تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما ورزش بدنسازی و پرورش اندام کار میکنید؟

راي دهنده
412. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

301 73.06%
  • خیر

111 26.94%
صفحه 202 از 221 اولاول ... 102152192198199200201202203204205206212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,011 به 2,020 از 2203

نام تاپيک: ◄◄ تاپـیـک جامــع بدنـسـازی و پرورش انـدام ►►

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    من 35 سالمه
    به سرم زده دوباره ورزش رو شروع کنم و این بار با پرورش اندام
    به نظرتون با این سن برای من دیر نیست؟
    اگه شروع کردم دوره ای هم برم؟منظورم مصرف مواد گنده کننده است نمی دونم چی میگن بهش

2. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

سلام
    من 35 سالمه
    به سرم زده دوباره ورزش رو شروع کنم و این بار با پرورش اندام
    به نظرتون با این سن برای من دیر نیست؟
    اگه شروع کردم دوره ای هم برم؟منظورم مصرف مواد گنده کننده است نمی دونم چی میگن بهش
    سلام
    بله چرا که نه!
    شما برای حجم و مسابقه ورزش نکنید برای سلامتی ورزش کنید
    تمرین با وزنه رو با وزنه هایی انجام بدید که بتونید راحت بزنیدش از طرفی خیلی هم سبک نباشه

4. 2 کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MoXa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    رخت خواب

پيش فرض

هـای بـچـه ها
    نمیدونم یکی میخواست اون یکی رو دست بندازه یا منو یا هردومونو ....... نمیدونم .
    یه سئوال پیش اومد اینجا بپرسم یا تو بخش پزشکی ...... نمیدونم .
    راجع استروییدها بود ، میگفت اگه به آلت تزریق کنی قشنگ میشه ، میخواستم بدونم راسته ؟ مثلا میگفت سنتول و سوما خوبه بزن عجیب رشد بسزایی میکنه و از 100 تا لارجرباکس و بلک کینگــکنگ بهتره مبشه .
    نظر شما چیه ؟ لطفا تجربتونو در این مورد بگید .
    ممنون

6. این کاربر از MoXa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Havbb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    .: اصــــــ‍‍‍‍‍فــــــهــــان :. اسم من: حـامـد

پيش فرض

به هیچ عنوان صحیح نیست
    کسی که با مکانیسم بدن اشنا باشه این یه جوکه براش

8. این کاربر از Havbb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

هـای بـچـه ها
    نمیدونم یکی میخواست اون یکی رو دست بندازه یا منو یا هردومونو ....... نمیدونم .
    یه سئوال پیش اومد اینجا بپرسم یا تو بخش پزشکی ...... نمیدونم .
    راجع استروییدها بود ، میگفت اگه به آلت تزریق کنی قشنگ میشه ، میخواستم بدونم راسته ؟ مثلا میگفت سنتول و سوما خوبه بزن عجیب رشد بسزایی میکنه و از 100 تا لارجرباکس و بلک کینگــکنگ بهتره مبشه .
    نظر شما چیه ؟ لطفا تجربتونو در این مورد بگید .
    ممنون

ببخشید با اجازه آقا حامد :
    سینتول نام تجاری یک نوع داروی موضعی خاصی است که بین دسته ی صغیری از بدنسازان که علاقه زیادی به حجم دارند رواج دارد . عنصر رایج مورد استفاده در داروهای موضعی که به طور کلی از آنها به عنوان سینتول نام برده میشود یک روغن مصنوعی است که 85% آن تشکیل شده از زنجیره متوسط روغن تری گلسیرید و 5/7 % م لیدوکایین که یک مسکن است و بنزن الکل
    خودتون تصور کنید دیگه این چیه.....................
    جالب اینجاست کسی که سینتول تزریق میکنه برای عضلاتش تاریخ مصرف میذاره یعنی اینکه بعد از یه مدت عضلاتس باید برن زیر تیغ جراحی تا این روغن گندیده شده و محبوس شده از عضله خارج شود . در بسیاری از موارد دیده شده عصب عضلاتی که به آنها سینتول تزریق شده از کار می افتد ...... اینهم به خاطر تاثیر لیدوکایین سینتول روی اعصاب میباشد....

توی گوگل سرچ کنید ، از استرویید که هیچ ، از بدنسازی فراری میشه آدم . ببینید ورزش به این جذابی رو به چی تبدیل کردن . تنها فایده این داروها پر کردن جیب تولید کننده ها و پخش کننده هاست .
    یه مدت بود آرژنین رو به عنوان بزرگ کننده آلت و بالا بردن کیفیت رابطه جنسی و ..... میفروختن .
    برادر من ، اینا همش تبلیغاتـه دروغـه تا جنســشونو بفروشن ، اندازه آلت یه چیز اول jنتیکی و بعد بسته به تغذیه شماست اونم در یه دورانی تاثیر گذاره .
    یه همچین مساله ای هم اگه تبدیل به مشکل شده با حرف دوست و آشنا نمیشه درمان کرد ، حـتـمـا از پـزشـک باید مشاوره گرفت .

10. 6 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

ماه رمضونه و برنامه بدنساز ها ریخته بهم ، خواب و تغذیه و ساعت های ورزشی و ......
    یه عکس بذارم ، انگیزشـی

حداقل برای بعد ماه رمضون برنامه ریزی خوبی داشته باشین

12. 3 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه MoXa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    رخت خواب

پيش فرض

آقا چرا حرف تو دهنم میذاری من کی گفتم میخوام به آلتم استرویید بزنم ، فقط سئوال کردم که راسته یا نه .
    تازه لارجر باکس عوارض استرویید ها رو هم نداره .

14. این کاربر از MoXa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال badboys_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

سلام من یه خورد چربی در ناحیه شکم و پهلو ها و سینه دارم چه جوری میتونم چربی سوزی کنم ؟؟؟ با هوازی؟؟؟؟

چی کار کنم صورتم لاغر نشه

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من بعد از سالیان سال میخوام اول برای سلامتی و دوم برای اینکه هیکلم از این ریخت در بیاد ورزشو از سر بگیرم
    هدف هم که معلومه بعد سلامتی میخوام حجم بیارم ! منضورمم اصلا بازوی خفنو سینه فلان نیستا ! در حد معمولی اصلا هدفم گنده شدن بیش از حد نیست

مشکل اینه من به باشگاه دسترسی ندارم و باید وسایل رو بگیرم و تو منزل تمرین کنم
    من به صورت خیلی شدید نیاز به تمرینهای سرشونه هم دارم البته

میشه در ابتدا در مورد خرید وسایل (البته طوریکه خیلی هم نخوام هم هزینه کنم هم جا زیاد بگیره) راهنماییم کنیم
    اینکه چه چیزهایی نیازه واسه شروع و بعدش کم کم اضافه کنم .... البته دویدن و دوچرخه هم تو برنامه هفتگیم خواهد بود و وسیله نمیخواد

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    من بعد از سالیان سال میخوام اول برای سلامتی و دوم برای اینکه هیکلم از این ریخت در بیاد ورزشو از سر بگیرم
    هدف هم که معلومه بعد سلامتی میخوام حجم بیارم ! منضورمم اصلا بازوی خفنو سینه فلان نیستا ! در حد معمولی اصلا هدفم گنده شدن بیش از حد نیست

مشکل اینه من به باشگاه دسترسی ندارم و باید وسایل رو بگیرم و تو منزل تمرین کنم
    من به صورت خیلی شدید نیاز به تمرینهای سرشونه هم دارم البته

میشه در ابتدا در مورد خرید وسایل (البته طوریکه خیلی هم نخوام هم هزینه کنم هم جا زیاد بگیره) راهنماییم کنیم
    اینکه چه چیزهایی نیازه واسه شروع و بعدش کم کم اضافه کنم .... البته دویدن و دوچرخه هم تو برنامه هفتگیم خواهد بود و وسیله نمیخواد
    آقا من هم دقیقا شرایط شما رو دارم. 7 8سال پیش که هنوز سر کار نرفته بودم یه سالی باشگاه رفتم اما بعدش دیگه ول کردم .اما حالا میخوام دوباره شروع کنم اما تو خونه .حوصله و وقت باشگاه رفتن رو ندارم.
    یک سرچ کردم به این نتیجه رسیدم یه نیمکت بدن سازی بگیرم و تو خونه شروع به کار کنم. یه دوچرخه ثابت هم دارم که اونم میذارم تو برنامه ام.
    فعلا این مدل مد نظرمه بگیرمش

فقط چند چیز مونده که از اساتید میخوام کمک کنن و راهنماییم کنن.
    1- من دنبال حجم اصلا نیستم . دنبال سلامتی دردرجه اول هستم و اینکه از هیکل های فیتنسی خوشم میاد. یه برنامه میخواستم که شامل کار یا دمبل و هالتر باشه که بشه با دستگاه بالا انجامش داد.
    2- در مورد دوچرخه ثابت چطوری تو برنامه تمرینی ازش استفاده کنم؟
    3- چه نوع دمبل و هالتری بگیرم؟ چند کیلویی . مدلهای خاصی اگر هست بگین.
    4- من حدود 184 قدمه و 88 کیلو وزنم. با شرایط و فرم بدنیم فکر میکنم حدود7 8 کیلو اضافه وزن داشته باشم. مقداری چربی در ناحبه شکم ، پهلو و سینه هام دارم. برنامه خاصی برای اونها وجود داره؟
    5- شنیدم چربی سوزهایی وجود داره که در صورت استفاده همراه با تمرینات ورزشی نتایج خیلی خوبی میده. از این آدرس مثلا شما چه نوع و مدلی رو پیشنهاد میدید برای استفاده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فعلا همینا برای شروع مد نظرمه . اگر اساتید مورد خاصی هم به نظرشون میرسه لطف کنن بگن تا استفاده کنیم
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •