تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 202 از 258 اولاول ... 102152192198199200201202203204205206212252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,011 به 2,020 از 2579

نام تاپيک: [ Yahoo! Mail ] / تمامی مسائل ياهو ميل

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مشکلی با باز کردن ایمیل ندارم فقط مشکل با مسنجر
    در ضمن متن نوشته شده فیلتر شده و این که اون مسیری که مشخص کردی نتونستم تو مسنجر پیدا منم
    قسمتی که فی*لتر شده >> پروک*سی هست.

مسیری که گفته شد مربوط به یاهو مسنجر نیست باید وارد کنترل پنل و Internet Option بشین یا از طریق مرورگر Ie وارد tools و Internet Option بشین وتنظیمات رو در تب Connection چک کنید.

من مدتی هست نمیتونم Security Question & Answer در یاهو رو تغییر بدم. مگه یاهو برای ایران غیر فعالش کرده؟
    زمان save کردن answer چه اروری میاد ؟ باید تعداد کاراکتر پاسخ حداقل 4 حرف باشه ..

من وقتی میخوام وارد ایمیلم توی یاهو بشم که اولش HTTPS هست صفحه مورد نظر باز نمیشه و این ارور رو میده:
    The connection has timed out

The server at login.maktoob.com is taking too long to respond.

The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments. If you are unable to load any pages, check your computer's network connection. If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.
    چیکار کنم برای چک کردن ایمیل هام؟
    ممکنه مشکل از نت شما باشه (کم بودن سرعت یا مشکل از isp ) یا تیک مربوط به پرو*کسی در مرورگر به صورت فعال باشه که باید تیک پرو*کسی رو بردارین.

با یه مرورگر دیگه مثل کروم یا ie تست کنید ببینین باز میشه یا نه.

2. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

قسمتی که فی*لتر شده >> پروک*سی هست.

مسیری که گفته شد مربوط به یاهو مسنجر نیست باید وارد کنترل پنل و Internet Option بشین یا از طریق مرورگر Ie وارد tools و Internet Option بشین وتنظیمات رو در تب Connection چک کنید.

زمان save کردن answer چه اروری میاد ؟ باید تعداد کاراکتر پاسخ حداقل 4 حرف باشه ..

ممکنه مشکل از نت شما باشه (کم بودن سرعت یا مشکل از isp ) یا تیک مربوط به پرو*کسی در مرورگر به صورت فعال باشه که باید تیک پرو*کسی رو بردارین.

با یه مرورگر دیگه مثل کروم یا ie تست کنید ببینین باز میشه یا نه.
    با لینوکس بالا میام فقط همین فایرفکس رو داره العان نمیتونم ایمیل هامو چک کنم
    راه دیگه ای نیست؟

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

تو ویندوز با ie میتونم وارد شدم توی فایرفکس تیک مربوط به پرو..ک..سی رو هم زدم باز درست نشد همین ارور رو میده لطفا کمک کنید نمیتونم وارد ایملیم بشم با فایرفکس:

The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
    If you are unable to load any pages, check your computer's network connection.
    If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

تو ویندوز با ie میتونم وارد شدم توی فایرفکس تیک مربوط به پرو..ک..سی رو هم زدم باز درست نشد همین ارور رو میده لطفا کمک کنید نمیتونم وارد ایملیم بشم با فایرفکس:

The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few moments.
    If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure that Firefox is permitted to access the Web.
    باید تنظیمات پروک*سی روی No Pr*oxy باشه

Cookies و Cache رو یه بار پاک کنید دوباره تست کنید .

اگر بازم درست نشد این تاپیک سوال کنید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

با قند شکن برو ببین چی میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI V8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان اگر بخواهیم ایمیل تبلیغاتی بفرستیم به تعداد زیاد کاربر از چه شرکتی باید استفاده کنیم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام ...
    چطور میشه با کسی که ایگنورمون کرده یا تو مسنجر گزینه ی ignore who is not in my yahoo رو زده ارتباط برقرار کرد ؟

یه سو ء تفاهمی شده یکی منو اشتباه گرفته حالا هر چندوقت یه بار برام فوش میفرسته و ایگنورم میکنه ... خوااااهش میکنم اگه راهی هست
    بگید من یه ایمیل بدم بگم که من اون شخص نیستم ... بخدا کلافه شدم...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

آقا من جدیدا هم تو دانلود کردن و هم اتچ کردن از یاهو میل مشکل دارم
    نمیدونم مشکل از چیه؟
    هرکاری کردم درست نشد، مجبور شدم هرچی ایمیل دارم فوروارد کنم به جی میل بعد از اونجا دانلود کنم؛ خواهشا اگه میدونید کمک کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه landscape's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام به همه دوستان

چند وقت پیش برای یه ایمیلم این ارور اومد:
    Dear,

, your account safety is our top priority.

Recently, we have detected some unusual activity on your account and as a result, we've temporarily locked it for your protection. You may unlock your account immediately by logging in on a PC. If you have additional questions, please visit us at

بعد پسوردم رو تغییر دادم...

حالا واسه ی یه ایمیل دیگم هم همین ارور اومده...

مشکل از چیه دوستان؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام به همه دوستان

چند وقت پیش برای یه ایمیلم این ارور اومد:
    Dear,

, your account safety is our top priority.

Recently, we have detected some unusual activity on your account and as a result, we've temporarily locked it for your protection. You may unlock your account immediately by logging in on a PC. If you have additional questions, please visit us at

بعد پسوردم رو تغییر دادم...

حالا واسه ی یه ایمیل دیگم هم همین ارور اومده...

مشکل از چیه دوستان؟

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    این اررور نیست بلکه یک پیغام که در مورد امنیت اکانتتون ایجاد شده، دلیلش هم اینه که میگه چیز های غیر معمول دیده شده مثلاً از انواع IP ها برای ورود به ایمیلتون استفاده کردید شما اگر سوالای امنیتی یادت باشه هیچ مشکلی نیست و وارد ایمیلتون بشید و پسوردتون رو تغییر دهید یا هر کاری که میگه انجام دهید.

12. این کاربر از VorteX01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •