برو چراغ های آویزونه بالا ی پارکینگو بزن!
بعد برو بچ میان!
برو چراغ های آویزونه بالا ی پارکینگو بزن!
بعد برو بچ میان!
بازی رو از کجا میشه گیر اورد تو بازار نیست انگار مشکلات داره بازی battlefild 3 رو میگم
منم همون مشکل صدا رو داشتم با اون راهنمایی مشکلم قبلا حل شد
سلام
نمی دونم مشکل از کارت گرافیک یا کارت صدای منه یا از بازی
اخه چرا صدای رفت و برگشت تو بازی اینقدر اختلافشون زیاده یه تیر که میزنم دو روز بعد صداش میاد حتی گرافیکو تا حد sega پایین آوردم ولی بازم مشکل باگ و صدا دارم و خیلی اعصابمو خورد کرده
در ضمن کرک آپدیت و راهی نیست که بشه باهاش بازی رو به به بهترین نحو با همین کارت گرافیک های ما که معمولا متوسطه اجرا کرد (کارت گرافیک من gt220 1gig هست )
ممنون میشم کمکم کنین
باورتون میشه با جی فورس 210 روون اجرا میشه؟؟؟؟
ببخشید من درست متوجه نمیشم شما این بازیو با 9500 جی تی رون بازی میکنید واقا؟باچه رزولوشنی؟
کارت گرافیک من هم geforce 9600 gt و cpu intel e8500 3.16ghz هستبا ram 2 gig. یه بار نصب کردم خیلی لگ میزد و فریم ریت رو 10 تا 15 بود رزولوشن هم کم کردم فرقی نکرد درایور و دایرکت ایکس هم اپدیت شده هست منم گفتم حتما گرافیکم نمیکشه.اگه راهی هست که که میشه لطفا بگید منم انجام بدم.ممنون
سلام من بازی رو نصب کردم کرک هم کردم ولی خطا میده و اجرا نمیشه اینم عکس تو رو خدا کمکم کنید? ارور atidxx32.dll میده دانلود کردم بریزم تو پوشه sys32 ولی میگه یکی در حال اجرا هست؟
سلام من بازی رو نصب کردم کرک هم کردم ولی خطا میده و اجرا نمیشه اینم عکس تو رو خدا کمکم کنید? ارور atidxx32.dll میده دانلود کردم بریزم تو پوشه sys32 ولی میگه یکی در حال اجرا هست؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
9500GT اگه توی رزولشن 600*800 بازی رو بخوای در low اجرا کنی فریم نسبتا روونی میده و قابل بازی کردن هست(خودم روی سیستم یکی از بچه ها تست کردم)
ولی با9600GT توی medium (مخصوصا اگه anti aliasing رو خاموش کنی)در رزولوشن 768*1024 به راحتی میشه 30 فریم رو گرفت احتمالا سیستم شما یه مشکل خاصی داشته!!
Last edited by mehdy.z; 10-12-2011 at 13:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)