بهتر بود این نظر رو ندی چون خیلی چرت بود اخه تلوزیونی که سال ساختش برای 6 سال پیش بود با تلوزیونی که سال ساختش برای سال 2011 چجوری مقایسه کردی شما ها فقط یاد گرفتید با این نظرات نا اگا هانه خود افراد دیگه رو هم به اشتباه بندازید
بهتر بود این نظر رو ندی چون خیلی چرت بود اخه تلوزیونی که سال ساختش برای 6 سال پیش بود با تلوزیونی که سال ساختش برای سال 2011 چجوری مقایسه کردی شما ها فقط یاد گرفتید با این نظرات نا اگا هانه خود افراد دیگه رو هم به اشتباه بندازید
به خاطر دان از تورنت نتم چند روز قطع بود دلم واسه رفقا تنگ شده بود
دوست عزیز فیلمش 2.5 بعدی بوده
به تی وی ربطی نداره
آگاه جان خودت فهمیدی چی گفتی؟
مقایسه input lag چه ربطی به سال ساخت داره ؟
بهتره شما کلا حرف نزنی چون مثله اینکه کلا در نا آگاهی به سر میبری
ادب داشته باش و به انتخاب دیگران احترام بگذار. بعید میدونم تا بحال در عمرت یک تلوزیون سه بعدی حتی از نزدیک هم دیده باشی چون تمام ذهنیتت از سینمای خانگی در حد دی وی دی های دایوایکس 1000 تومانی هست که کنار خیابان میفروشند
بچه های فعال در این تاپیک دوستاني هستند كه تجربه زيادي دارند و من دوست ندارم در پاسخ دادن به پرسش هاي اين عزيزان ناتوان باشي
Last edited by kouroshpayande; 12-03-2012 at 04:54.
دوستان سلام
من میخوام تلویزیونlg lw5700 رو بخرم به نظر شما اندازه42 اینچ واسه یه سالن 25 متری کوچیک نیست؟
منظورت 25 متر مربع هست؟
بهتره فاصله محل نشستن رو از تلوزیون بگید
اگر 3 متر هست 42 جواب میده ولی اگر بیشتر هست 47 مناسب هست
sent from my xperia ray ST18i using tapatalk
سلام دوستان من یک سوال داشتم شاید جاش اینجا نباشه
من یک tv 98000 47 تازه خریدم یک مشکل دارم که البت مشکل تی وی نیست اونم اینکه بعضی از سه بعدی های ساید بای ساید رو
پلی نمیکنه من تعداد زیادی از این فیلمها دارم دوستان راهی رو سراغ دارن من با تغییر کدک یا کانورت این سه بعدیهارو پلی کنم
این سوال رو قبلا هم پرسیدم ولی اگه این مشکلم حل شه ها دعاتون میکنم ممنون میشم خیلی سرچ زدم چیزی پیدا نکردم
شرمنده اینجا پرسیدم
دوسته عزیز فرمتهایی که تلوزیون پخش میکنه مشخص هستن
اگر به غیر از اونا باشه اصولا پخش نمیکنه
تغییر کدک رو نمیدونم ولی برنامه های کانورتور زیاد هستن و در مورد این مساله هم بحث زیاد کردیم
شما 30-40 صفحه اخیر رو بخونی ممکنه مشکلت حل بشه
ولی اینقدر که اسپم تو این چند ورز تو تاپیک زده شده ممکنه یه خورده جستجوت طولانی بشه ولی جواب رو احتمالا پیدا میکنی
سلام یک سوال خدمتتون داشتم سایتی می شناسید که فیلم های ساید باید ساید رو رو دیسک دی وی دی بفروشد البته غیر از 3 بعدی باز لطفا زود باسخ دهید
فیلم ساید بای ساید همون سه بعدیه غیر از سه بعدی که ساید نداریم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)