تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 202 از 314 اولاول ... 102152192198199200201202203204205206212252302 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,011 به 2,020 از 3137

نام تاپيک: طرفداران HP dv6-6090ee

داره خودمونی میشه atall's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    پشت سیستم!

پيش فرض

سلام به دوستان از خاک پاک تر

آقا من همین الان خیر سرم می خواستم واسه امتحان کردن DVD Rom و همینطور کارت گرافیک، بازی Metro رو نصب کنم، اما شاید باورتون نشه، DVD اولی رو که توش گذاشتمو نخوند!!! در صورتی که همون DVD رو تو PC گذاشتم و الان داره نصب میشه!!!

امیدوارم این اولین و آخرین DVD یی باشه که نمی خونه، اما اگه این مشکل بازم واسم پیش اومد چیکار کنم؟؟؟ راه حلی داره؟؟؟! یا باس بسوزم و بسازم؟؟؟ راستی لپ تاپم 6050 هستش.

یه درخواست کاملاً بی ربط و پرت، میشه چندتا بازی گرافیکی خوشگل که خودتون بازی کردید، بهم معرفی کنید؟؟؟ یا حداقل لینک تاپیک معرفی بازی های جدید و گرافیکی رو بهم بدید؟؟؟

رفتم تو گوگل سرچ میزنم جدیدترین و گرافیکی ترین بازی های کامپیوتر، اولین لینکی که بهم داد یه وبلاگ بود که آخرین پستش برای سال 83 بود!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه malayeru's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    غربـــت

پيش فرض

سلام به دوستان از خاک پاک تر

آقا من همین الان خیر سرم می خواستم واسه امتحان کردن DVD Rom و همینطور کارت گرافیک، بازی Metro رو نصب کنم، اما شاید باورتون نشه، DVD اولی رو که توش گذاشتمو نخوند!!! در صورتی که همون DVD رو تو PC گذاشتم و الان داره نصب میشه!!!

امیدوارم این اولین و آخرین DVD یی باشه که نمی خونه، اما اگه این مشکل بازم واسم پیش اومد چیکار کنم؟؟؟ راه حلی داره؟؟؟! یا باس بسوزم و بسازم؟؟؟ راستی لپ تاپم 6050 هستش.

یه درخواست کاملاً بی ربط و پرت، میشه چندتا بازی گرافیکی خوشگل که خودتون بازی کردید، بهم معرفی کنید؟؟؟ یا حداقل لینک تاپیک معرفی بازی های جدید و گرافیکی رو بهم بدید؟؟؟

رفتم تو گوگل سرچ میزنم جدیدترین و گرافیکی ترین بازی های کامپیوتر، اولین لینکی که بهم داد یه وبلاگ بود که آخرین پستش برای سال 83 بود!!!
    حتما دي وي دي رام رو بازم امتحان كن
    اگه نخونه دو تا مشكل هستش يا
    1- دي وي دي رامت خرابه بايد تعمير بشه؟
    2- دي وي دي رامت تعريف نشده است يعني درايورش آپديت و يا نصب بشه تا شناسايي بشه

چند وقته از عمر لپ تاپ ميگذره؟

در مورد بازي كه توي همين سايت تاپيك هاي مربوط به بازي هست كه يه سر بزني اونجا دست خالي برنميگردي

3. این کاربر از malayeru بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    پشت سیستم!

پيش فرض

حتما دي وي دي رام رو بازم امتحان كن
    اگه نخونه دو تا مشكل هستش يا
    1- دي وي دي رامت خرابه بايد تعمير بشه؟
    2- دي وي دي رامت تعريف نشده است يعني درايورش آپديت و يا نصب بشه تا شناسايي بشه

چند وقته از عمر لپ تاپ ميگذره؟

در مورد بازي كه توي همين سايت تاپيك هاي مربوط به بازي هست كه يه سر بزني اونجا دست خالي برنميگردي
    نه دی وی دی رام مشکلی نداره، دوباره که امتحان کردم بازش کردم و بازی رو نصب کردم.

میتونم بگم گرافیکش خیلی عالیه به طوری که تو PC ناچار شدم مترو رو با گرافیک low بازی کنم و اینجا با گرافیک very high بازی کردم، البته بعضی از جاها یه مقداری ضعیف عمل می کرد و یه مقداری خیلی خفیفی تیک میزد که خب میشه ازش چشم پوشی کرد و یا میشه با گرافیک high بازی کرد.

اما نکته ی نگران کننده برای من اینه که کمتر از نیم ساعت بازی کردم و الان که دارم تایپ میکنم کف دست چپم احساس سوزش میکنم!!! در حالی که از کول پد هم دارم استفاده میکنم!!!

تا به حال لپ تاپو اینقدر داغ ندیده بودم! ترجیح میدم با همون گرافیک low تو PC بازی کنم!!!

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    غربـــت

پيش فرض

نه دی وی دی رام مشکلی نداره، دوباره که امتحان کردم بازش کردم و بازی رو نصب کردم.

میتونم بگم گرافیکش خیلی عالیه به طوری که تو PC ناچار شدم مترو رو با گرافیک low بازی کنم و اینجا با گرافیک very high بازی کردم، البته بعضی از جاها یه مقداری ضعیف عمل می کرد و یه مقداری خیلی خفیفی تیک میزد که خب میشه ازش چشم پوشی کرد و یا میشه با گرافیک high بازی کرد.

اما نکته ی نگران کننده برای من اینه که کمتر از نیم ساعت بازی کردم و الان که دارم تایپ میکنم کف دست چپم احساس سوزش میکنم!!! در حالی که از کول پد هم دارم استفاده میکنم!!!

تا به حال لپ تاپو اینقدر داغ ندیده بودم! ترجیح میدم با همون گرافیک low تو PC بازی کنم!!!

همين ديگه شما از كول پد استفاده نكن بين چقدر بهتر ميشه
    در ضمن برنامه hp support assistant روي لپ تاپت هست يا نه؟
    اگه هست اونجا يه تنضيماتي داره كه بصورت چشم گير خنك ميشه

6. این کاربر از malayeru بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohsenking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

کسی تا حالا از لیزر 6090 استفاده کرده ؟
    من DVD Light Script گرفتم ولی نتونستم روش چاپ کنم
    همه کارارو میکنم بعد میگه یه دیسک دیگه بزار این لایت اسکریپت نیست ، ولی من یه پک 10تایی Verbantin خریدم
    از نرم افزاری خود لپ تاپ داشت استفاده کردم (Cyberlink DVD Suite)
    چه کنم ؟ تو کفشم

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    غربـــت

پيش فرض

کسی تا حالا از لیزر 6090 استفاده کرده ؟
    من DVD Light Script گرفتم ولی نتونستم روش چاپ کنم
    همه کارارو میکنم بعد میگه یه دیسک دیگه بزار این لایت اسکریپت نیست ، ولی من یه پک 10تایی Verbantin خریدم
    از نرم افزاری خود لپ تاپ داشت استفاده کردم (Cyberlink DVD Suite)
    چه کنم ؟ تو کفشم

من همچين دي وي دي رايتري براي سيستم pc دارم وهرچي سعي كردم ازش استفاده كنم نشد به هر برنامه اي كه بگي امتحان كردم يا سي دي رو رد ميكرد يا برنامه مشكل داشت
    ديگه براي لپ تاپ حوصله نداشتم امتحان كنم
    شما هم بيخيالش شو
    يا اگه به نتيجه رسيدي حتما يه خبري بده منم بدجور توي كف اينم شايد واسه لپ تاپ يه چيز ديگه باشه و بشه

9. این کاربر از malayeru بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mohsenking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    سعادت آباد

پيش فرض

کجاشه ؟!

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    پشت سیستم!

پيش فرض

یعنی کول پد باعث داغ شدنش میشه؟؟؟ ولی باقی وقتا ( وقتایی که بازی نمیکنم ) لپ تاپو خنکِ خنکِ خنک میکنه، حتی دیگه گرم هم نیست چه برسه به داغی!!!

آره هست، ممکنه بگی چه تنظیماتی باس انجام بدم؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

salam dustan.
    kasi midoone ke bus width, amd 6770 age 32 bashe, bejaye 128 yani chi?? momkene 1 gpu ro chan joore mokhtalef besazan? .

در آغاز فعالیت BENCHMARK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    زیر آسمون خدا

پيش فرض

یعنی کول پد باعث داغ شدنش میشه؟؟؟ ولی باقی وقتا ( وقتایی که بازی نمیکنم ) لپ تاپو خنکِ خنکِ خنک میکنه، حتی دیگه گرم هم نیست چه برسه به داغی!!!

آره هست، ممکنه بگی چه تنظیماتی باس انجام بدم؟؟؟
    دوست من کول پد موجب داغ شدن لپ تاپ نمی شه بلکه به سیستم کولینگ لپ تاپ شما کمک میکنه و لپ تاپو خنک تر میکنه که بسته به نوع کول و کیفیت اون لپ تاپ شما خنک تر میشه. علاوه بر این
    2 کار به خنک تر شدن لپتاپ شما کمک میکنه
    1-شما باید HP Coolsense رو اجرا کنی و هر دو Mode رو روی Coolest mode قرار بدی
    2- Bios بایوس لپ تاپ رو اپدیت کنی.

14. این کاربر از BENCHMARK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •