تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 202 از 646 اولاول ... 102152192198199200201202203204205206212252302 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,011 به 2,020 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

10 GLX Snowy از نگاه من!

با تشکر از همه دوستان.
    رَاییَمو زدین!!! احتمالا بیخیالش میشم! ولی با این وجود امروز میرم نمایندگیش تا از نزدیک گوشی رو ببینم. قبل از تصمیم قطعی حتما باید یه نگاهی بهش بندازم.... .
    دوستان من امروز رفتم نمایندگیش توی شهرمون (همدان). آدرس و تلفن نمایندگی را از شرکت GLX گرفته بودم.
    خلاصه اینکه توی نمایندگی گوشی را داشتند. از فروشنده خواستم که گوشی رو در اختیارم قرار بده، ایشون هم گوشی داد. حتی برام روشنشم کرد. در صورتی که توی شهر ما از این صحبت خیلی خبری نیست. اول باید مطمئنشن که خریدارید بعدش گوشی روشن می کنند.

گوشی کیفیت ساخت خوبی داشت. نسبت به اندازش خیلی سبک بود. توی سایت زده 100 گرم. هرچی سبکتر باشه احتمال آسیب دیدنش توی افتادن کمتر میشه. خیلی نازک بود. دکمه های صدا و دوربین خیلی کوچولو بود ولی خیلی خوب کار می کردند. LCD هم طوری نبود که زیرش آشغال بره! (آخه میگفتن زیر LCD آشغال میره!) جلوی اسپیکرها هم توری بود تا یه وقت آشغال توش نره. کل بدنه از پلاستیک بود. درب باتری رو که باز کردم خیلی درب نرمی بود و به راحتی خم میشد. یه لحظه ترسیدم بشکنه! یه باتری هم داشت که روش عکس شکلک آندروید بود.

جعبش از جنس فلز بود و بسیار شکیل!!! دوتا درب باتری اضافی خیلی خوشگلم داشت. شارژرش شبیه HTC بود و کیفیتش باورنکردنی. هدست و کابل USB هم خیلی خوب بودن. یادم رفت بپرسم که رم داره یا نه! دو، سه تا دفترچه هم توش بود که دفترچه راهنماش خیلی جالب بود. آموزش آندروید رو توش زده بود. یک سال گارانتی گوشی و یک ماه گارانتی تجهیزات جانبی داشت.

گوشی رو روشن که کرد اول لمسیشو چک کردم. به نظرم مشکلی نداشت. یه لرزش خیلی بیخودی داشت وقتی لمس میکردیش میلرزید. نرفتم توی تنظیماتش غیر فعالش کنم. کیفیت تصویرش فکر کنم خوب بود. من قبلا XPERIA mini pro داشتم. توی کیفیت تصویر Snowy چیزی کم ندیدم. به نظرم خیلی شفاف بود.

کیفیت صداش خیلی خوب نبود. می تونم بگم اصلا کیفیت صدای اسپیکر نداشت. هدست رو امتحان نکردم.

قیمتش توی نمایندگی 490 هزار تومان بود.

فکر کنم ارزش ریسکو داشته باشه... . باز دوستان اگه نظری دارند حتما بگن.

2. این کاربر از atlas-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mool Tee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Does it Matter?

پيش فرض

به نظر من شما گوشی ایرانی نخری بهتره! به قول بچه ها مفتش هم گرونه! با همین پول می تونی یه xperia بخری که هم امکانات و ساپورتش بیشتره هم مارکش درست حسابیه!
    یه مقدار پول بزار یه xperia p بخر که واقعا عالیه! هیچ چیز ایرانی خوب نیست! اصلا دووم ندارن تا چند روز بیشتر کار نمی کنن!

4. 2 کاربر از Mool Tee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

xperia solla = 625000
    xperia u = 540000
    xperia go = 625000
    البته گوشی همین جور داره پایین مباد ، دست نگه دار فعلا

6. 2 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

قیمتش توی نمایندگی 490 هزار تومان بود.
    با این قیمت اصلا ارزش نداره !

8. 3 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوستان من امروز رفتم نمایندگیش توی شهرمون (همدان). آدرس و تلفن نمایندگی را از شرکت GLX گرفته بودم. خلاصه اینکه توی نمایندگی گوشی را داشتند. از فروشنده خواستم که گوشی رو در اختیارم قرار بده، ایشون هم گوشی داد. حتی برام روشنشم کرد. در صورتی که توی شهر ما از این صحبت خیلی خبری نیست. اول باید مطمئنشن که خریدارید بعدش گوشی روشن می کنند. گوشی کیفیت ساخت خوبی داشت. نسبت به اندازش خیلی سبک بود. توی سایت زده 100 گرم. هرچی سبکتر باشه احتمال آسیب دیدنش توی افتادن کمتر میشه. خیلی نازک بود. دکمه های صدا و دوربین خیلی کوچولو بود ولی خیلی خوب کار می کردند. LCD هم طوری نبود که زیرش آشغال بره! (آخه میگفتن زیر LCD آشغال میره!) جلوی اسپیکرها هم توری بود تا یه وقت آشغال توش نره. کل بدنه از پلاستیک بود. درب باتری رو که باز کردم خیلی درب نرمی بود و به راحتی خم میشد. یه لحظه ترسیدم بشکنه! یه باتری هم داشت که روش عکس شکلک آندروید بود. جعبش از جنس فلز بود و بسیار شکیل!!! دوتا درب باتری اضافی خیلی خوشگلم داشت. شارژرش شبیه HTC بود و کیفیتش باورنکردنی. هدست و کابل USB هم خیلی خوب بودن. یادم رفت بپرسم که رم داره یا نه! دو، سه تا دفترچه هم توش بود که دفترچه راهنماش خیلی جالب بود. آموزش آندروید رو توش زده بود. یک سال گارانتی گوشی و یک ماه گارانتی تجهیزات جانبی داشت. گوشی رو روشن که کرد اول لمسیشو چک کردم. به نظرم مشکلی نداشت. یه لرزش خیلی بیخودی داشت وقتی لمس میکردیش میلرزید. نرفتم توی تنظیماتش غیر فعالش کنم. کیفیت تصویرش فکر کنم خوب بود. من قبلا XPERIA mini pro داشتم. توی کیفیت تصویر Snowy چیزی کم ندیدم. به نظرم خیلی شفاف بود. کیفیت صداش خیلی خوب نبود. می تونم بگم اصلا کیفیت صدای اسپیکر نداشت. هدست رو امتحان نکردم. قیمتش توی نمایندگی 490 هزار تومان بود. فکر کنم ارزش ریسکو داشته باشه... . باز دوستان اگه نظری دارند حتما بگن.
    من فک میکنم شما دارین عمدا واسه این گوشی تبلیغ میکنین از نوشته هاتون اینجوری میشه برداشت کرد شاید هم یکی از فروشندگان این گوشی هستین که اینجوری در موردش تبلیغ میکنین چون اگه توجه کنین 100 در100 بچه ها میگن بدرد بخور نیست ولی شما....

10. 4 کاربر از مهرسا1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

قیمتی که ارزشش رو داره
    250بیشتر نیست!
    برا گوشی چینی اینقدر پول دادن حیفه

12. 4 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

چه خبره رضا؟ 100 بیشتر نمیارزه ها

واسه یه ماه خوبه صد هزینه کنی فرض می کنی روزی دو تومن دادی چیپس و پفک

14. 6 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Хоссейн's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Иран

16. 2 کاربر از Хоссейн بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

من فک میکنم شما دارین عمدا واسه این گوشی تبلیغ میکنین از نوشته هاتون اینجوری میشه برداشت کرد شاید هم یکی از فروشندگان این گوشی هستین که اینجوری در موردش تبلیغ میکنین چون اگه توجه کنین 100 در100 بچه ها میگن بدرد بخور نیست ولی شما....
    ای بابا من فروشنده نیستم. دنبال یه گوشی ارزون قیمت بزرگم. شما هر چی پیشنهاد میدین بالا 600 تومانه. من یه گوشی بالای 3.7 اینچ می خوام که زیر 500 باشه. همین.
    من می خواستم neo v یا p970 یا Honor بگیرم. قیمتها یه هو رفت روبه آسمون. پولمم بیشتر از 400 نبود. حالا زوری 500 جور کردم. بابا من گوشی باز نیستم یا مغزمو خر گاز نگرفته که 700 بدم گوشی. حالا می خواد گوشی آپل با شه یا هر چیز دیگه. با توجه به نیازم یه گوشی 3.7 اینچی کارمو را مینداخت که خوب گرونی باعث شده بریم سراغ GLX. من اهل مارک نیستم و فقط کیفیت وقیمت مهمه همین.

18. 2 کاربر از atlas-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AliTen10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

دوستان نظرتون درباره خرید ion چیه؟ تاپیکش که خیلی کم طرفداره ایرادی چیزی داره؟ یا نسبت به قیمتش نمیرزه
    به نظر من که خوبه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •