گرفتم و با حساب کاربری اشنایی دارم. اون موقع ابتدای راه اندازی سایتشون مدارک دانشگاهی اپلود کردم اما چند روز بعدش سایت اپدیت کردن و گفتن مدارک و از اول اپدیت کنید که من دیگه فارغ التحصیل شده بودم و نتونستم تا الان بسته با سرعت بالا بگیرم. در ضمن کنترل پنل خیلی بد شده سرعت و دیگه نمی نویسه فقط پایه داره و حرفه ای قبلا 128 و 512 و 1 مگ داشت و مقدار حجم هم مشخص بود و خیلی شلوغ شده و دسترسی سخت شده .کلا اماتور و بی نظم هستن. اسما 3g هستش اما برای حداقل سرعتش 1مگ و بقول اونا حداکثر باید مدارک دانشگاهی و شغلی ارایه داد هر کی ندونه فکر میکنه verizon امریکا هستش!!
    ممنون از پاسختون.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    سلام.
    مدرک که قانون هست و برای همه ارائه دهنده های اینترنت (هر چند که همه میدونن فرمالیته هست).
    اره جدیدا سرعت رو نمیزنه میزنه پایه که 128 هست و حرفه ای که 1 مگ و 512 رو حذف کردن کلا.

15. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •