تو ویندوز xp ؟رو به Control Panel -> Program & Features و سمت چپ Turn windows features on or off و سپس Telnet Client رو تیک بزن و Ok کن.
پورت تلنت رو چطوری باید باز کرد ؟سمت دیگه هم باید talent server فعال باشه و پورت تلنت هم باز باشه
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
تو ویندوز xp ؟رو به Control Panel -> Program & Features و سمت چپ Turn windows features on or off و سپس Telnet Client رو تیک بزن و Ok کن.
پورت تلنت رو چطوری باید باز کرد ؟سمت دیگه هم باید talent server فعال باشه و پورت تلنت هم باز باشه
Last edited by mefmef; 24-02-2011 at 23:30.
نه ویندوز 7
فایروال رو خاموش کن.پورت تلنت رو چطوری باید باز کرد ؟
سلام:
من میخوام کامپیوترم رو که ویندوز xp هست رو با لب تابم که 7 هست شبکه کنم برای اشتراک فایل و پرینتر
به کامپیوترم یک لینکسیس 160 وصله که هم مودم هست هم اکسس پوینت برای اینترنت مشکلی نیست راحت از مودم میگیرم ولی هر کاری میکنم نمیتونم کامپیوترم و لبتابم رو شبکه کنم
اگر راهی هست که جواب بده ممنون میشم راهنمایی کنید.
یکی گفت که باید رو کامپیوترم هم ویندوز 7 نصب کنم
انجوری درست میشه ؟
سلام.
ربطی به سیستم عاملت نداره.
شما الان با اون Access Point که به سیستمت وصله میتونی با لپتاپت File Sharing داشته باشی.
میتونی DHCP اکسس پوینتت رو فعال کنی تا به هر دو IP اتومات بده و یا میتونی خودت دستی IP بدی.
الان مشکل کجاست ؟
سلام.
در گیم نتم همه ی ویندوز ها XP سرویس پک 3 هستند!
دو تا از این کامپیوترهارو ویندوزشونو عوض کردم و XP سرویس پک 3 آپدیت شده 2011 رو نصب کردم!
اما حالا این دوتا ویندوز در بازی شبکه ایی مشکل دارند و همدیگه رو نمیشناسن!
از داخل این دو کامپیوتر میشه رفت داخل سرور های دیگر اما وقتی این دوکامپیوتر خودشون سرور می شوند هیچ کامپیوتری نمیتونه بیاد داخل اینا!
راستی کامپیوترهای دیگر فایل شیر شده بر روی این دو کامپیوتر رو کامل و بدونه هیچ مشکلی می خونن!
سلام دوستان
من میخواهم بر روی سیستمها در شبکه نرم افزاری رو نصب کنم ، که کاربران بتونند برای همه یا یک شخص خاص پیام و فایل ارسال کنند .
خواهشن راهنمایی کنید . قبلا سوال کردم ، متاسفانه کسی جواب نداد
با تشکر
سلام.
شبکه ی شما دومین هست یا Workgroup ؟
اگه دومین هست، سیستم عامل سرور و کلاینتتون چیه؟
سلام دوستان
چطوری میشه یه فایل رو در شبکه شیر کرد جوری که فقط یک یا دو سیستم خاص حق دسترسی به اون رو داشته باشن ؟
شبکه مون workgroup هست و ویندوز xp !
به سرور هم دسترسی ندارم
تو قسمت security هم میتونم everyone رو اضافه کنم اما اسم کامپیوترهای دیگه رو قبول نمیکنه !
سلام.
به هر سیستم یک یوزر خاص بده. بعد برای هر کدوم Permission خاص بزار.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)