دوستان نظرتون در مورد Philips NT9145 برای برش مستقیم چیه؟
یک سری و سه شانه هم همراه دستگاه هست، از جایی که اون رو برای فروش داشتن پرسیدم گفتن که بدون این ها و بطور مستقیم هم قابل استفاده هست و حداقل از شماره یک اصلاح می کنه.
دوستان نظرتون در مورد Philips NT9145 برای برش مستقیم چیه؟
یک سری و سه شانه هم همراه دستگاه هست، از جایی که اون رو برای فروش داشتن پرسیدم گفتن که بدون این ها و بطور مستقیم هم قابل استفاده هست و حداقل از شماره یک اصلاح می کنه.
سلام
Panasonic GB40
Panasonci ER217
Panasonic GB50
سلام دوستان
کسی بادی گروم پاناسونیک هم داشته ؟ چجوره ؟
بین فیلیپس 2030 یا پاناسونیک es2265 کسی میدونه کدوم بهتره ؟
سلام
من آخر هفته میخوام برم بخرم.
دوستان از پاناسونیک خیلی تعریف میکنن. هم ریش تراش و هم بادی گروم. 3 صفحه آخر همین تاپیک رو بخونید.
سلام
پیشاپیش مبارک باشه
راستش من بیشتر برای قسمت کمر و .. میخوام
تعریف فیلیپس و شنیدم اما میگن پاناسونیک هم خیلی خوبه و بادی گرومش تیغ میزنه
خط زن اصلاح برای ریش هم دارم
حالا موندم کدومو بگیرم بادی گروم ؟
برای اصلاخ سر و صورت در ارایشگاه غیر از موزر چی خوبه؟؟
نظرتون درباره Remington BHT2000 Trimmer چیه؟ شنیدم مثل تیغ صفر میزنه!؟ و یه سوال دیگه اینکه گردن رو چطور میزنه ؟؟! مرسی
سلام و درود دوستان گرامی من چندین صحفه این تایپیک را خوندم اما نتونستم پاسخی پیدا کنم که من مربوط باشه و یا جواب سوالم را پاسخ داده باشه در نتیجه این پست را ارسال کردم من صورت خیلی حساسی هست طوری که چه با اصلاح و چه بی اصلاح جوش میزنه اما بعد از اصلاح جوشها زیادتر میشه و یکمی عزابم بیشتر میشه و ریشم زیاد پرپشت نیست اما زخیم هست صورتم کاملا چرب هست طوری که وقتی دست به صورتم میزنم بدون این که چیزی به صورتم زده باشم دستم چرب میشه و همیشه ازین ژیلت های 5 تیغ شیکاگو گرون استفاده میکنم اسمش رو نمیدونم به فارسی چی هست و میخوام یک ماشین اصلاح بخرم که هی نخام پول به این ژیلت های گرون بدم و باعث نشه صورتم خراشیده و جوش بزنه ساز گار باشه با پوست های حساس و چرب و جوش دار لطفا من را راهنمایی کنید که چه مدل ماشین ریش تراش بخرم که زد اب باشه و مخصوص صورت من که حساس و چرب هست باشه نمیخوام چند کاره باشه یک کاره فقط کیفیت خوب میخوام تکنولوژیش مهم نیست کارایش مهمه ممنون میشم. قیمتشم حدود 600 یا 700 50 بالا یا پاین موردی نداره.
یه ماشین اصلاح موی سر و صورت میخوام واسه گذاشتن ته ریش و ریش بلن و خط گیری ریش پرو فسوری خلاصه یکی مثل موزر قدیمیا تا اونجایی م که بتونه ریشو نزدیک به صفر بزنه و بشه سری هایه اظافه رم ساپورت کنه شما چه مارکیو تو اینا پیشنهاد میدی کدوم از همه بهتره و قطعاتش گیر میاد و با کیفیت تر و گارانتی بهتری داره حتما شارژی باشه و زد اب هم بود چه بهتر ولی فرقی نداره کلا و جموجور قیمتشم مناسب باشه یه چیز عمری
کدوم برند و مدل
اینجا از هر 20 تا یکی جواب میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)