این گزینه هایی که گفتید سیم کارت هم میخورن و قابلیت مکالمه دارن؟
این گزینه هایی که گفتید سیم کارت هم میخورن و قابلیت مکالمه دارن؟
دوستان از بین این سه تا کدوم رو پیشنهاد میدید؟
1- asus memo pad smart
2- asus memo pad
3- Asus Google Nexus 7 سیم کارت خورش
البته بودجم به هر سه میخوره ولی نمیخوام بعدا پشیمون شم...
استفاده من هم بیشتر چک کردن میل و وب گردی
اهل بازی نیستم ولی از نرمافزارهای ادیت عکس اندروید خیلی خیلی استفاده میکنم.
خودم asus memo pad مد نظرم هست هم قیمتش از نصف اون دو تای دیگه هم کمتره ولی میترسم صفحش کوچک باشه و اینکه یه جایی خوندم هنگه من رو ترسوند...
و بنده منتظر نظر دوستان در مورد HIYONDAI T7 و بهتر از اون HIYONDAI T7s هستم اگه دوستان اوکی بدن من یکی از این دوتارو خرید میکنم... متاسفانه کسی چواب مارو درست و راست نمیده...
نزدیک به چند ماهی هست که من در حال تحقیق در مورد تبلت هستم برای خرید قبلش ainol 7 fir & Flame نظرمو جلب کرد اما حالا با دیدن این دو مدل از تبلت hyiondai میخوام یکیشو خرید کنم... اگه T7s پیدا بشه و مطمئن باشه که واقعا طبق اون چه که گفته شده باشه حتما خریدش میکنم....
یکی از سایتهای وارداتی مطمئن رو بهم معرفی کنید ممنون میشم...
آیا tabletbaz.com خوب و مطمئن هست؟
تبلت های چینی با قیمت مناسب که امکانات خوبی داشته باشه و سیمکارت هم بخوره و بشه تماس گرفت
چندتاشو معرفی کنین + قیمت به پول ایران
ممنون
سلام
من چند وقته دنبال خريد تبلت هستم ولي تو شكم كه نميدونم چي بگيرم
من ميخوام اينكارارو باهاش انجام بدم
1- خوندن فايل pdf -->هم اسكرين بزرگ ميخوام تا راحت بتونم بخونم هم باتري با دوام باشه كه هي شارژ نكن و هم حافظه زياد داشته باشه چون تعداد كتابهاييي كه ميخوام اسكن بگيرم زياده
2-internet--> خب اينو كه همه دارن ولي خب چت صوتي تصويري مهمه كه وروردي خروجي صدا داشته باشه
3-music and film--> خب اين بيشتر حجم و ساپورت فرمتهاي زياد دستگاه مد نظره
-game4--> البته هدف بازي زياد نيست ولي خب اگه يه وقتي حوصله سر رفت
5-Multi Task--> سي پيوش بكشه چند تا برنامه رو باهم انجام بده
قيمت معقول تا حداكثر 1.3 و با داوم بودن مهمه
سلام میشه درمورد این دوتا بهم مشاوره بدین.درمورد اجرای بازی هاوکیفیت کلی دستگاه.
hyundai holdx
hyundai cutex
سلام بر همگی نظرتون راجع به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه؟
سلام دوستان
یه نکسوس 7 مدل 16gb کارکرده پیدا کردم. 860 میگفت.حدود 8 ماه هم گارانتی داره. به نظرتون ارزش خرید داره؟ آیا مدل تقلبی و غیراصلش هم تو بازار هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)