تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 202 از 456 اولاول ... 102152192198199200201202203204205206212252302 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,011 به 2,020 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض مسی: فکر جدایی از بارسلونا هیچ وقت به ذهنم نیامده است

ستاره آرژانتینی دنیای فوتبال در گفت و گو با رادیو مترو اعلام کرد که فکر جدایی از بارسا حتی به ذهنش هم خطور نکرده است

سایت گل- لیونل مسی ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا، روز دوشنبه در گفت و گویی اختصاصی با رادیو مترو به بررسی مسائل روز فوتبالی اش پرداخته
    مسی در صحبتهایی درمورد شرایطش در بارسلونا گفت:« اصلا فکر ترک بارسلونا به ذهن من نیامده است. اگر اوضاع به همین ترتیب پیش برود، هرگز از بارسا تکان نمی خورم.»
    او درادامه گفت:« بگذارید یک ماجرا برایتان تعریف کنم. زمانی که یکی از بازیهمان در لیگ قهرمانان اروپا را برگزار می کردیم، وقتی خودم را آماده زدن یک ضربه کرنر می کردم، یکی از من پیراهنم را برای یادگاری خواست.»
    مسی که اخیرا کاپیتان تیم ملی کشورش شده در صحبتهایی درمورد شرایط تیم ملی آرژآنتین گفت:« من به تنهایی هیچ جامی نخواهم برد و قهرمانی ما به همه ما بتسگی دارد ، نه فقط من! مثل آنچه در بارسلونا رخ می دهد.در تیم ملی آرژانتین ما با شکستهای زیادی مواجه شده ایم و نتایج مطلوب همیشه با ما همراه نیست.به همین خاطر مقایسه کردن بارسا با تیم ملی آرژآنتین اشتباه است»
    مسی درادامه درمورد زندگی شخصی اش صحبت کرد و گفت:« من هیچ صفحه ای در فیس بوک ندارم. درمورد رابطه ام با آنتونیا، نامزدم باید بگویم که من آدم خیلی حسودی هستم. بهترین دوستانم در دنیای فوتبال، میلیتو و ماسچرانو هستند و با سرخیو آگوئرو و اوستاری هم دوستی صمیمانه ای دارم.»

2. 9 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: Sport (04.10.2011)

“I WILL NEVER LEAVE BARÇA”

Messi shows his commitment again

“Barça have been the best team of the world since several years ago. And the reason is not only the coach, but the players and everything else”

INIESTA, OK. He will be cleared this week and will play against Racing

Mourinho, happy with the not called penalties to Messi. “The referees have done their job very well so far”

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    October 4, 2011

The Front: El Mundo Deportivo (04.10.2011)

SCANDAL!

Penalties called: Madrid 23 – 8 Barça

Since Florentino is the president again, the number of called penalties for Madrid is incredibly different than the number of penalties for Barça

Despite the offensive football they perform, any penalty has been called for Barça this season so far.

Mou thinks that “the referees are doing their job very well”

Messi: “I don’t even have in mind to leave Barça”

Iniesta will be able to train this week

کد:
    October 4, 2011

4. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

A welcome break - International week comes at just the right time for hamstrung Barcelona

BARCA'S SIDELINED STARS | The players missing in action at Camp Nou

Player
    Injury suffered
    Expected return

Ibrahim Afellay
    Rupture of cruciate ligament
    In six months

Cesc Fabregas
    Hamstring
    In three weeks

Eric Abidal
    Hamstring
    In 10 days

Alexis Sanchez
    Hamstring
    After intl. break

Andres Iniesta
    Hamstring
    Back in training

کد:
    Oct 4, 2011
    Last edited by nw_nk; 04-10-2011 at 22:39.

6. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض بازگشت اینیستا به تمرینات بارسا

اینیستا سه هفته قبل در دیدار بارسا مقابل میلان در لیگ قهرمانان از ناحیه همسترینگ دچار آسیب دیدگی شد و در این مدت نتوانست تیمش را همراهی کند.

سایت گل- سایت اختصاصی باشگاه بارسلونا اعلام کرد آندرس اینیستا، هافبک ملی پوش این تیم، پس از پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت به تمرینات تیمش بازگشت.

اینیستا سه هفته قبل در دیدار بارسا مقابل میلان در لیگ قهرمانان از ناحیه همسترینگ دچار آسیب دیدگی شد و در این مدت نتوانست تیمش را همراهی کند.

او به همین دلیل در فهرست تیم ملی اسپانیا برای دیدارهای پیش رو مقابل جمهوری چک و اسکاتلند در مقدماتی یورو 2012 حضور ندارد.

اما او امروز در کنار سایر بازیکنان بارسا تمرین کرد تا گواردیولا بهترین خبر را از کادر پزشکی تیمش دربافت کرده باشد.

از سوی دیگر، سسک فابرگاس نیز که در دیدار این هفته مقابل خیخون دچار آسیب دیدگی شده بود، از امروز تمرینات ریکاوری اش را آغاز کرد.

اریک آبیدال نیز که در دیدار این هفته از ناحیه همسترینگ دچار آسیب دیدگی شده بود، بار دیگر شرایط بازی کردن را پیدا کرده و می تواند تیم ملی فرانسه را در دیدار های مقدماتی یورو 2012 مقابل آلبانی و بوسنی هرزگووین همراهی کند.

8. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خبر بازگشت اینیستا و الکسیس واقعا عالی و خوشحال کننده است. مخصوصا برگشتن آندرس عزیز

راستی پویول واسه این دو بازی ملی دعوت شده، درسته؟ اگر اینجوری باشه باید انتظار یه مصدومیت دیگه رو داشته باشیم
    حالا نمیشد این دلبوسکه ای که واسه گواردیولا توصیه دلسوزانه میفرسته که به کاپیتان جلوی میلان بازی نده، خودش هم بی خیال میشد؟ دیگه اسپانیا که صعود کرده، به بقیه میدون بده

10. 5 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

12. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

دکو: نیمار در بارسا موفق تر خواهد بود تا در رئال

ستاره سابق تیم ملی پرتغال معتقد است که بارسلونا مقصد ایده آلی برای ستاره 19 ساله برزیلی خواهد بود

سایت گل- دکو، بازیساز برزیلی الاصل باشگاه فلومینزه در صحبتهایی اعلام کرده که بارسلونا در مقایسه بارئال مادرید،مقصد بهتری برای نیمار خواهد بود.

این طور به نظر می رسد که سران دو باشگاه بارسلونا و رئال مادرید رقابت سختی را برای جذب نیمار 19 ساله دارند و مسئولان این دو باشگاه به دنبال آن هستند که با متقاعد کردن نیمار، او را به تیمشان بیاورند. این درحالی است که خود نیمار خواهان آن است که تا پایان فصل در برزیل بماند.

دراین میان دکو که در طول سالهای 2004 تا 2008 در بارسلونا توپ می زد، در صحبتهایی اعلام کرده که بارسلونا برای سبک بازی نیمار، تیم بهتری است

دکو در صحبتهایی به اونا اف ام گفت:« نیمار در بارسلونا راحت تر رئال، با شرایط تطبیق می یابد. سبک بازی او بیشتر به بارسلونا می آید؛ چرا که بارسا بازیکنان باکیفیت زیادی دارد.»

دکو در طول دوران حضورش در بارسا ، دو قهرمانی در لالیگا و یک قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا را فتح کرد و این ستاره 34 ساله معتقد است که تیم کنونی بارسلونا به مراتب از آن تیمی که او در آن توپ می زده بهتر است:« بارسلونای کنونی تیم بهتری است؛ آنها بیشتر کارها را به صورت گروهی انجام می دهند و به انسجام و شرایط تیمی بهتری رسیده اند.»

دکو: نیمار باید بارسا را انتخاب کند

ستاره اسبق باشگاه بارسلونا معتقد است این تیم بهترین گزینه برای نیمار خواهد بود

سایت گل - دکو، ستاره 34 ساله فلومیننسه که سابقه درخشش در کورنتیانس، بنفیکا، پورتو، بارسلونا و چلسی را نیز دارد درباره نیمار، مهاجم برزیلی سانتوس می گوید:" با توجه به شرایطی که بارسا دارد، این تیم بهترین گزینه برای نیمار است، او در بارسلونا پیشرفت خواهد کرد و به یک ستاره تمام عیار تبدیل خواهد شد."

دکو برزیلی که در سال 2002 شهروند رسمی پرتغال شناخته شده به هواداران بارسلونا قول داد با توجه به ارتباطش با سران باشگاه سانتوس تلاش کند تا هر طور شده نیمار راهی بارسلونا شود و هرگز رئال مادرید را انتخاب نکند.
    Last edited by nw_nk; 06-10-2011 at 15:46. دليل: Merge

14. 4 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه (^_^)'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    00:00

پيش فرض

بارسلونا واقعا تیمه خوبی هست ولی یک مشکلی این وسط هست که هر ساله داره زجر میده همه تیم ها رو و از همه مهم تر بارسلونا !!!
    اونم بازی های ملی هست
    بارسلونا خودش به سختی و دوره ای بازیکنان رو بازی میده تا مصدوم نشند اما سر بازی های ملی همه مثل تراکتور میرند توی زمین و با تمام وجودشون بازی میکنند .
    من که خیلی میترسم مسی جونم مصدوم شه سر بازی های بارسلونا { چه برسه به بازی های ملی که همش میگن بد بازی می کنه اما .. }
    الان هم که افلای عمل کرده و امیدوارم زود بر گرده

برگشت اینیستا هم انرژِ خیلی مضاعفی به من داد { چه برسه به خود تیم }

16. 5 کاربر از (^_^) بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان بازی بعدی کی و با کجاست؟

18. این کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Audiophile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Apsu

پيش فرض

آخرین بازی با کی بود؟ گیخون ؟ چندچند شد؟
    بازی بعدی با کیه ؟ کی ؟

20. این کاربر از Audiophile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •