دوستان من متولد 72 شهریور هستم و پدرم هم 60 سال تمامه و یه برادر 2 سال کوچیکتر از خودم هم دارم...
تکلیف چیه؟؟؟
اصلآ معاف میشم؟؟؟اگه اره الان چیکار کنم تا معاف بشم؟؟؟بی زحمت یکی توضیح بده...
![]()
دوستان من متولد 72 شهریور هستم و پدرم هم 60 سال تمامه و یه برادر 2 سال کوچیکتر از خودم هم دارم...
تکلیف چیه؟؟؟
اصلآ معاف میشم؟؟؟اگه اره الان چیکار کنم تا معاف بشم؟؟؟بی زحمت یکی توضیح بده...
![]()
جراي معافيت كفالت به واسطه حبس پدر مشمولي كه تنها مراقب و نگهدارنده بالاي 18 سال و سالم خانواده مي باشد مي تواند از معافيت كفالت به واسطه حبس پدر استفاده نمايد .مشروط بر اينكه از حبس قطعي پدر حداقل يكسال باقي مانده باشد
الان من هیچی متوجه نشدم!!!
اینو یکی ترجمه کنه...
سلام
باورم نميشه چقدر زود گذشت. واقعا در تعجبم. انگار همين ديروز بود پست دادم و خداحافظي كردم . تا چند روز ديگه ان شاء الله سردوشي ماست. نمي دونم روز تقسيم چند نفر از بچه ها گرشون ميگيره ولي حس عجيبي دو ماه با هم زندگي كنيم و بعدش هركس جايي بره.
اوّل آموزشي با اون همه سخت گيري كه بود، وقتي بهمون ميگفتن آموزشي بهترين دوران خدمته تعجب مي كرديم. الان ميفهمم.
موفق باشيد
Last edited by S E V E N; 28-04-2011 at 19:37.
دوستان برای پذیرش سپاه آموزش تکمیلی لازمه؟
اگه داشته باشی 90 در صد سپاه تضمینه ضمن اینکه آموزشی هم مالیده میشه ولی بدون اون حتمن بسیج فعالی میخاد بدون بسیج فعال هم پارتی + شانس و اعتماد به نفس زیاد.دوستان برای پذیرش سپاه آموزش تکمیلی لازمه؟
ضمن اینه معاف از رزم هم نباشی
دوستان یه سوال داشتم می خواستم تا چه زمانی قبل از اعزام مهلت داریم که مراجعه کنیم و تاریخ خدمت رو به تعویق بیاندازیم؟
یعنی یه ماه مونده به تاریخ اعزامت میتونی بری بگی که من کنکور دارم و بندازیش چند ماه دیگه؟؟؟؟
راستش من آموزش تکمیلی ندارم. تو تبریز جایی پیدا نکردم که ازم آموزش تکمیلی نخوان!!
خواستم ببینم تو شهرهای دیگه هم آموزش تکمیلی ضروریه برای پذیرش سپاه؟
کسی از شهرای اطراف تبریز بدون آموزش تکمیلی پذیرش گرفته؟
قبل از اینکه برگه سفیده بیاد. حدودا 40 روز قبل از اعزام واسه یه ماه جلو انداختنش!!
بهترین کار هم همین جلو انداختنش هست. من یک ماه فقط جلو انداختمش .الان ماه 3 ماه خدمتم ، ورودی های ماه 12 تازه خودشون رو معرفی کردن پادگان. با مرخصی ها و کوفت و زهر مارشون!!!!
یعنی 3 ماه جلو افتادم!!
داداش من که خدمتم تموم شده میدونم چی میگی
اصل گریهواسه وقتیه که خدمتت تموم میشه از رفیقهایی که هم اموزشی باهاشون بودی هم یگان جدا میشی
واقعا یاد روزهای خدمت بخیر چه حالی میداد چه رفاقتی چه صمیمیتی
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)