ممنون
این 10 بازی رو تو همون مستر لیگ با بازیکن های گمنام انجام بدم ؟
ممنون
این 10 بازی رو تو همون مستر لیگ با بازیکن های گمنام انجام بدم ؟
عزیز متوجه هستم چجوری تنظیم میشه
موضوع اینجاست که وقتی دابل کلیک میکنم و R2 رو فشار میدم هر دفعه جای یکی دیگه از دکمه ها را میگیرد ( مثلا" پاس و ... )
این حالت پیشفرض هستش:
این بعد از دابل کلیک و انتخاب R2
بار دیگر
و بار دیگر
![]()
نه تو exhibition ، البته میتونی این فایل آپشن رو دانلود کنی و با جایگزین کردنش با آپشن فایل فعلی تمام Extra content ها رو unlock کنی
ولی قبلش حتما یه کپی از آپشن فایل فعلی بگیر
mediafire.com/?2q40zb1r8d0ex9x
Last edited by urumchi; 27-10-2011 at 00:25.
من با geforce 6150 آن بورد و 1گیگ رم روی low بازی می کنم تصویر هم نمی لرزه فقط کیفیتش پایینه![]()
هیچ فرقی نمیکنه با چه تیمی یا توی کدوم مد
شما فقط باید 10 تا بازی انجام بدید نتیجش هم فرقی نمیکنه
اصلاً نمیشه دفاع کردیه کم قلقش اومده دستم ولی باز اگه کامپیوتر عقب باشه و به گل نیاز داشته باشه یه دریبلایی می کنه که این شکلی میشی
![]()
تو يه بازي 3-0 جلو افتادم نيمه دوم يه گل خوردم 3-1 شديم بلافاصله يه گل ديگه زدم شديم 4-1 بعدش سه تا گل ديگه خوردم واقعا اگه كامپيوتر بخواد گل بزنه نميشه جلوش رو گرفت![]()
سلام
لطف كن يه عكس از جوي ستيكي كه استفاده ميكني با گوشي موبايلت بگير بزار
از رابط تبديل استفاده ميكني؟
منظورم تبديل هاي دسته پلي استيشن هست
يا از دسته هاي طرح ايكس باكس؟
دفاع کردن سخت هست اما غیر ممکن نیست ، واقعا اینطوری نیست که اصلا نشه دفاع کرد
دفاع کردن بیشتر از هرچیزی به تمرین ، سرعت عمل ، دقت و مخصوصا شیوه و سیستم بازی مربوط میشه
من خودم همیشه 4-4-2 بازی میکنم با دوتا هافبک دفاعی ، اینطوری باعث میشه هافبک دفاعیاتون پوشش بیشتری به خط دفاع بدن و اگه دوتا دفاع هم دریبل بخوره باز یکی پشتش هست که جمع کنه
کلا سیستم مورینیویی تو این بازی خوب جواب میده( با این که از این سیستم و مورینیو خوشم نمیاد )
دوستان شما اصلا از ترکیب های جایگزین استفاده میکنید ؟
من بازیمو همیشه 4-4-2 ( یا به تعبیر خود بازی 4-2-2-2) با تاکتیک Possession Game شروع میکنم اما وقتی حداقل 2 گل جلو میوفتم سیستم بازیمو عوض میکنم و 4-3-2-1 با تاکتیک Quick Counter بازی میکنم
اینجوری تیم میره تو دفاع اما خیلی سریع میتوینه توی به فاز ضد حمله در بیاد
اگه هم عقب باشم که میزنم به سیم آخرو 4-2-1-3 و تاکتیک All Out Attack
شما میتونید توی هر بازی 1 سیستم اولیه با 3 سیستم پشتیبان داشته باشید
توی بازی با زدن دکمه های Select و دایره سیستم بازیتون رو سریع عوض کنید ، که به نظر من خیلی جالبه
واسه دفاع کردن نباید تمرکزو از دست بدی. یه لحظه حواست پرت شه توپ تو دروازه اس. نیمه دوما هم چون مغز خسته میشه دیگه نمیشه تمرکز کرد مخصوصا اگه جلو باشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)