سلام دوستان لطف کنند اسم فروشنده را به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بفرستند!
سلام دوستان لطف کنند اسم فروشنده را به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بفرستند!
من كه همون 3 تومن گرفتم !دوستان key بازي قيمت دارين ؟؟؟ حيف آدم بازي مثل اينو مولتي نزنه. البته منتظر ميمونم تا MW3 هم بياد مولتي اونم ببينم. شايد حرفي واسه گفتن داشت :پی
گرافیک بازی با تنظیمات ویدویی ultra و دایرکت ایکس 11 محشره و واقعا جزئییات به طور کامل نشون داده شده اما به هیچ وجه توی هدف گیر و کار با اسلحه ها و ... به پای call of duty نمیرسه
هرکی بتلفیلد 3 رو میخواد واسه PC، پی ام بزنه.
دوباره اینجا رو فروشگاه نکنید، هر کی میخواد بفروشه تو پیغام خصوصی تبلغ کنه نه اینجا.
چه چوری multi player بازی میکنید؟منو که multi نداره
دوستان امروز بازی رو بالاخره نصبیدم
رسیدم به اونجایی که بمب رو پیدا میکنن
میخوام اسم جدید این بازی رو بهتون بگم:
Battle of Duty
یعنی بگم کپی CODه کم گفتم
داستان آبکی
گیم پلی الکی
امروز داشتم بازی میکردم یهو ایرانی ها یه فحشی دادن که اگه کسی تو خونه بود کارم تموم بود
چیز های مسخره بازی رو هم تا اینجایی که رفتم براتون میگم:
1-بانک شهری (حال یا این همون بانک شهر یا یه بانک جدید افتتاح شده ولی کسی خبر نداره)
2-پول های تو بانک ایران همش دلاره (فکر کنم واحد پولیم عوض شده ما در جریان نیستیم)
3-بمب هسته ای رو توی بانک نگهداری میکنن (اگه کسی گفت بمب هسته ای رو توی نیروگاه های هسته ای نگهداری میکنن همونجا بزنین تو سرش بعدم بگید اینم مدرکش)
4-جدیدا ایران تانک T-109 تو ارتش گذاشته (معلوم نیست از کجا ولی مهم اینه که گذاشته)
ادامه دارد.....
شما باید اول CD KEY رو تهیه کنی و وارد کنی بعد منوی مولتی هم میاد![]()
يه چيز جالب كه فكر كنم خواستن ربطش به دن به كار ايرانيا. يادتونه سالها پيش يه ويدئو اومد كه يه سرباز امريكايي جلو دوربين سر بريدن!!؟ حالا همون مرحله و اينبار فارسي بودن طرف. چه سياستي دارن
ای بابا باز سوال کردنسی دی کی میخواد تا آپدیت بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)