تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 202 از 1364 اولاول ... 1021521921981992002012022032042052062122523027021202 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,011 به 2,020 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

حـــــرفـه ای Moh3en_DDD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    1391

پيش فرض

Master جان ... دو تا شكلك گريه هم مي ذاشتي همه مي فهميدند ناراحتي ... احتياجي به 20 تا شكلك نبود !

آخر فروم باز Venus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Moh3en_DDD
    Master جان ... دو تا شكلك گريه هم مي ذاشتي همه مي فهميدند ناراحتي ... احتياجي به 20 تا شكلك نبود !
    ببخشید می تونم بپرسم چرا رو شکلکا حساسید؟ برام سوال شده؟

آخر فروم باز WooKMaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

6 ادامه سوالات مستر (حسين) عزيز دل ....

مي خوام چند تا سوال ديبش ازت بپرسم .... ولي از خدا پنهون نيست از تو چه پنهون اينجا يه خبراييه .... كه بايد بهت وويگولنزج ... در ضمن داداش ررامبئ شماره تلفنت چي شد .. سره كارم؟‌ يه محلي هم به ما بزار ...

اينچا چه خبراييه ؟ (پي ام) ..... من نوكرتم .... شماره رو واست پي ام ميزنم ...

راستي يه سوال هم از ما ...
    مي دوني عقده ي الكترا چيه؟‌ يا اين لفظ به چه كساني اطلاق ميشه ... به قول ساويس يكي از عزيز و عزيز و عزيزترين كسم (بعد از خواهرم) اينجا حسين تو فازت به نولت نمي خوره ... بمبو تريبوكس مي زني راستم ميگه ..اگه ايم نمي دوني بذار بي خيال ... وللش ... چون نمي توني بفهمي چي ميگم ..زدم تو بيخ بنگلو ببمبوسستان ...

قيافه من بعد از خوندن جملات بالا: :

واي زندگي شيرن است نه رامبد ... آره خيلي موافقم ...
    10 سوال از خودت بكن جواب بده گرفتي من رو ؟
    اگه واقعا با يكي مزدوج بشي و بعدش ميگي حسين اينم خواهر داره بيا بگيرش؟‌

نه ديگه نميشه يا داداشم باش يا باجناق .... تكليف من رو مشخص كن ...

اخه شنيدم يكي از با وفاترين مردمان ايران كرمانشاهي هاي عزيزن .. خداييش خيلي تعريفشونو شنيدم ... خودم يكي دارم ميلاد اسمشه .... خيلي باحاله ... حالا موندم ... تو مي خواي از كجا زن بستوني ..كرمانشاه؟ يا تيرون شيراز اصفهان ؟‌اهواز ابادان ؟‌

معلوم كه نيست ... همه جاي ايران سراي من است (از هر استان يكي ميستونم ... )

خداييش ..اينو جدي دارم مي گم .بي شيله پيله .. الله وكيلي راستشو بگو ... چند درصد رو راست بودي تو حرفات و جوابات تو پي سي با بچه ها ... (صندلي داغ ) و چند درصد با من ... الله وكيلي رامبد بگو ... تاالان اينجا دروغ مصلحطي هم گفتي؟

فكر كنم تا حالا بالاي 400 تا سوال جواب دادم .... به جان خودم فقط دو حالت داشته ....

يا گفتم نميدونم يا صادقانه جواب دادم ....هم با تو هم با بقيه ...

اينم بگم كه همين الان شماره تلفنتو بده بياد (گوشي ) خيلي مي خوام باهات بحرفم ... من اگه بيام كرمانشاه /// تحويلم مي گيري؟‌

من چاكرتم تو بيا ... ميبيني ...

چجوري از من پذيرايي مي كني؟‌

اول يه دنده كباب مشتي ميزنيم تا روشن شيم ............................

مثل كاربري كه اومد كرمانشاه دو هفته ازش پزيرايي كردي از منم پذيرايي مي كني؟‌

اون كاربر؟؟؟؟؟؟ نميتونستم ازش پذيرايي كنم .... (اينجوري ميشدم ... )

حس واقعيتو نسبت به اين افراد بگو (حس دروني ... اونييو كه نمي توني نقطه بذار)
    ساويس اسسسسسسسستاد (هندونه ميزارم زير بغلش)
    مهدي هيرو مومن خدا
    يوسف عزيز بروبچ توووپ و تودل برو
    خواهرت (در زندگي واقعي اگه نباشه نويد بي معني ميشه ..و دز دنياي مجازي يه درجه از خواهر واقعي پايينتر)
    ونوس مهربان و فعال
    مهران عزيز مافيا ديگه ..... خداييش خووووب ميدونه مديريت چيه .....
    مگمگ اف جنبه دار و خوش صحبت
    شهريار دوست داشتني و كم پيدا (مي دوني كه بخاطر اينكه تاپيك سوتي ها رو زدن قلع و قم كردن نمي اد ديگه ...)

چه دوراني داشتيم .... البته توي پي ام باهاش در ارتباطم .....

خاك زير پات ..نوكر خانه زادت Master (برده ي معرفتت )

داري چوووبكاري ميكنيا .......... تو كه ديگه جاي خود داري .... تعريف نميكنم (تو يه كلمه آخرشي)
    بگو فدات شم ...
    در ضمن نظرت راجع بع امضام چيه ؟‌ايا بدرد بخور هست؟‌ارزش داره؟ نه خوبه بذار باشه ....

(هوي اينم بگم حق رفتن ندار ي... دارم برات ..اگه اون امضات و بر نداري؟

دارم يه جورايي از پي سي دلسدر ميشم بخاطر ......... هيچي ولش كن .... ‌)

من نوكرتم يا علي خدانگهدار دل انگيز

Banned lovergod14amorousand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

1 آخرشه

سلام مجدد سوال قبلي طفره رفتي ها...حق رو توضيح بده...توكل رو همينطور...يا حق...

آخر فروم باز WooKMaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط lovergod14amorousand
    سلام مجدد سوال قبلي طفره رفتي ها...حق رو توضيح بده...توكل رو همينطور...يا حق...
    نه بابا کجا طفره رفتم ..... حق: اون چیزیه که خیلی کم گیر میاد (گرفتي؟) ..... توكل: چيزي كه اگه نباشه زندگي معني نداره

آخر فروم باز Y.O.U.S.E.F.P.3.0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    :اصفهان:P30 WORLD::

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط saviss
    بدینوسیله اعلام میگردد:
    آقا ما یه گوشه نشستیم داریم ماست خودمونو میخوریم ( اي شكمو ) ........چیکار به مادارین؟؟

خواهشا اسم مارو کمتر بیارین .........که بقدر خودمان گرفتاری داریم
    هرکی میاد میپرسه نظرت راجع به فلانی چیه؟؟؟
    ما مخلص فلونی هستیم
    فلان واینا....
    با با نمیشه بیخیال ما بشین ؟؟؟
    اصلن خرما ( منظور همون رطب هست ) از کره ( از شير تهيه ميشه و با عسل يا مربا نوش جان ميكنند ) گی ( در تايپ كردن ادامه اين كلمه برق رفته ..... درستش گير نمياد هست )............

جمله بالا به صورت كامل: اصلا خرما از كره گير نمياد .....
    خوب يه لحظه صبر كنيد ...... آخـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــيــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ش ...... خيالم راحت شد .....

خواستم به اين حرفهاي جناب والا مقام صدراعظم بزرگ ساويس خان كبير گير بدم كه موفق شدم ....

......

رامبد عزيزم سلام خدمتت هوارتـــــــــــــا ...... با مشكلات و زحمتهاي من چه ميكني .....

حالا من مهمون دارم تا 12 شب بيدارم ...... شما كه بايد ساعت 8 شب ..... جيش - بوس - لالا ..... بشي ....

1- شام چي خوردي ؟ ( ميخوام از نظر بهداشتي و وزني شما رو سنجش كنم ) ؟

فعلا باي ..... برم كه صبح بايد برم يك جاي دوووور نه همينجا تو پي سي ..... فدات بشم ....

خودم نفهميدم چي تايپ كردم اون بالا

آخر فروم باز Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Somewhere nearby,Who Cares

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط WooKMaN
    مي خوام چند تا سوال ديبش ازت بپرسم .... ولي از خدا پنهون نيست از تو چه پنهون اينجا يه خبراييه .... كه بايد بهت وويگولنزج ... در ضمن داداش ررامبئ شماره تلفنت چي شد .. سره كارم؟‌ يه محلي هم به ما بزار ...

اينچا چه خبراييه ؟ (پي ام) ..... من نوكرتم .... شماره رو واست پي ام ميزنم ...

راستي يه سوال هم از ما ...
    مي دوني عقده ي الكترا چيه؟‌ يا اين لفظ به چه كساني اطلاق ميشه ... به قول ساويس يكي از عزيز و عزيز و عزيزترين كسم (بعد از خواهرم) اينجا حسين تو فازت به نولت نمي خوره ... بمبو تريبوكس مي زني راستم ميگه ..اگه ايم نمي دوني بذار بي خيال ... وللش ... چون نمي توني بفهمي چي ميگم ..زدم تو بيخ بنگلو ببمبوسستان ...

قيافه من بعد از خوندن جملات بالا: :

واي زندگي شيرن است نه رامبد ... آره خيلي موافقم ...
    10 سوال از خودت بكن جواب بده گرفتي من رو ؟
    اگه واقعا با يكي مزدوج بشي و بعدش ميگي حسين اينم خواهر داره بيا بگيرش؟‌

نه ديگه نميشه يا داداشم باش يا باجناق .... تكليف من رو مشخص كن ...

اخه شنيدم يكي از با وفاترين مردمان ايران كرمانشاهي هاي عزيزن .. خداييش خيلي تعريفشونو شنيدم ... خودم يكي دارم ميلاد اسمشه .... خيلي باحاله ... حالا موندم ... تو مي خواي از كجا زن بستوني ..كرمانشاه؟ يا تيرون شيراز اصفهان ؟‌اهواز ابادان ؟‌

معلوم كه نيست ... همه جاي ايران سراي من است (از هر استان يكي ميستونم ... )

خداييش ..اينو جدي دارم مي گم .بي شيله پيله .. الله وكيلي راستشو بگو ... چند درصد رو راست بودي تو حرفات و جوابات تو پي سي با بچه ها ... (صندلي داغ ) و چند درصد با من ... الله وكيلي رامبد بگو ... تاالان اينجا دروغ مصلحطي هم گفتي؟

فكر كنم تا حالا بالاي 400 تا سوال جواب دادم .... به جان خودم فقط دو حالت داشته ....

يا گفتم نميدونم يا صادقانه جواب دادم ....هم با تو هم با بقيه ...

اينم بگم كه همين الان شماره تلفنتو بده بياد (گوشي ) خيلي مي خوام باهات بحرفم ... من اگه بيام كرمانشاه /// تحويلم مي گيري؟‌

من چاكرتم تو بيا ... ميبيني ...

چجوري از من پذيرايي مي كني؟‌

اول يه دنده كباب مشتي ميزنيم تا روشن شيم ............................

مثل كاربري كه اومد كرمانشاه دو هفته ازش پزيرايي كردي از منم پذيرايي مي كني؟‌

اون كاربر؟؟؟؟؟؟ نميتونستم ازش پذيرايي كنم .... (اينجوري ميشدم ... )

حس واقعيتو نسبت به اين افراد بگو (حس دروني ... اونييو كه نمي توني نقطه بذار)
    ساويس اسسسسسسسستاد (هندونه ميزارم زير بغلش)
    مهدي هيرو مومن خدا
    يوسف عزيز بروبچ توووپ و تودل برو
    خواهرت (در زندگي واقعي اگه نباشه نويد بي معني ميشه ..و دز دنياي مجازي يه درجه از خواهر واقعي پايينتر)
    ونوس مهربان و فعال
    مهران عزيز مافيا ديگه ..... خداييش خووووب ميدونه مديريت چيه .....
    مگمگ اف جنبه دار و خوش صحبت
    شهريار دوست داشتني و كم پيدا (مي دوني كه بخاطر اينكه تاپيك سوتي ها رو زدن قلع و قم كردن نمي اد ديگه ...)

چه دوراني داشتيم .... البته توي پي ام باهاش در ارتباطم .....

خاك زير پات ..نوكر خانه زادت Master (برده ي معرفتت )

داري چوووبكاري ميكنيا .......... تو كه ديگه جاي خود داري .... تعريف نميكنم (تو يه كلمه آخرشي)
    بگو فدات شم ...
    در ضمن نظرت راجع بع امضام چيه ؟‌ايا بدرد بخور هست؟‌ارزش داره؟ نه خوبه بذار باشه ....

(هوي اينم بگم حق رفتن ندار ي... دارم برات ..اگه اون امضات و بر نداري؟

دارم يه جورايي از پي سي دلسدر ميشم بخاطر ......... هيچي ولش كن .... ‌)

من نوكرتم يا علي خدانگهدار دل انگيز
    فكر كنم سوءتفاهم رفعيد اما پست شما نويرايشيد؟ سال 1997 هميشه منحوص بود ... پستشم واسه ما دق مي اره ؟‌
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

(راستي يوسف چت شده ؟ چه خبره اون امضا واسه چيه؟‌ )

داره خودمونی میشه manmanman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یه چیزی میخواستم بپرسم اگه تکراریه ببخشین تا اون جایی که من فهمیدم شما 262 ماهته سربازیت 1/10/85 تموم میشه مهندس کامپیوترم هستی ... شما چه جوری همه این کارارو با هم انجام دادین ؟ جهشی خوندی بلا؟ یا ... یا حرفای مونیکا درسته؟

آخر فروم باز Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Somewhere nearby,Who Cares

پيش فرض

[QUOTE]نه ديگه نميشه يا داداشم باش يا باجناق .... تكليف من رو مشخص كن ...[/QUOTE]
    رامبد جان من كه منافاتي نمي بينم ادم داداشش باجناقش باشه؟‌پس من جفتشم ....

Banned lovergod14amorousand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

1 آخرشه

سلام مومن خدا صبحت بخير انشا الله... كف العباس كجاي اين عالمه...اين شعر چه حالي بهت ميده البته بيت...اگر عشقت گناه است ببين غرق گناهم...ملوان زبل چطور شخصيتي بيد...
    Last edited by lovergod14amorousand; 27-08-2006 at 11:41.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •