تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: چهارمین سهمیه انگلیس در لیگ قهرمانان؟

راي دهنده
9. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • استون ویلا

0 0%
  • تاتنهام

2 22.22%
  • لیورپول

1 11.11%
  • منچستر سیتی

6 66.67%
صفحه 202 از 372 اولاول ... 102152192198199200201202203204205206212252302 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,011 به 2,020 از 3715

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال خارجی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

حالا حساب كن ببين اگه تقلب نميشد تراختور چه درصدي مياورد؟!
    واقعا فکر کنم کل ایران بود

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض آدی‌ییا: مسی میلان خواهم شد

قهرمان جام جهانی زیر 20 ساله‌ها امیدوار است بتواند بازیکن بزرگی شود...

سایت گل – دومینیک آدی‌ییا مورد توجه میلان قرار گرفته. او وعده‌های بزرگی داده است و گفته اگر پیوستنش به میلان قطعی شود بازیکنی شبیه به لیونل مسی خواهد شد. این بازیکن 20 ساله تیم فردریک‌اشتاد احتمالا در زمستان به میلان خواهد رفت و ایده‌های روشنی درباره آینده دارد: «من کاری را انجام داده‌ام که ساویولا، مسی و آگرو انجام داده بودند و می‌خواهم دوران بازی آنها را برای خود تکرار کنم.»
    آدریانو گالیانی نایب‌رییس میلان گفته این مهاجم غنایی در ژانویه به سن‌سیرو خواهد رفت و تنها معاینات پزشکی مانده است: «آدی‌ییا جانشین خوبی برای رونالدینیو و پاتو خواهد بود. اگر معاینات او مثبت باشد در ژانویه او را می‌خریم. ما با باشگاه نروژی فردریک‌اشتاد به توافق رسیده‌ایم.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2009/11/2

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض یونایتد و چلسی شاخ به شاخ برای دیوید ویا

آبی های لندن 33 میلیون پوند برای جذب دیوید ویا پیشنهاد کرده اند اما ...

سایت گل – چلسی برای بدست آوردن مهاجم ارزنده والنسیا 33 میلیون پوند پیشنهاد کرده است اما مطابق با گزارش روزنامه دیلی میرور، دیوید ویا مایل است تا به رقیب آبی ها یعنی منچستریونایتد بپیوندد. رومن آبراموویچ مالک چلسی برای خرید ویا در ژانویه با قراردادی سرسام آور آماده می شود و ماموریت انجام این پروژه بعهده یک ایجنت درجه یک واگذار شده است. چلسی می خواهد قبل از شروع دوره محرومیت دوفصلی از خرید بازیکن در پایان ژانویه آینده، فوروارد اسپانیایی را به استمفوردبریج منتقل کند. اگرچه ویا تایید کرده است که علاقه ای به پیوستن به چلسی ندارد و هدف وی رفتن به منچستریونایتد است.

یک منبع نزدیک به بازیکن به دیلی میرور گفته: "دیوید در تابستان گذشته بسیار به چلسی نزدیک شده بود اما علاقه ای به آن تیم نداشت. برای او بازی کردن در سبک و سیستم تیم چلسی جذابیتی ندارد. منچستریونایتد اولین انتخاب ویا در انگلستان است. تنها مشکل درحال حاضر قیمت و سن دیوید است. اگر مبلغ پیشنهادی یونایتد به والنسیا توسط تیم اسپانیایی پذیرفته شود، در کوتاهترین زمان ممکن دیوید به اولدترافورد خواهد رفت".

کد:
    2009/11/3

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض مانچینی در رئال یا لیورپول؟

هرجا تیمی در بحران باشد، نام مانچینی نیز به گوش می رسد اما مربی ایتالیایی چیزی نشنیده است ...

سایت گل – با مبهم شدن آینده مانوئل پیگرینی در رئال مادرید و رافائل بنیتس در لیورپول، یکی از نام هایی که دایم در شایعات به گوش می رسد روبرتو مانچینی است. مانچینی که با لاتزیو، فیورنتینا و بویژه اینترمیلان عناوین مختلفی را در ایتالیا کسب کرده در کانون توجه شایعه سازان است. مانچینی در پاسخ به این شایعات به نشریه کوریرا دلو اسپرت می گوید: "درحال حاضر هیچ چیزی وجود ندارد. وقتیکه تیم ها به مشکل برمی خورند، نام های زیادی در رسانه ها برای جانشینی مربیان ناموفق منتشر می شود. ولی درآینده خواهیم دید که کدام ارزیابی درست است".

به این ترتیب مانچینی درمورد شایعه پیوستن به رئال مادرید یا لیورپول اظهار بی اطلاعی می کند.

کد:
    2009/11/3

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض انتقال بکام به میلان رسمی شد

میلانی‌ها بیانیه‌ای صادر کرده و فته‌اند ستاره تیم ملی انگلیس در ژانویه به جمعشان خواهد پیوست.

سایت گل – باشگاه میلان تایید کرده که دیوید بکام، هافبک تیم لس آنجلس گلکسی در سال 2010 به سن‌سیرو برمی‌گردد. این بازیکن 34 ساله فصل گذشته شش ماه را به صورت قرضی در میلان گذراند و عملکرد خوبی هم داشت. او دوباره به صورت قرضی به میلان می‌رود و می‌تواند تا انتهای فصل 10-2009 بازی کند. این ستاره سابق رئال مادرید و منچستر یونایتد بی‌صبرانه منتظر بازگشت به اروپا است تا بتواند در رقابت‌های سطح بالا شرکت کند و فابیو کاپلو را متقاعد سازد که او را به جام جهانی ببرد.
    بکس اخیرا به تیم گلکسی کمک کرد که در کنفرانس غرب MLS اول شود و پس از پایان فصل برای قرعه‌کشی جام جهانی به آفریقای جنوبی خواهد رفت و سپس تعطیلاتش را با خانواده‌اش خواهد گذراند. او پیش از آغاز سال 2010 به روسونری خواهد پیوست.
    قرارداد بکام با گلکسی تا سال 2011 اعتبار دارد و او می‌تواند پس از جام جهانی به آمریکا برگردد. بکام همچنین قادر به بازی در لیگ قهرمانان هم خواهد بود.

کد:
    2009/11/3

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض تازه‌ترين رده‌بندي برترين تيم‌هاي فوتبال باشگاهي دنيا

تازه‌ترين رده‌بندي برترين تيم‌هاي فوتبال باشگاهي دنيا - پیروزی بهترین تیم ایران

فدراسيون جهاني تاريخ و آمار فوتبال، رده‌بندي برترين تيم‌هاي باشگاهي دنيا را اعلام كرد. در حالي كه در رده‌بندي ماه سپتامبر فدراسيون جهاني تاريخ و آمار فوتبال، تيم پيروزي در مكان ‌277 قرار داشت، با ‌27 پله صعود به رده ‌250 رسيد. براساس اعلام اين فدراسيون، پيروزي بهترين تيم ايراني است. تيم سپاهان اصفهان نيز با ‌35 پله صعود به رده ‌302 رسيد تا بعد از پيروزي دومين تيم کشورمان باشد. تيم استقلال تهران با نزول ‌24 پله‌اي از جايگاه ‌309 به رده ‌333 سقوط كرد. شایان ذکر است منچستر یونایتد بهترین تیم جهان معرفی شد.

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تازه‌ترين رده‌بندي برترين تيم‌هاي فوتبال باشگاهي دنيا

Club World Ranking

------------------------------------------------------------
    ------------------------- All Time -------------------------
    ------------------------------------------------------------

1- FC Barcelona
    2- Manchester United FC
    3- Juventus FC
    4- Milan AC
    5- Real Madrid CF
    6- FC Internazionale Milano
    7- FC Bayern München
    ...
    10- Chelsea FC
    11- Liverpool FC
    ...
    14- AS Roma
    ...

لیست کامل:
    کد:

--------------------------------------------------------------------------------------------
    ------------------- در بازه 1st November 2008 تا 30th October 2009 ---------------
    --------------------------------------------------------------------------------------------

1- Manchester United
    2- FC Barcelona
    ...
    4- Chelsea FC
    ...
    8- Arsenal FC
    ...
    10- AS Roma
    ...
    14- FC Bayern
    ...
    17- Juventus FC
    18- Liverpool FC
    20- FC Internazionale Milano
    21- Valencia CF
    ...
    23- AFC Ajax Amsterdam
    ...
    29- Sevilla FC
    ...
    40- Milan AC و Real Madrid CF
    ...
    52- Villarreal CF
    ...
    57- Manchester City FC
    ...

لیست کامل:
    کد:

International Federation of Football History & Statistics
    Last edited by nw_nk; 03-11-2009 at 22:46.

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض گفت‌وگو با ادوين فن درسار

فن در سار : 

کاسیاس بهترین دروازه بان جهان است

سایت گل - ادوين فن‌درسار، دروازه‌بان كهنه‌كار هلندي در اين فصل پنجمين فصل حضورش در جمع شياطين سرخ را تجربه مي‌كند. اين سنگربان 39 ساله كه به تازگي از مصدوميت دستش رهايي يافته بار ديگر در درون دروازه منچستر مي‌ايستد تا سرالكس فرگوسن ديگر از بابت دروازه‌باني تيمش نگراني نداشته باشد. او كه اخيرا به‌عنوان بهترين دروازه‌بان سال ليگ قهرمانان انتخاب شده در مصاحبه‌اي با مجله ورلد ساكر درباره وضعيتش در منچستر و حتي احتمال بازگشتش به تيم‌ملي هلند صحبت كرده است...

چطور شد كه دروازه‌بان شديد؟
    دايي من يك بازيكن حرفه‌اي بود بنابراين خانواده ما با فوتبال بيگانه نبودند. زماني كه بچه بودم چون قدم بلند بود در پست مدافع‌مياني بازي مي‌كردم. به‌ياد مي‌آورم يك روز دروازه‌بان تيم نيامده بود آن زمان 8 يا 9 سالم بود. در آن روز مربي به من گفت: «ادوين تو از همه بلندتري پس درون دروازه بايست.» در آن بازي خوب بازي كردم و پس از آن ديگر به من اجازه بازي در پست ديگري را ندادند. شايد بقيه توانايي‌هاي فوتبالي‌ام خوب نبود بنابراين آنها ترجيح دادند در درون دروازه از من استفاده كنند.

زماني كه به ليگ برتر آمديد و پيراهن فولام را بر تن كرديد آيا در اين فكر بوديد كه پس از فولام به يك تيم بزرگ‌تر بپيونديد؟
    انتقالم از يوونتوس به فولام چندان دور از انتظار نبود. در آن زمان فقط مي‌خواستم به تيم ملي هلند راه پيدا كنم بنابراين به يك باشگاه نياز داشتم كه بتوانم در آن بازي كنم. فولام گزينه خوبي برايم بود، آنها پول داشتند، استاديومي جديد ساخته بودند و از همه مهم‌تر اينكه يك تيم ليگ برتري بودند، بنابراين با خودم فكر كردم حضورم در اين تيم مي‌تواند به نفعم باشد. پس از چند فصل اول حضورم در اين تيم ديدم اوضاع فولام آنطوري كه مي‌خواهم پيش نمي‌رود بنابراين به فكر پيوستن به يك تيم بزرگ‌تر افتادم. خوشبختانه در نهايت توانستم با منچستر قرارداد ببندم.

منچستر چگونه توانسته با جاي خالي كريستيانو رونالدو كنار بيايد؟
    او آنقدر خوب بود كه ما مجبور شديم شيوه بازي تيم‌مان را تغيير دهيم ؛ در هر حال كريستيانو ما را ترك كرده است. البته ما براي او آرزوي بهترين‌ها را داريم. بدون او منچستر شايد اندكي عجيب به‌نظر برسد اما ما هنوز 11 بازيكن درون زمين داريم كه هر يك از آنها توانايي گلزني دارند. وين روني كه فصل را خوب شروع كرده در عين حال ما چند بازيكن جديد مثل آنتونيو والنسيا و مايكل اوون را به خدمت گرفته‌ايم. ما اميدواريم همه بازيكنان با اندكي تلاش بيشتر بتوانند جاي خالي رونالدو را پركنند. پس رونالدو در منچستر زندگي جريان خواهد داشت.

ارزيابي شما از گروه منچستر در ليگ قهرمانان چگونه است؟
    در مرحله گروهي ليگ قهرمانان هميشه اين انتظار مي‌رود كه از ضعيف‌ترين تيم بايد شش امتياز ممكن را به‌دست آورد اما در گروه امسال ما وضعيت اين‌گونه نيست. تيم‌هايي چون ولفسبورگ و زسكا مسكو تيم‌هاي سرسختي نشان مي‌دهند.

ماركو فان باستن توانايي‌هاي شما در رهبري و سازمان‌دهي تيم را ستوده است. فكر مي‌كنيد در چند سال آينده بتوانيد بهتر از اين هم شويد؟
    در اين مقطعي كه در آن قرار دارم فكر نمي‌كنم بتوانم بهتر از اين بشوم. فكر مي‌كنم به سطحي كه به دنبال آن بودم رسيده‌ام و به كمك ساير هم تيمي‌هايم توانسته‌ام اين سطح را حفظ كنم. بازيكناني كه در منچستر در كنار من قرار دارند همگي بازيكنان بزرگي هستند. براي يك دروازه‌بان داشتن دفاعي خوب اهميت فراواني دارد. به خاطر تلاش تيمي است كه من در چند مسابقه متوالي گلي دريافت نمي‌كنم. من از حضور در منچستر و بازي در كنار اين بازيكنان بزرگ احساس رضايت مي‌كنم و مفتخرم كه جايزه بهترين دروازه‌بان ليگ قهرمانان را دريافت كرده‌ام.

شما كناره‌گيري‌تان از تيم ملي هلند را اعلام كرده‌ايد. آيا ممكن است از اين تصميم خود منصرف شويد و در جام جهاني 2010 براي هلند بازي كنيد؟
    درحال‌حاضر تمركز اصلي من ارائه بازي‌هاي خوب براي منچستر يونايتد است. در مورد تيم ملي هم بعدا فكر خواهم كرد.

شايعاتي در مورد اينكه در پايان رقابت‌هاي اين فصل از فوتبال خداحافظي خواهيد كرد به گوش مي‌رسد. اين مساله چقدر حقيقت دارد؟
    اين اولين باري است كه خودم اين مساله را مي‌شنوم.من در حال حاضر هيچ مشكلي ندارم و به آن آمادگي لازم هم رسيده‌ام و بايد بگويم حتي به خداحافظي از فوتبال هم فكر نمي‌كنم.

براي كدام‌يك از مهاجمان دنيا بيشترين احترام را قائل هستي؟
    بارها اين سوال را از من كرده‌اند و من هم هميشه در پاسخ دادن به اين سوال به مشكل برخورده‌ام چرا كه من هميشه سعي مي‌كنم با آمادگي كامل در درون دروازه قرار بگيرم بنابراين برايم مهم نيست كه چه كسي مقابلم بازي مي‌كند. بازيكناني چون رونالدو برزيلي، هرنان كرسپو و فيليپو ايتزاگي به من گل زده‌اند. همه آنها با يكديگر فرق دارند، درست مثل تفاوت‌هايي كه ديديه دروگبا و فرناندو تورس با هم دارند. بنابراين واقعا نمي‌توانم اسم يك بازيكن خاص را ببرم.

عملكرد كدام يك از دروازه‌بان‌هاي حال‌حاضر جهان را بيشتر مي‌پسنديد؟
    ايكر كاسياس. او با اينكه بسيار جوان است عنوان مختلف قهرماني را به‌دست آورده و از همه مهم‌تر اينكه كاپيتان تيم ملي اسپانيا است. فكر مي‌كنم او با توجه به شايستگي‌هايي كه دارد بازيكني قابل ستايش است.

شما تحت نظر مربيا بزرگي چون لوئيس فان‌گال، ماركو فان باستن و سرالكس فرگوسن كار كرده‌ايد. رمز موفقيت فرگوسن را در چه مي‌دانيد؟
    به اعتقاد من سرالكس مي‌داند چه وقت بايد در تيمش تغييراتي به‌وجود بياورد و بازيكنان جديد دلخواهش براي ايجاد اين تغييرات را بخرد. به علاوه او تشنه كسب موفقيت بوده و شور و اشتياقش واقعا مثال زدني است. موفقيت‌هاي او ربطي به كاريزما ندارد. كاريزما در زمين تمرين معنا و مفهومي ندارد. در فوتبال شما بايد شور و اشتياق براي تلاش و پيروزي داشته باشيد و اين همان كاري است كه سرالكس با يك شيوه بسيار خاص انجام مي‌دهد.

براي آينده خود چه برنامه‌اي داريد؟
    من هميشه در زمان حال زندگي مي‌كنم. درحال‌حاضر همه زندگي من در دروازه‌باني خلاصه مي‌شود. از آنجا كه به دروازه‌باني علاقه خاصي دارم مربي دروازه‌بان‌ها شدن مي‌تواند يكي از گزينه‌هاي پيش رو براي آينده‌ام باشد. اما فعلا اصلا به اين مسائل فكر نمي‌كنم و عملكردم در منچستر مهم‌ترين مساله برايم است.

کد:

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض کاکا در سن سیرو

در حالی که رئالی ها برای انجام یک بازی حساس در تدارک سفر به میلان هستند، کاکا آماده بازگشت به ورزشگاهی است که زمانی سمبل آن به حساب می آمد.

سايت گل - زمانی در سرزمینی دور، سربازی زندگی می کرد که سالها بدون هیچ سوالی و با وفاداری کامل در خدمت پادشاه بود. او از سرزمینی دور آمده و با مردم آن کشور خو گرفته بود و برای آنها افتخارات زیادی کسب کرده بود؛ نه تنها در آن کشور بلکه در سطح قاره. او بسیار مورد احترام بود و مردم او را ستایش می کردند و یک بار نیز به عنوان بهترین سرباز دنیا انتخاب شد. اوضاع کاملا روبراه بود و اینگونه به نظر می رسید که او تا زمان مرگ با آنها خواهد ماند.

تنها یک مشکل وجود داشت و او نتوانست تا زمان مرگ با مردمی که دوست داشتند بماند. پادشاهی که آن سرباز برایش می جنگید از دوراندیشی لازم برخوردار نبود و او مجبور شد آن سرزمین را ترک کند. اربابانش او را در ازای پول به یک پادشاهی دیگر فروختند و و مردم غرق در ناراحتی شدند. آن پادشاه حتی با پولی که به چنگ آورده بود نیز نتوانست کسی را جانشین او کند. زمانی زیادی نگذشت که سرباز با در لباس ارتش جدیدش پای به سرزمین پیشین گذاشت تا برای حفظ خانه جدید، خانه قبلی را خراب کند.

این داستان شما را به یاد چه کسی می اندازد؟ سرباز قصه ما شباهت زیادی به کاکا دارد؛ این طور نیست؟

کاکا بین سالهای 2003 تا 2009، برای شش سال پیراهن میلان را به تن کرد و بی تردید در این مدت بهترین بازیکن تیمش بود. شاید این بازیکن برزیلی در آخرین قهرمانی میلان در اسکودتو در سال 2004 نقش محوری نداشت اما در فصل 05-2004 که روسونری تنها 45 دقیقه تا فتح لیگ قهرمانان فاصله داشت و همین طور فصل 07-2006 که با 10 گل زده و سه پاس گل، هفتمین قهرمانی میلان در لیگ قهرمانان را رقم زد، بدون تردید قلب طپنده تیم آنچلوتی بود. کاکا در آن سال عنوان بهترین بازیکن جهان و توپ طلای بهترین بازیکن اروپا را از آن خود کرد و همه چیز برای او در اوج بود.

اما پس از آن مصدومیت های پیاپی گریبانگیر بازیساز سابق سائوپائولو شد و با بازی های متوسطی که ارائه داد، کم کم از نظرها محو شد. از سوی دیگر، تیم میلان که با انبوهی از بازیکنان پا به سن گذاشته پر شده بود، با مشکلات مالی دست به گریبان شد و مجبور شدند که بهترین و ارزشمندترین بازیکن شان را بفروشند. آنها تا یک قدمی فروش او به منچستر سیتی پیش رفتند اما سرانجام او را به تیمی فروختند که ادعا می کند بزرگترین تیم جهان است.

و از بد حادثه، میلان و رئال مادرید در مرحله گروهی رقابت های این فصل لیگ قهرمانان در یک گروه قرار گرفتند و اکنون کاکا باید با پیراهن سفید رئال در مقابل تیم سابقش قرار بگیرد و تمام تلاشش را برای شکست آنها انجام دهد. با نتایجی که در هفته های قبل رقم خورد، کاکا باید بهترین بازی اش را در سن سیرو به نمایش بگذارد زیرا شکست رئال در این بازی می تواند به معنای پایان جاه طلبی های سفیدها در لیگ قهرمانان اروپا باشد.

کاکا در شش بازی ای که در لا لیگا برای رئال انجام داده، دو بار گلزنی کرده و دو پاس گل داده و در لیگ قهرمانان نیز آمار یک گل زده و یک پاس گل را در کارنامه اش ثبت کرده است. نمایش او با پیراهن رئال خیره کننده نبوده اما با این وجود در بعضی از بازی های ابتدایی و دقایقی از بازی های اخیر درخشان ظاهرشده است. به نظر می رسد او بعد از بازی های امیدوار کننده ای که با پیراهن برزیل در تابستان در جام کنفدراسیون ها انجام داد، رفته رفته به روزهای اوجش در سال 2007 بازمی گردد اما هنوز باید کمی صبر کرد.

رئالی ها برای صعود به مرحله حذفی لیگ قهرمانان، به پیروزی در سن سیرو نیاز دارند. شکست دوباره در مقابل میلان، کار صعود را برای رئالی ها دشوار می کند و این برای باشگاهی که تلاش می کند بار دیگر خود را به عنوان بزرگترین و پرافتخار ترین باشگاه دنیا معرفی کند، ناگوار خواهد بود؛ و برای پیروزی در مقابل میلان، رئالی ها به یک کاکای آماده نیاز دارند تا به خوبی خط میانی تیم را هدایت کند و مهاجمان تیم را نیز در مقابل خط دفاعی احیا شده میلان، صاحب موقعیت نماید.

اما برای کاکا گاز گرفتن دستی که زمانی او را نوازش می کرد، دشوار است. او حتی پس از انتقال به رئال گفت که علاقه ای به ترک سن سیرو نداشته و باشگاه میلان و هوادارانش همواره در قلب او باقی خواهند ماند.

هواداران میلان نیز شاید مانند گذشته کاکا را دوست نداشته باشند اما خشم آنها بیشتر متوجه برلوسکونی و گالیانی است. خروج کاکا پول زیادی نصیب باشگاه کرد اما آنها این پول را صرف نقل و انتقلات باشگاه نکردند و مربی جوانی مانند لئوناردو را با ترکیبی ناقص روانه مسابقات کردند.

به هرحال، نتیجه رویارویی میلان- رئال هرچه باشد، این بازی، دیداری احساسی برای ریکاردو ایزکسون دوس سانتوس لیته خواهد بود. بعضی وقت ها نتیجه همه چیز فوتبال نیست.

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Persepolis FC Tehran - 250
    FM Sepahan Isfahan - 302
    Esteghlal FC Tehran - 333

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •