من خودمم شک کردم.بهش میگم این تقلبی نیست؟ میگه از کانادا سوغات اوردن. بوی تکراری شیرین مثل ازارو twin یا دانهیل قهوه ای یا شاید body kouros . از همشون بدم میاد.
من خودمم شک کردم.بهش میگم این تقلبی نیست؟ میگه از کانادا سوغات اوردن. بوی تکراری شیرین مثل ازارو twin یا دانهیل قهوه ای یا شاید body kouros . از همشون بدم میاد.
توی رویوها که خیلیها گفتن نت شیرین داره.
نت اولیش شیرین نیست.ولی بعدش شیرین میشه.به وقله امین جان این دیور خیلی ادکلناش پیچیدگی داره.
تاپ نتش وانیلیه اما رایحه اولیش از مرکباته
به نظر شما بین این 3 تا ادکلن تو رنج 50 کدوم بوی بهتر و جذاب تری داره ؟
1 - Smith & Wesson
2 - Wood Rocky Mountain by Dsquared2
3 - John Varvatos men by John Varvatos
اتفاقا اولش خیلی شیرینه. حداقل اونی که من امتحان کردم.
اینجا اشاره کرده
Fahrenheit 32 opens quite sweet and fruity
At first it seems too sweet, but this settles down within 10 minutes
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظرم شما که بوی تلخ و سنگین دوست داری همشون خوبن
تست کن اونی که بیشتر دوست داشتی بخر البته اون اولی رو من
اطلاعی ندارم ولی سرچ زدم احتمالا خوبه
ولی اگه من باشم و واسم تمام اینا تو یه سطح باشن وود رو می گیرم
چون قول می دم بعدا بیشتر از اون دو تای دیگه می ره رو قیمتش...
البته بگم حدس بهتره تا قول![]()
من میگم تا تست نکنی نمیتونی نظر بدیم.هر ادکلنی وقتی میمونه بوش فرق میکنه.البته به جز این عربی ها
برو تست کن.چون لالیک میزدی شاید از وود بیشتر خوشت بیاد.
والا چه عرض کنم.من به این نتیجه رسیدم هر کس یه سری بوهارو زودتر تشخیص میده و یه سری ها رو
تشخیص نمیده.مثلا پسرخاله من ادکلن بازه تیریه ولی هر چی داره من خوشم نمیاد.به نظرم انگار بوهاشون
خیلی قاطی پاتیه و هیچ نته کم رنگ و پر رنگی توش نیست.=هر جوری و هر موقعی بو میکشی بوش یجوره و
خوشت نمیاد.
........................
دوستان کسی میدونه جریان اینکه سایت چاره تامین کننده همه ادکلن هاش رو زده ریو کالکشن چی هست؟؟یعنی همشون اصل نیستند و کپی درجه یک هستند یا اینکه......؟؟
تا حالا ازشون نپرسیدم .ولی بنظرم اون شرکتی که کارهای درپیت ریو رو وارد میکنه ادکلن های مارکدار اصل رو هم میاره و پخش میکنه. برای بعضی از عطرها هم اسم یک مغازه تو خ وزرا تهران را بعنوان تامین کننده زده بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)