من گرفتم
یک مگ
ماهی 14
سرعت هم روز و شب 12 تا 130 است
من گرفتم
یک مگ
ماهی 14
سرعت هم روز و شب 12 تا 130 است
اینترنت من که ازساعت 12 می ره رو شبانه دقیقا امشب قطع شد و بعد یک ساعت وصل شد تازه الانم که وضل شذه هریک دقیقه قطع ووصل می شه
بله قربان دقیقا همینطوره. این مخابرات خراسان بد رو اعصابه!
سلام
اینترنت من هم قطع شد ، مجبور شدم بارها و بارها با 7230000 با موبایل تماس بگیرم.
نامرد ها از همین 7230000 هم یک عالم پول به جیب می زنند.ابتدا که به اسم جمع آوری اطلاعات لفت می ده ، دفعه های بعد هم با گفتن این که قبلا زنگ زدی! بعد هم میگه اوپراتور ها مشغولند!چقدر زنگ زدم و این مشکل پیش اومد ، معلوم نیست چند هزار تومن ضرر کردم.یک بار هم که وصل شد ، اوپراتور بعد چند تا زنگ برداشت ، بعد هم یک کم که حزرف زدیم نیمه کاله قطع کرد ، دیگه هم قابل دسترسی نبود.
خدا لعنتشون کنه که این قدر می دزدند از ما.فردا چطور می خوان جواب بدن؟
مال منم 12 قطع شد 1 خورده ای وصل شد کلی هم حجم ازم کم شد سامانه اش هم که باز نمیشه کسی هم که پاسخگو نیست خلاصه بد رو اعصابه لامصب
امروز یکُمه، کسی هست که سرویسش شارژ نشده باشه؟ ماله من شارژ نشده :((
---------------------------------
بالاخره تونستم با پاراتور صحبت کنم، گفت که طرح کمپین همچین مشکلی داره و داره بررسی میشه و احتمالا امروز شارژ بشه.
خدا لعنتشون کنه که اینقدر فیلم بازی میکنن، من که الان خودم شارژ کردم، معلوم نیست این بیشرفا چقدر با همین کلکلشون سود کردن؟!!!
آخرشم مغازه رو به خاطر همین دزدیای مخابرات عوض میکنم، لامصب فقط از مخابرات میشه سرویس گرفت...
Last edited by bobSilon; 21-04-2013 at 09:21.
الان من باز یک چیزی نگم بعضیا میان میگن.....دیشب پس چرا از ماله من حجم کم نشد و ماله من قطع هم نشد!
حالا اینش به کنار تفاوت این ماهی 31 تومنیه با این ماهی 10 گیگه تو سرعت چه قدره اصلا تفاوتیم دارن چون میخام اگه تفاوتی نداشته باشه برم همون ماهی 10 گیگ رو بگیرم؟
ما که داریم شبانه دانلود میکنیم معلوم نیست حجم کم میکنه یا نه . سامانه هم که وصل نمیشه . زنگ بزنم پشتیبانی ؟ کسی زنگ زده ؟
دارم یه طرحی میریزم برای اینترنت *وه مشهد! این اخبار شبکه یک که ساعت 19:15 پخش میشه، یک روزی در هفته اش در رابطه با مشکلات مردمی است و همونجا مشکل رو به رییس مربوطه اطلاع میده. حالا پیدا میکنم کدوم روزشه و بهتون اعلام میکنم. خواهش میکنم کسانی که می خوان یه سروسامونی بگیره اینترنتشون لطفا همکاری کنن.
با اجازه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)