هر سال ترتیب اینطوری بوده
پنج شنبه صبح ریاضی
پنج شنبه عصر هنر
جمعه صبح تجربی
جمعه عصر زبان
شنبه صبح انسانی
هر سال ترتیب اینطوری بوده
پنج شنبه صبح ریاضی
پنج شنبه عصر هنر
جمعه صبح تجربی
جمعه عصر زبان
شنبه صبح انسانی
اقا من یه سوال دارم که بدجوری واسم مشکل درست کرده و حسابی ترسوندتم!
من متولد اسفند 71 هستم.پارسال فارغ التحصیل شدم کنکورم دادم اما امسال دوباره دارم میخونم...رفتم پیش مشاور گفت کد نظام وظیفه رو باید 5 بزنم که یعنی باید دفترچه خدمت رو پست کنم...
الان نمیدونم مشمولم یا نه؟اگه الان دفترچه رو پست کنم کی تاریخ اعزامم میشه؟قبل کنکور یا بعد از تابستون ؟تو دفتر پلیس10+ از هر کی پرسیدم جواب درست حسابی نداد!راستی هرچی زودتر دفترچه رو بفرستی تاریخ اعزامت زودتر میفته یا اصلا ربطی نداره و شانسیه؟من تا تاریخ تولدم فرصت دارم دفترچه رو بفرستم یا همین الان این کارو بکنم بهتره؟ کلا میخوام بدونم تاریخ اعزام معمولا کی میفته و اگر الان بفرستی بهتره یا یخورده لفتش بدی؟
خواهشا در این مورد یه راهنمایی خوب و کامل بکنید...خیلی دلشوره دارم!
مرسیییییی.
یه جا نوشته بود واسه قبولی از دانشگاه روزانه و شبانه باید حداقل معدل کتبی 14 باشه همچین چیزی هست؟ تو دفترچه همچین چیزی واسه اتباع خارجی پیدا کردم ولی کلا نمیدونم
samba شما بودی پارسال یه رتبه خفن تو قلمچی اورده بودی کارنامتم اینجا گذاشته بودی؟ کنکور رتبه چند شدی؟![]()
من پارسال دوستانم مشکلی مشابه شما داشتن
اگر برای سال دوم هست کنکور میدی باید دفترچه ارسال کنید
تاریخ اعزام ربطی به زودتر فرستادن نداره مگه صف نون بربری هرکی زودتر بره
این صفحه رو مطالعه کنید همه چی دستگیرتون میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط برای دانشگاه های بین المللی و دانشگاه علوم قضایی و دانگاه شهید مطهری و چندتا دانشگاه دیگه شرط معدل وجود داره . برای اتباع خارجی و دیپلم تطبیقی ها هم شرط معدل هست ولی فکر میکنم 16 هست نه 14
در کل برای ایرانی ها هیچ شرط معدلی نیست من خودم معدل کتبی سال سومم 09 و معدل دیپلمم 11 هست ولی دارم برای پزشکی سراسری تلاش میکنم![]()
رئیس مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی نیز با اشاره به تقویم آزمونی سال 91 این دانشگاه از آغاز ثبت نام آزمون کارشناسی از 27 آذرماه و کارشناسی ارشد از 17 دی ماه خبر داد.
دکتر عبدالله سجادی جاغرق با بیان این مطلب افزود : ثبت نام آزمون سراسری 91 در دو مرحله انجام می شود. مرحله اول از 27 آذرماه آغاز و مرحله دوم نیز از 19 بهمن ماه انجام می شود.
وی با اشاره به برگزاری آزمون سراسری رشته های غیرپزشکی طی روزهای 15 و 16 تیرماه 91 ، اظهار کرد: آزمون سراسری رشته های علوم پزشکی دانشگاه آزاد نیز 29 تیرماه 91 برگزار می شود.
ضمنا به اطلاع می رساند که آزمون سراسری سال 91 ان شاء الله در روزهای 8 و 9 و 10 تیرماه 91 برگزار خواهد شد.(سراسری،آزاد نه هاا)
این دوستانتون که گفتین چطوری مشکلشونو حل کردن؟تاریخ اعزامشون بعد کنکور شد یا قبلش؟
سلام
شرمنده من نتونستم تمامی این صفحاتو بخونم,میخواستم ببینم این فرم شماره 2چیه؟تاکی فرصت داریم؟کدوم شهرها لازم نیس پرش کنند؟
یکی ام اینکه سایت جدید رمزینه رو کی میدونه؟
باتشکر
سلام
میگم دوستان مرحله دوم ثبت نام آزمون که تو اسفند هست برای فارغ التحصیلای دی ماه ، مثل همین آذر ماهه ؟ یعنی کارت اعتباری و دفترچه و ...
یا فرق میکنه ؟ چجوریاست ؟
بعد اگه کارت اعتباری رو الان خریده باشی ، میشه تویه ثبت نام اسفند استفاده کرد ازش ؟
بچه ها سلام.
من ثبت نام کردم اما برا پیام نور ثبت نام نکردم. حالا کی باید اینکارو بکنم؟؟؟؟حالا؟؟؟یا بهمن؟؟؟؟؟؟
کمکم کنید!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)