تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 202 از 246 اولاول ... 102152192198199200201202203204205206212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,011 به 2,020 از 2455

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه PC

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام.
    آقا این دریبل رو با همون روش که تو اسپویلر گفتی زدی؟
    من امتحان کردم نشد.
    یه تقه به آنالوگ راست میزنی بدون نگه داشتن LT تقه رو به سمتی می زنی که می خوای توپ رو بندازه دریبل ساده ای هست در واقع زمانی دریبل محسوب میشه که می خواد از بازیکن مقابلش رد بشه اون موقع یه همچین انیمیشنی خلق میشه وگرنه اگه بازیکنی مقابلت نباشه خیلی عادی توپ رو میندازه به جلو
    سلام دوستان

یه گل زدم به نظر خودم خیلی قشنگه و کلی حال کردم
    یه سری بهش بزنین
    نظر شما عزیزان چیه ؟
    2 مگ

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خوب بود بد نبود ولی گل های راه دور خیلی خفنی می تونی توی گل های برتری که چند وقت پیش کاندیدای بهترین گل سال بودن رو ببینی توی فروم EA Sports راستی با چه برنامه ای اینقدر قشنگ ریکورد کردی؟ فیفا 11 که امکان ضبط ریپلای نداره

2. 5 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خوب بود بد نبود ولی گل های راه دور خیلی خفنی می تونی توی گل های برتری که چند وقت پیش کاندیدای بهترین گل سال بودن رو ببینی توی فروم EA Sports راستی با چه برنامه ای اینقدر قشنگ ریکورد کردی؟ فیفا 11 که امکان ضبط ریپلای نداره
    ممنون
    اگه منظورت FIFA 10 کنسوله که یه باگ اساسی داشت.همین خروچ بیش از حد دروازبان که تو 11 PC امسال کامل بطرف شده.
    خیلی به ندرت پیش میاد اینجوری دروازه بان بیاد جلو....برای همین اینقدر تعجب کردم
    اگه هم FIFA 11 PC رو گفتی میشه یه لینک بدی . خیلی با دید ن اینجور کلیپها حال میکنم.

با نرم افزار FRAps البته یه خورده فریم ریتو میاره پایین.
    Last edited by smallfrank; 04-03-2011 at 14:08.

4. این کاربر از smallfrank بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

با سلام.
    من تا به حال با تیم چلسی زیاد بازی کردم و شناخت نسبی نسبت به بازیکناش دارم.
    البته بگم که سبک بازی و سیستم خیلی مهمه تو شناخت حرکات بازیکنها و بازی سازی با اونها.
    من با سیستم 2 - 4 - 4 بازی میکنم و علاقه وافری به بازی کند (پاسکاری زیاد) و باحوصله دارم و غیر از این رو نمی پسندم.
    حسین جان همچین حالتی هم برا من تو این سیستم تو چلسی وجود داره
    چون من بازی رو از دفاع شروع میکنم ( در اکثر اوقات) وقتی توپ رو به اشلی کول میدم به طور اتومات بال چپم که مالودا هستش شروع به فرار میکنه درست مثل حرکتی که بهش اشاره کردی.
    اما همچین حرکتی خیلی کم در سمت راست تیم چلسی با سیستم من رخ میده.
    سمت راست تیم چلسی (با سیستم من) ایوانویچ قرار داره که در اکثر مواقع وقتی میخوام با اون کار رو شروع کنم و بازی سازی کنم بال راستم که اسین هستش به ندرت پیش میاد که مثل مالودا میل به نفوذ داشته باشه.
    و یا مثلا تو خط حمله که دو مهاجم دارم (دوگبا و آنلکا) اگه به هر کدوم پاس بدم اون یکی سریعا خودش رو در موقعیت گل قرار میده در صورتی که به جرات میتونم بگم که تا 90% مواقع تو آفساید نمیرن .
    بنابراین من بیشتر با دونستن حرکات بازیکنا(م) در موقعیتهای مختلف و حدس زدن اون میتونم موقعیت سازی کنم.

ای نامرد , میخوای سبک بازی بچه ها رو اینجا یاد بگیری و جلوشون تو بازی در بیای
    سپاسگذارم.
    سبک بازیتو آرمین توی بازیهای آنلاینی که داشتیم دیدم خیلی با حوصله و منظم بازی میکنی سبک بازیت شباهت بسیار زیادی به سبک بازی آرسنال و تفکرات آرسن ونگر داره . دائم پشت یک سوم حریف توپو توی عرض به چرخش در میاری و با پاسهای کوتاه منتظری یک روزنه برای نفوذ ایجاد بشه . اینقدر اینکارو تکرار میکنی که بالاخره حریفت خسته بشه و یک جا اشتباه کنه . اینو نمیخواستم بگم اما این روشت منو که توی دفاع بسیار با حوصله کار میکنم و بقول بچه های گیم رنجر یکی از بهترین دفاعها رو بین بچه ها دارم چند بار مغلوب خودش کرد . به نظر من روی همین سبکت با فرمیشن و تاکتیهای بهینه شده در برابر بچه ها با همین روش میتونی خیلی موفق باشی .
    در مورد حرکت مالودا هم اینو بگم که علت این نوع حرکتش بخاطر خصوصیت دامنه حرکتی رو به جلوی زیادیه که داره توی عکس زیر میتونی این مساله رو ببینی :

ممنون از اون نکته ای که در مورد آنلکا و دروگبا گفتی من این موردو نمیدونستم .

ما هر چی بیشتر در مورد نوع حرکات بازیکنان بدونیم مسلما خیلی شناورتر و هماهنگ تر میتونیم در برابر بچه ها بازی کنیم و مسلما این دانسته ها توی نتیجه گیری خیلی موثره .

حسین جون به نظرم بحث خیلی خوبی را شروع کردی و اگه ادامه بدی خیلی خوب میشه و کمک شایانی به ارتقا سطح فیفا باز ها میکنه.من دیگه درمورد خصوصیات تیم بارسا صحبت نمیکنم فکر کنم همه شما درباره ی خصوصیاتش علامه دهر باشید.در ضمن اگر اشتباه کردم کسی از من انتقاد کرد ناراحت نمیشم.
    اگه دقت کنید زمانی که با مسی توی عمق از گوشه راست ضد حمله میکنید تا مسی تقریبا توی این کادر قرمز هست ویا کمی نزدیک و موازی با اون حرکت میکنه که بعضی مواقع با پاس تو عمق به ویا میشه اون رو تک به تک کرد.بعد از کادر نیز به درون محوطه میره برای سانتر آماده بشه.مشکی ها دفاع حریف اند.

من یه نکته رو برای بارسایی ها میگم.
    زمانی که مقابل رئال بازی میکنید شاید یکی از مواردی که شما رو در طول حمله اذیت بکند دفاع چپ رئال راموس باشد که با قدرت بدنی زیاد خود مجال به پدرو یا هر بازیکن دیگری رو نده.
    اما من یه راه حل ساده برای جا گذاشتن این مدافع میگم.زمانی که نزدیک راموس شدید یعنی وقتی خواست توپتونو بگیره بازدن دکمه right stick هم جهت حرکتتون(شک راست) میتونید توپ راجلو انداخته و فرار کنید.البته احتمال خطا هم روی شما زیاد هست.من تا حالا چندین دفعه جلوی رئال یا هر تیم دیگری همینطور کارت قرمز گرفتم.

اینم دو کلیپ:
    این کلیپ دریبل هست 1.2مگ:
    کد:
    این کلیپ مسی و ویا هست 2.74 مگ:
    کد:
    ممنون جواد عزیز بابت توضیحات بسیار خوبت که با تصویر و ویدئو کاملش کردی جالبه منی که با بارسا زیاد بازی میکنم هنوز به این مورد پی نبرده بودم . مسلما روی این حرکت بیشتر کار میکنم فکر میکنم حرکت تاکتیکیه بسیار خوبی برای موقعیت سازی باشه .
    اون تکنیک دریبل دو طرفه هم کار خیلی سختیه اما به نظر میرسه مهارت خوبی توی این تکنیک داری . جواد ببین وقتی آنالوگ راستو گرفتی مخالف جهت با آنالوگ چپ حرکت کن دریبل دوطرفه رو میتونی بصورت کامل اجرا کنی .

سلام،
    اول از همه بگم از اين كه بحث فني هم تو اين تاپيك مي شه خوشحالم؛
    در مورد اين چيزايي كه شما گفتين (مخصوصا سوال اولتون كه بيشتر راجع به شروع حمله و استراتژي هجومي تيمه)، من فكر كنم مسايل زيادي توش دخيل هستن:
    اول از همه تيم تحت كنترل يوزره كه در واقع ابزار اصليه؛ بعدشم نگرش گيمر به بازيه؛ بعد از اون هم مهارتش تو بازيه كه تاثير مي زاره...
    حالا با در نظر گرفتن اينا، من تجربه ي خودمو مي گم.
    تيمي كه من باهاش بازي مي كنم مارسي فرانسه س؛ البته تو منجر مود يه سري ترانسفر هم طبيعتا انجام دادم كه بازيكنايي مثل مكسس، گالاس، فلاميني، پدرتي، ماووبا، بن عرفا، كاكوتا، هلب، كرسپو، و ... باهاشون بازي كردم كه بعدا اگه شد راجع به خصوصياتشون هم مي نويسم.
    سيستم پايه: 1-3-2-4 (gk rb cb cb lb dm cm cam rw lw st)
    سبك بازي مورد علاقه من هم possession football كه تمركزش رو مالكيت توپه. اساس بازي رو پاس هاي كوتاه و روي زمينه (از پاس بلند نسبتا كم استفاده مي كنم، معمولا واسه عوض كردن بازي از يه سمت به يه سمت ديگه)؛ بازيسازي از عقب زمين شروع مي شه؛ حمله با 7 يا 8 نفر (منهاي دروازه بان و دو تا دفاع وسط) و دفاع با 7 نفر (4 تا عنصر هجومي يعني cam rw lw st معمولا نهايتا تا نيمه ي زمين عقب ميان)؛ ...
    تيم ايده آل واسه اين formation بايد تك تك پست هاش همچين خصوصياتي داشته باشن:
    دروازه بان شيش دانگ؛ تو هوا قوي، رفلكس عالي، تك به تك گير، شوت گير، ... دو تا cb بايد خوب تكل بزنن، خوب توپ قطع كنن، هد خوب بزنن، سرعت خوبي داشته باشن؛ (ترجيحا rcb راست پا و lcb هم چپ پا باشه). دو تا دفاع كنار نقششون مهمه چون دايما تو كانال خودشون بايد برن و بيان؛ خوب هم سانتر كنن. dm بايد غول باشه (منظورم اينه كه صخره باشه، هد اولو بزنه، تكل ها رو ببره، توپ ها رو قطع كنه؛) cm بايد هم تكل زن خوبي باشه، هم اينكه پا به توپش خوب باشه؛ cam بايد آس باشه؛ يعني اينكه نقشش خيلي مهمه. بايد playmaker باشه، بتونه فضا ها رو ببينه، توپو تو بهترين جا واسه مهاجم و دو تا بال بفرسته؛ ريتم بازي رو اون تنظيم كنه؛ (خواست به بازي سرعت بده يا اينكه آرومش كنه...) دو تا وينگر هم بايد اول از همه دريبلر خوبي باشن؛ سرعت خوبي داشته باشن، خوب بتونن سانتر كنن، finishing شون هم خوب باشه كه چه بهتر؛ دو پا هم اگه باشن عاليه. مهاجم نوك هم بايد تموم كننده باشه، تك موقعيت ها رو بزنه، قد و هيكلش 180 به بالا و سرعت و acceleration خوب...
    جواب سوال اولتون اينه كه من خودم دوست دارم build up play داشته باشم؛ تو بيشتر دقايق بازي رو از عقب شروع كنم بيارم بالا، ولي بعضي وقتا هم سعي مي كنم بيشتر vertical بازي كنم و نهايتا با چن تا توپ برسم به يك سوم يا باكس حريف؛ اونم وقتيه كه گل عقبم يا اينكه وقت زيادي از بازي نمونده...
    حالا راجع به خصوصيت بازيكنا وسوال دومتون خلاصه مي تونم بگم كه دروازه بان من، استيو مانداندا، دروازه بان خيلي خوبيه؛ واكنش هاش عاليه، تو هوا خوبه، تك به تك گيره، شوت هم خوب مي گيره... تو دفاع وسط هام هاينتزه، مكسس و ويليام گالاس همشون دفاع هاي خوبين كه تقريبا خصوصياتشون يه شكله: خوب تكل مي زنن، خوب توپ گيرن؛ منظورم sliding tackle و standing tackle هست؛ گالاس و مكسس هدشون قوي تره به خاطر قد بلند ترشون، ولي هاينتزه پا به توپ تره، به خاطر اينكه دفاع چپ هم مي تونه بازي كنه... نقطه ضعف 3 تا شون هم سرعت نسبتا پايينشونه. ژينياك، مهاجم نوكم خيلي خوبه؛ توپ آخر و عالي مي زنه، شوتاش خوبن، تو هوا قويه، قدرت بدنيش بالاس، و سرعت نسبتا خوبي داره؛ البته پاس هاش دقت زيادي ندارن... متيو ولبوئنا (بازيكن محبوب منه ) كه اونم هم مي تونه وينگر باشه (دو طرف) و هم اينكه پشت مهاجم بازي كنه؛ دريبلينگ قوي، سرعت عالي، استامينا ي بالا، ديد عالي، پاس، شوت، هر چي بخواين داره. البته بزرگترين نقطه ضعف (به غير از اينكه ميني فيس نداره) فيزيكشه؛ با قد 1.67 و وزن 58 ديگه چي ميشه گفت...
    بخوام خلاصه بگم، با اون formation بالا و اون ويژگي هاي مورد نظر هر پست، اگه من بخوام به بازيكنام نمره بدم (از 1 افتضاح تا 10 عالي)، اين ميشه:
    gk: mandanda 8.5
    rb: azpilicueta 7.5
    lb: heinze 7
    cb: mexes 7.5
    cb: gallas 7.5
    dm: mavuba 7
    cm: flamini 8
    cam: lucho 8
    rw: valbuena 8.5
    lw: ben arfa 8.5
    st: gignac 8
    ببخشيد كه زياد شد...

ممنون از اینکه توی بحث شرکت کردی و اطلاعات خوبی هم در اختیارمون قرار دادی .
    با توجه به اینکه شما توجه و دقت خیلی زیاد روی تواناییهای بازیکنان داری به نظر میرسه که فیفا 11 کنسولی ( که احتمالا 12 پی سی همین نسخه 11 کنسولی باشه ) خیلی برات جذاب باشه چون توی اون نسخه روی تواناییهای اختصاصی هر بازیکن خیلی خوب و دقیق کار شده ( بخاطر تمرکز زیادی که روی بخش پرسنالدی پلاس توی نسخه 11 کنسولی شده ) . توی اون نسخه شما دقیقا میتونی بازیکنانی با خصوصیاتی که لازم داریو پیدا کنی من چند نمونه از مواردی که بالا اشاره کردیو اینجا میذارم :

دو تا cb بايد خوب تكل بزنن، خوب توپ قطع كنن، هد خوب بزنن، سرعت خوبي داشته باشن؛
    توی فیفا فقط 17 تا بازیکن تمام این ویژگیها رو با هم دارن که سرعت اکثرشون هم متوسطه .

پویول یک نمونه از این بازیکنست که البته قدرت هد زنیش در حد عالی نیست اما بقیه ویژگیها رو داره ( هم تکل زنه هم توانایی بازی خونی حریفو داره و هم قدرت بدنی بسیار خوبی داره ) . جان تری علاوه بر ویژگیهای بالا قدرت هدزنی بسیار خوبی هم داره .

این مورد ویژگی تکل زنی توی فیفا کنسولی به این شکل طراحی شده که این دسته از بازیکنان در زمانیکه مهاجم پا به توپ بهشون نزدیک میشه خیلی سریعتر و مهمتر از اون با دامنه وسیع تر در زمین تکل زنی بسیاری از توپا رو میتونن از مهاجمین بگیرن باید خودتون توی کنسول امتحان کنید تا متوجه حرفم بشید . واقعا این دست مدافعین برای یک تیم نعمتی هستن .

هاینزه هم جزء بازیکنان تکل زن و هد زنه اما توانایی بازی خونی حریف برای بریدن توپها رو نداره .

دروازه بان شيش دانگ؛ تو هوا قوي، رفلكس عالي، تك به تك گير، شوت گير،

در مورد دروازه بانها هم توی فیفا کنسولی بسیار دقیق کار شده . توی فیفا 11 پی سی دروازه بانها تقریبا توی اکثر مهارتها توانایی یکسانی دارن فقط ممکنه کمی توی پرشهاشون با هم متفاوت باشن اما توی کنسولی دروازه بانها مثل فوتبال واقعی ویژگیهاشون با هم فرق میکنه مثلا یک دروازه بان رفلکس و عکس العمل سریعی داره یکی دایوینگ و پرشهای خوبی داره یکی جایگیری خوبی توی دروازه داره یکی روی توپهای هوایی خوب کار میکنه یکی پرتاپ توپ خیلی بلندی داره بعضیا بازی با پای خوبی دارن ( دروازه بانایی که بازی با پای خوبی ندارن وقتی بهشون پاس داده میشه بخاطر اینکه کنترل ضعیفی روی توپ دارن معمولا نمیتونن توپو خوب کنترل کنن و بعد از برخورد توپ با پاشون توپ از پاشون فاصله میگیره که ممکنه موقعیت خطرناکی برای حریف ایجاد بشه ) . مثلا اینجا میبینید که بازی با پای کاسیاس خیلی خوب نیست .

حتی در زمینه حرکات بعد از سیو و مهار توپ هم متفاوتن بعضیا مثل کاسیاس حرکات نمایشی ندارن و بعد از مهار توپ حرکتشون کلاسیکه اما بعضی مثل دروازه بان لیورپول نمایشی توپ مهار میکنن .

دو تا دفاع كنار نقششون مهمه چون دايما تو كانال خودشون بايد برن و بيان؛ خوب هم سانتر كنن.
    این بازیکنا هم در زمینه دفاع و هم حمله ورک ریت و دامنه حرکتی زیادی دارن یک نمونش مایکون بازیکن اینتر که ویژگی سانتر خوبی هم داره :

dm بايد غول باشه (منظورم اينه كه صخره باشه، هد اولو بزنه، تكل ها رو ببره، توپ ها رو قطع كنه؛)
    تعداد این بازیکنا هم زیاد نیست که هم تکل زن خوبی باشن هم قدرت بدنی بالایی داشته باشن و هم اینکه قدرت بازیخونی شون زیاد باشه یک نمونشو توی تصویر پایین گذاشتم :

cm بايد هم تكل زن خوبي باشه، هم اينكه پا به توپش خوب باشه؛
    یک نمونه کامل این پست میشه به ژاوی اشاره کرد که هم دید بسیار خوبی داره هم جایگیریش توی زمین خیلی خوبه هم بازیساز بسیار خوبیه و هم دقت پاساش خیلی خوبه ( توی فیفا 11 پی سی دقت پاس تمام بازیکنا یک جوره اما توی کنسولی روی این مورد هم کار شده و بازیکنان از نظر دقت پاس کمی با هم متفاوتن مثلا با بازیکنانی مثل اسنایدر , فابرگاس , ژاوی , اینیستا و ... خیلی راحت میشه تکضرب بازی کرد اما با بازیکنان عادی نمیشه چون دقت پاسشون در حد اینا نیست و در صورتیکه بخوایید تکضرب بازی کنید توپ پله میکنه و شتاب لازمه رو نمیگیره ) :

یک نمونه دیگه از این دست بازیکنان جرارده که متور و انجین تیمه و در طول 90 دقیقه با توان زیاد بارها طول و زمینو طی میکنه .

cam بايد آس باشه؛ يعني اينكه نقشش خيلي مهمه. بايد playmaker باشه، بتونه فضا ها رو ببينه، توپو تو بهترين جا واسه مهاجم و دو تا بال بفرسته؛ ريتم بازي رو اون تنظيم كنه؛ (خواست به بازي سرعت بده يا اينكه آرومش كنه...)
    این ویژگیها رو هم میشه توی بازیکنانی مثل لمپارد دید که هم بازیسازه هم دید خوبی داره هم شوتزنه هم پاسور خوبیه و هم یک تمام کننده بسیار خوبه ( از فواصل دور و اینکه دید بسیار خوبی برای موقعیت گلزنی داره همون اصطلاح معروف کلینیکال فنیشر )

دو تا وينگر هم بايد اول از همه دريبلر خوبي باشن؛ سرعت خوبي داشته باشن، خوب بتونن سانتر كنن، finishing شون هم خوب باشه كه چه بهتر؛ دو پا هم اگه باشن عاليه.

یک نمونه برجسته این پست فرانک ریبری بازیکن بایرن مونیخه که هم دریبل زنه هم سرعت پا به توپ بسیار خوبی داره هم سانتر خوبیه .

و یا کریس رونالدوی پرتغالی که این ویژگیها رو داره :

مهاجم نوك هم بايد تموم كننده باشه، تك موقعيت ها رو بزنه، قد و هيكلش 180 به بالا و سرعت و acceleration خوب...

این ویژگیها رو میشه توی بازیکنی مثل آنلکا پیدا کرد که هم قدش بالای 180 هستش هم هیکلش خوبه هم سرعت و قدرتش بالای 80 هستش هم هد زنه و هم اینکه پوچر خوبیه که میتونه توی محوطه جریمه یک بازیکن شیش دانگه که میتونه فرصتهای نصف و نیمه رو با قدرت تمام کنندگی هد و شوتهاش تبدیل به گل کنه :

البته مهاجمین دیگه ویژگهای دیگه ای هم دارن که باز توی آنلکا نیست مثل شوتهای فنی دقیق و ... دروگبا یک نمونه از این بازیکنانست :

توی فیفا 11 پی سی چندان ارزش نداره توی منیجر مود مثلا 50-60 میلیون دلار برای بازیکنانی مثل ژاوی داده بشه اما توی کنسولی واقعا ارزش دادن این پولو دارن چون در نتیجه گیری خیلی میتونن موثر باشن .

فکر کنم اگه بخواییم یک چنین تیمی ببندیم حداقل نیم میلیارد دلار برای آدم آب میخوره تازه اگه همه شونم تمایل داشته باشن بیان توی تیم .
    Last edited by 4039; 04-03-2011 at 14:42.

6. 9 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

با توجه به اینکه شما توجه و دقت خیلی زیاد روی تواناییهای بازیکنان داری به نظر میرسه که فیفا 11 کنسولی ( که احتمالا 12 پی سی همین نسخه 11 کنسولی باشه ) خیلی برات جذاب باشه چون توی اون نسخه روی تواناییهای اختصاصی هر بازیکن خیلی خوب و دقیق کار شده ( بخاطر تمرکز زیادی که روی بخش پرسنالدی پلاس توی نسخه 11 کنسولی شده ) . توی اون نسخه شما دقیقا میتونی بازیکنانی با خصوصیاتی که لازم داریو پیدا کنی من چند نمونه از مواردی که بالا اشاره کردیو اینجا میذارم :
    سلام،
    ممنون دوست عزيز بابت اين همه وقتي كه گذاشتي؛
    من كه از خط به خطش استفاده كردم...

............................................
    اما در مورد اون نيم ميلياردي كه فرمودين، والا من اون خصوصياتي كه نوشتم، تو ايده آل ترين حالت بود. اگه نگاه به ترانسفراي من بكنين، مي بينين كه خيلي كمتر از اين حرفا خرجش شده؛
    حالا من اگه بخوام نيم ميليارد بدم، واسه يه همچين تيمي مي دم:

كاسياس
    لام
    پويول
    پيكه
    كليشي
    لاس
    ژاوي
    اينيستا
    مسي
    ريبري
    زلاتان

بازم ممنون...

8. این کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز LiverBarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Tab

پيش فرض

بچه ها شماها بیشتر به بیلد آپ و رسوندن تدریجی توپ به منطقه دفاعی با بازی گروهی علاقه دارید یا اینکه بیشتر دوست دارید با کمترین ضرب به توپ و در حداقل زمان ممکن توپو به منطقه دفاعی حریف برسونید ؟
    یک سوال دیگه , شما تا چند درصد به حرکات بازیکنان تیم مورد علاقتون توی زمین بازی آشنا هستید و بر اساس پیش بینی حرکات بازیکنانتون توی زمین اقدام به پاس دادن به اونها میکنید . منظورم اینه که تا چه حد با حرکات رو به جلو , عقب و عرضی تک تک بازیکناتون بصورت مجزا آشنا هستید چه در زمانی که توپ لو میره و تیم در حالت دفاعی قرار میگیره و چه زمانیکه صاحب توپ هستید و قصد یک ضد حمله و یا مثلا بیلد آپ و بازی تدریجی رو به جلو رو دارید . اگه کسی شناختی نسبت به حرکات بازیکنان تیم مورد علاقش و یا هر تیمی دیگه ای رو داره لطفا دقیقا نوع حرکت , موقعیت و همینطور منطقه دقیق اونو اینجا بنویسه .
    یک نمونشو من بگم در زمانیکه من با ژاوی در منطقه میانی زمین صاحب توپ هستم و دارم رو به جلو حرکت میکنم مسی از کناره خط طولی با سرعت زیاد در حال نفوذ به منطقه دفاعیه حریف که با آگاهی از این حرکت خیلی وقتا با استارت مسی و قبل از اینکه توی منطقه آفساید قرار بگیره با یک سانتر تودر طولی بلند این بازیکنو در موقعیت مناسبی قرار میدم .
    سلام حسین خان...
    ممنون که چنین بحثی رو راه انداختی...
    راستش من تو فیفا با تیمهایی که قدرت بدنی زیادی دارن بهتر بازی میکنم...
    البته من کلا 3 4 تا تیم بیشتر برنداشتم...
    راستش تو باشگاهیها فقط با بارسا و لیورپول بازی کردم و همونطور که گفتم چون بارسا قدرت بدنیش پایینه با لیورپول موفق ترم...
    هدف اصلی من تو بازی گل نخوردنه برا همین همیشه بازیم دفاعی هستش ولی حوصله ی رسوندن تو با پاسکاریهای زیاد به مهاجم رو ندارم و وقتی تو دفاع توپو گرفتم بلافاصله با پاسهای رو به جلو و توی عمق مهاجمم رو صاحب توپ میکنم...
    چون 90% بازیهام رو با لیورپول میکنم تقریبآ به این روش عادت کردم...
    لازمه ی بازی به این سبک داشتن بازیکنان قدرتی و یه مهاجم شش دانگه(مثل تورس)...
    با رفتن تورس و اومدن سوارز و کارول کمی دچار مشکل شدم چون اونا نمیتونستن مثل تورس بدون و توپها رو گل کنن ولی خوب به اینها هم عادت کردیم و الان حریفی توی گیم رنجر نداریم
    راستی حسین بیا با تو هم یه بازی بکنم،شاید باختم بهت
    وسوسه شدم با چلسی هم بازی کنم،چونی تیمیه که من میخوام

10. این کاربر از LiverBarca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سبک بازیتو آرمین توی بازیهای آنلاینی که داشتیم دیدم خیلی با حوصله و منظم بازی میکنی سبک بازیت شباهت بسیار زیادی به سبک بازی آرسنال و تفکرات آرسن ونگر داره . دائم پشت یک سوم حریف توپو توی عرض به چرخش در میاری و با پاسهای کوتاه منتظری یک روزنه برای نفوذ ایجاد بشه . اینقدر اینکارو تکرار میکنی که بالاخره حریفت خسته بشه و یک جا اشتباه کنه . اینو نمیخواستم بگم اما این روشت منو که توی دفاع بسیار با حوصله کار میکنم و بقول بچه های گیم رنجر یکی از بهترین دفاعها رو بین بچه ها دارم چند بار مغلوب خودش کرد . به نظر من روی همین سبکت با فرمیشن و تاکتیهای بهینه شده در برابر بچه ها با همین روش میتونی خیلی موفق باشی .
    در مورد حرکت مالودا هم اینو بگم که علت این نوع حرکتش بخاطر خصوصیت دامنه حرکتی رو به جلوی زیادیه که داره توی عکس زیر میتونی این مساله رو ببینی :

ممنون از اون نکته ای که در مورد آنلکا و دروگبا گفتی من این موردو نمیدونستم .

ما هر چی بیشتر در مورد نوع حرکات بازیکنان بدونیم مسلما خیلی شناورتر و هماهنگ تر میتونیم در برابر بچه ها بازی کنیم و مسلما این دانسته ها توی نتیجه گیری خیلی موثره .

ممنون جواد عزیز بابت توضیحات بسیار خوبت که با تصویر و ویدئو کاملش کردی جالبه منی که با بارسا زیاد بازی میکنم هنوز به این مورد پی نبرده بودم . مسلما روی این حرکت بیشتر کار میکنم فکر میکنم حرکت تاکتیکیه بسیار خوبی برای موقعیت سازی باشه .
    اون تکنیک دریبل دو طرفه هم کار خیلی سختیه اما به نظر میرسه مهارت خوبی توی این تکنیک داری . جواد ببین وقتی آنالوگ راستو گرفتی مخالف جهت با آنالوگ چپ حرکت کن دریبل دوطرفه رو میتونی بصورت کامل اجرا کنی .

توی فیفا فقط 17 تا بازیکن تمام این ویژگیها رو با هم دارن که سرعت اکثرشون هم متوسطه .

پویول یک نمونه از این بازیکنست که البته قدرت هد زنیش در حد عالی نیست اما بقیه ویژگیها رو داره ( هم تکل زنه هم توانایی بازی خونی حریفو داره و هم قدرت بدنی بسیار خوبی داره ) . جان تری علاوه بر ویژگیهای بالا قدرت هدزنی بسیار خوبی هم داره .

این مورد ویژگی تکل زنی توی فیفا کنسولی به این شکل طراحی شده که این دسته از بازیکنان در زمانیکه مهاجم پا به توپ بهشون نزدیک میشه خیلی سریعتر و مهمتر از اون با دامنه وسیع تر در زمین تکل زنی بسیاری از توپا رو میتونن از مهاجمین بگیرن باید خودتون توی کنسول امتحان کنید تا متوجه حرفم بشید . واقعا این دست مدافعین برای یک تیم نعمتی هستن .

هاینزه هم جزء بازیکنان تکل زن و هد زنه اما توانایی بازی خونی حریف برای بریدن توپها رو نداره .

در مورد دروازه بانها هم توی فیفا کنسولی بسیار دقیق کار شده . توی فیفا 11 پی سی دروازه بانها تقریبا توی اکثر مهارتها توانایی یکسانی دارن فقط ممکنه کمی توی پرشهاشون با هم متفاوت باشن اما توی کنسولی دروازه بانها مثل فوتبال واقعی ویژگیهاشون با هم فرق میکنه مثلا یک دروازه بان رفلکس و عکس العمل سریعی داره یکی دایوینگ و پرشهای خوبی داره یکی جایگیری خوبی توی دروازه داره یکی روی توپهای هوایی خوب کار میکنه یکی پرتاپ توپ خیلی بلندی داره بعضیا بازی با پای خوبی دارن ( دروازه بانایی که بازی با پای خوبی ندارن وقتی بهشون پاس داده میشه بخاطر اینکه کنترل ضعیفی روی توپ دارن معمولا نمیتونن توپو خوب کنترل کنن و بعد از برخورد توپ با پاشون توپ از پاشون فاصله میگیره که ممکنه موقعیت خطرناکی برای حریف ایجاد بشه ) . مثلا اینجا میبینید که بازی با پای کاسیاس خیلی خوب نیست .

حتی در زمینه حرکات بعد از سیو و مهار توپ هم متفاوتن بعضیا مثل کاسیاس حرکات نمایشی ندارن و بعد از مهار توپ حرکتشون کلاسیکه اما بعضی مثل دروازه بان لیورپول نمایشی توپ مهار میکنن .

این بازیکنا هم در زمینه دفاع و هم حمله ورک ریت و دامنه حرکتی زیادی دارن یک نمونش مایکون بازیکن اینتر که ویژگی سانتر خوبی هم داره :

تعداد این بازیکنا هم زیاد نیست که هم تکل زن خوبی باشن هم قدرت بدنی بالایی داشته باشن و هم اینکه قدرت بازیخونی شون زیاد باشه یک نمونشو توی تصویر پایین گذاشتم :

یک نمونه کامل این پست میشه به ژاوی اشاره کرد که هم دید بسیار خوبی داره هم جایگیریش توی زمین خیلی خوبه هم بازیساز بسیار خوبیه و هم دقت پاساش خیلی خوبه ( توی فیفا 11 پی سی دقت پاس تمام بازیکنا یک جوره اما توی کنسولی روی این مورد هم کار شده و بازیکنان از نظر دقت پاس کمی با هم متفاوتن مثلا با بازیکنانی مثل اسنایدر , فابرگاس , ژاوی , اینیستا و ... خیلی راحت میشه تکضرب بازی کرد اما با بازیکنان عادی نمیشه چون دقت پاسشون در حد اینا نیست و در صورتیکه بخوایید تکضرب بازی کنید توپ پله میکنه و شتاب لازمه رو نمیگیره ) :

یک نمونه دیگه از این دست بازیکنان جرارده که متور و انجین تیمه و در طول 90 دقیقه با توان زیاد بارها طول و زمینو طی میکنه .

این ویژگیها رو هم میشه توی بازیکنانی مثل لمپارد دید که هم بازیسازه هم دید خوبی داره هم شوتزنه هم پاسور خوبیه و هم یک تمام کننده بسیار خوبه ( از فواصل دور و اینکه دید بسیار خوبی برای موقعیت گلزنی داره همون اصطلاح معروف کلینیکال فنیشر )

یک نمونه برجسته این پست فرانک ریبری بازیکن بایرن مونیخه که هم دریبل زنه هم سرعت پا به توپ بسیار خوبی داره هم سانتر خوبیه .

و یا کریس رونالدوی پرتغالی که این ویژگیها رو داره :

این ویژگیها رو میشه توی بازیکنی مثل آنلکا پیدا کرد که هم قدش بالای 180 هستش هم هیکلش خوبه هم سرعت و قدرتش بالای 80 هستش هم هد زنه و هم اینکه پوچر خوبیه که میتونه توی محوطه جریمه یک بازیکن شیش دانگه که میتونه فرصتهای نصف و نیمه رو با قدرت تمام کنندگی هد و شوتهاش تبدیل به گل کنه :

البته مهاجمین دیگه ویژگهای دیگه ای هم دارن که باز توی آنلکا نیست مثل شوتهای فنی دقیق و ... دروگبا یک نمونه از این بازیکنانست :

توی فیفا 11 پی سی چندان ارزش نداره توی منیجر مود مثلا 50-60 میلیون دلار برای بازیکنانی مثل ژاوی داده بشه اما توی کنسولی واقعا ارزش دادن این پولو دارن چون در نتیجه گیری خیلی میتونن موثر باشن .

فکر کنم اگه بخواییم یک چنین تیمی ببندیم حداقل نیم میلیارد دلار برای آدم آب میخوره تازه اگه همه شونم تمایل داشته باشن بیان توی تیم .
    ممنون حسین جان.من هم هم عقیده شما هستم.یعنی منظورم اینه یا بازی نمیکنم یا اگه بازی میکنم باید با یه تیمی بازی کنم که تمام خصوصیات بازیکناشو بدونم و معمولا اسم بیشتر بازیکنان تیممو بلدم و اگه با تیمی نا آشنا بازی کنم اول میرم تو اسکوادش.مثلا من میدونم با بارسا از چه راه هایی گل بزنم
      محتوای مخفی: نمونه 
    با استفاده از بازیکنی مثل مسی بعد از رفتن به گوش (باید اینقدر پاس کاری کنی که بازیکنان تیم حریف برگشته باشند)بعد تو سر توپزده(یا هر روش دیگری)توپ رو پشت محوطه جریمه آورده و بع با گرفتن RT شوت زده.میبینید که توپ به زیبایی وارد دروازه میشه. 1

یه نکته دیگه حسین جان میخوای روش کار کن معمولا اگه کرنر ها رو دقت کنی ویا یا مسی پشت محوطه آماده شوت از روی ریواند ها هستند.
    با تیم بارسا من معمولا با ترکیب 3-3-4 بازی میکنم و بیشتر بازیکن جوان رشد میدم تا اینکه بازیکن بزرگ بخرم و اعتقاد دارم بازیکنای جوان بازده بهتری دارند.
    ااین دور تازه یه نیم فصل هست تو بارسا ام.
    ترکیب:
    (valdes(gk
    d.aogo(LB
    puyol(cb
    pique(cb
    dany alves(RB
    Xavi(Cm
    bosquet(CDM
    iniesta(CAM
    Messi(RW
    villa(ST
    bojan(LW
    البته الان میگید جووناش کو.من جوونامو بین دو نیمه بیشتر میارم تو.یکی از اونا Emerson هست که جای بوژان میاد.
    ببخشید پر حرفی کردم این او موردی که تو اسپویلر گفتم.
    2.8 مگ
    کد:
    بچه ها اگه کسی رو میشناسین معرفی کنید جایگزین مسی و آلوز.فصل ترنسفر نزدیکه.
    Last edited by MJ assassins creed; 05-03-2011 at 16:53.

12. این کاربر از MJ assassins creed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام حسین خان...
    ممنون که چنین بحثی رو راه انداختی...
    راستش من تو فیفا با تیمهایی که قدرت بدنی زیادی دارن بهتر بازی میکنم...
    البته من کلا 3 4 تا تیم بیشتر برنداشتم...
    راستش تو باشگاهیها فقط با بارسا و لیورپول بازی کردم و همونطور که گفتم چون بارسا قدرت بدنیش پایینه با لیورپول موفق ترم...
    هدف اصلی من تو بازی گل نخوردنه برا همین همیشه بازیم دفاعی هستش ولی حوصله ی رسوندن تو با پاسکاریهای زیاد به مهاجم رو ندارم و وقتی تو دفاع توپو گرفتم بلافاصله با پاسهای رو به جلو و توی عمق مهاجمم رو صاحب توپ میکنم...
    چون 90% بازیهام رو با لیورپول میکنم تقریبآ به این روش عادت کردم...
    لازمه ی بازی به این سبک داشتن بازیکنان قدرتی و یه مهاجم شش دانگه(مثل تورس)...
    با رفتن تورس و اومدن سوارز و کارول کمی دچار مشکل شدم چون اونا نمیتونستن مثل تورس بدون و توپها رو گل کنن ولی خوب به اینها هم عادت کردیم و الان حریفی توی گیم رنجر نداریم
    راستی حسین بیا با تو هم یه بازی بکنم،شاید باختم بهت
    وسوسه شدم با چلسی هم بازی کنم،چونی تیمیه که من میخوام

‘A great manager once said you cant loose games if you keep clean sheets – despite how obvious that sounds its very very true.

همون کاری که مورینیو پارسال توی جام باشگاههای اروپا با اینتر انجام داد .
    توی فیفا اگه یکی روی دفاع خوب تمرکز کنه و سیستم دفاعی خوبی چیده باشه شکست دادنش خیلی مشکل میشه از طرفی احتمال گل خوردن روی ضد حمله هم وجود داره .
    من معمولا در برابر این گیمرها و این سبک بازی از روشی که دومنک توی فرانسه اجرا میکرد استفاده میکنم یعنی اجازه میدم حریفم توپ و زمینو در اختیار بگیره و کاملا پیشروی کنه بعد از اینکه به اندازه کافی تیم حریف به زمین من نفوذ کرد و از فشردگی در اومد با توپ گیری اقدام به حمله میکنم ( شبیه سبک کاتناچوی ایتالیاییها ) .

شما توی گیم رنجر ایدیت چیه ؟ چطور من تا بحال ندیدمت .
    ای دی من hossein4039

در ضمن شما که 90 درصد بازیهاتو با لیورپول انجام میدی , یکی دو مورد از حرکات بازیکناتو هم بگو . معمولا از چه طریقی , با چه بازیکنانی و با چه روشی موقعیت سازی میکنی ؟

14. 3 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

ممنون حسین جان.من هم هم عقیده شما هستم.یعنی منظورم اینه یا بازی نمیکنم یا اگه بازی میکنم باید با یه تیمی بازی کنم که تمام خصوصیات بازیکناشو بدونم و معمولا اسم بیشتر بازیکنان تیممو بلدم و اگه با تیمی نا آشنا بازی کنم اول میرم تو اسکوادش.مثلا من میدونم با بارسا از چه راه هایی گل بزنم
      محتوای مخفی: نمونه 
    با استفاده از بازیکنی مثل مسی بعد از رفتن به گوش (باید اینقدر پاس کاری کنی که بازیکنان تیم حریف برگشته باشند)بعد تو سر توپزده(یا هر روش دیگری)توپ رو پشت محوطه جریمه آورده و بع با گرفتن RT شوت زده.میبینید که توپ به زیبایی وارد دروازه میشه. 1

یه نکته دیگه حسین جان میخوای روش کار کن معمولا اگه کرنر ها رو دقت کنی ویا یا مسی پشت محوطه آماده شوت از روی ریواند ها هستند.
    با تیم بارسا من معمولا با ترکیب 3-3-4 بازی میکنم و بیشتر بازیکن جوان رشد میدم تا اینکه بازیکن بزرگ بخرم و اعتقاد دارم بازیکنای جوان بازده بهتری دارند.
    ااین دور تازه یه نیم فصل هست تو بارسا ام.
    ترکیب:
    (valdes(gk
    d.aogo(LB
    puyol(cb
    pique(cb
    dany alves(RB
    Xavi(Cm
    bosquet(CDM
    iniesta(CAM
    Messi(RW
    villa(ST
    bojan(LW
    البته الان میگید جووناش کو.من جوونامو بین دو نیمه بیشتر میارم تو.یکی از اونا Emerson هست که جای بوژان میاد.
    ببخشید پر حرفی کردم این او موردی که تو اسپویلر گفتم.
    2.8 مگ
    کد:
    بچه ها اگه کسی رو میشناسین معرفی کنید جایگزین مسی و آلوز.فصل ترنسفر نزدیکه.
    معلومه آشنایی خوبی با بارسا داری . پس بزار منم یک موردو بهت بگم که بدردت میخوره البته اگه بخوای با حریف انسانی بازی کنی و حریفت قوی باشه این روشو بکار ببند ( و یا اینکه دستی و manual بازی میکنی ) وگرنه توی منیجر مود , کامپیوتر اونقدرا قوی نیست که لازم باشه از تاکتیکها و استراتژیهای مختلف و پیچیده برای رسیدن به گل استفاده کرد .

سیستم بازی بارسا توی فوتبال واقعی همین سیستمیه که خودت استفاده میکنی . یکی از مهمترین خصوصیات این تیم توی فوتبال واقعی هماهنگی بسیار زیادیه که بین بازیکنان این تیم وجود داره که علتش اینه که سالهاست خیلی از بازیکنان این تیم دارن در کنار هم بازی میکنن و در کنار این هماهنگی زیاد , مهارت فنی بسیار بالا و همینطور سرعت عمل بسیار خوبیه که دارن این موارد وقتی با سیستم گواردیولا ترکیب میشه بارسایی میشه که همه ازش ترس دارن .
    توی فیفا 11 پی سی از بین مواردی که بالا گفتم از دو موردش میشه استفاده کرد . یک مورد سرعت عمل بسیار خوبیه که این تیم داره . من شاید تا الان بیش از 100 بازی با بارسا در برابر بچه ها توی گیم رنجر انجام دادم و صدها بازی هم با تیمهای دیگه , میتونم به جرات بگم توی فیفا 11 پی سی تیمی نیست که به اندازه بارسا سرعت عمل و اجیلیتی بالایی داشته باشه . با همین فاکتور میشه مثل تیم بارسلون در فوتبال واقعی اینجا هم پاسکاریهای کوتاه و سریعی انجام داد و از این طریق دفاع حریفو باز کرد .
    مورد دوم پیاده کردن سیستم حرکتی بازیکنان این تیمه به همون شکلی که توی فوتبال واقعی وجود داره یک موردشو من اینجا میگم ( با اجازه چند روش دیگه ای که خودم باهاشون زیاد کار میکنم پیش خودم بمونه چون حریفان میبینن توی گیم رنجر به ضرر خودم میشه )
    همونطوریکه که همه میدونیم فرمیشن بارسا 4 3 3 هستش اما این سیستم , سیستم ابتدایی این تیمه ( زمانیکه حریف صاحب توپه این آرایش تیمیه بارساست ) اما در زمان حمله این سیستم تبدیل به 3 4 3 میشه به این شکل که بازیکنان کناری در خطی که ژاوی و اینیستا هستن قرار میگیرن و هافبک مرکزی برای کمک به خط دفاعی سر جاش می ایسته . این مساله سبب میشه این تیم با تعداد نفرات بیشتر برای انجام پاسکاریهای مختلف و مثث سازی ها که لازمه باز کردن دفاع حریفه در حمله شرکت کنه . ما میتونیم دقیقا اینکارو با تاکتیکهای موجود در بخش مدیریت تیم به اجرا در بیاریم . به این شکل که توی بخش formation با زدن دکمه آبی ( همون شوت ) وارد بخش تاکتیها و استراتژیهای تیمی بشیم و در اونجا بخش مربوط به دامنه حرکتی بازیکنان کناریو در زمان حمله در حالت hight قرار بد یم و بعد در بخش نوع حرکت هم فلش نوع حرکت هجومی این دو بازیکن رو بسمت جلو به به موازات خط طولی قرار میدیم .
    با اینکار آلوز و آبیدال در زمان حمله حرکت اورلپ انجام میدن ( بخصوص آلوز که که ساپورت بسیار خوبی برای مسی ایجاد میشه و این خصوصیت در پیش فرض این بازیکن تعریف شده . در این وضعیت با تعداد زیاد بازیکنان در یک سوم دفاعی حریف و با اجیلیتی بالایی که بازیکنان دارن میشه کارهای ترکیبی خوبی برای گشایش دفاع حریف انجام داد . مثلا با یک و دویی که با دکمه پاس+ ال بی صورت میگیره میشه با مسی و آلوز و ویا ایجاد مثلث کرد و یا با ال بی میشه مسی یا ویا و یا اونطرف پدرو رو در موقعیت تک به تک قرار داد .
    Last edited by 4039; 05-03-2011 at 18:11.

16. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

پيش فرض

سلام...به به عجب جایی اینجا
    حتی فکرشم نمی کردم فیفا این همه طرفدار داشته باشه(البته توی PC)
    من اولین بار وقتی FIFA07 را خریدم اصلا ازش خوشم نیومد چون نه ورزشگاه داشت نه چهره ی بازیکن ها مثل خودشون بود و نه حرکات و گیم پلی بازی به نظرم اصلا خوب نبود.....
    ولی حدودا یک ماهه که کامپیوترم را اساسی ارتقاع دادم و اولین کاری که کردم رفتم یک PES2011 خریدم و نصب کردم....چقدر تغییر کرده نسبت به2006 که من داشتم!!!!
    اما الان می خواستم برم مغازه ببینم فیفا در چه حاله....حدس میزدم که باید تغییرات خوبی کرده باشه ولی اصلا باورم نمی شد این همه هوادار داشته باشه!
    خلاصه نمیدونم چرا ولی با PES بیشتر از فیفا حال می کردم...ولی چونکه اسم و لوگوی بعضی از تیم ها توی PES اشتباه است و خیلی زمان میبره تا بخوام درستش کنم،گفتم شاید فیفا از PES بهتر باشه!!
    اگه کسی حالشو داره یک توضیحی درمورد فیفا بده و یک مقایسه بین 11فیفا و PES2011 انجام بده.....منظورم اون بحث های طولانی و گیج کننده نیست....فقط شما با توضیح نکات مثبت و منفی و مسائل ساده و به عنوان هواداره فیفا منو راهنمایی کنید(قانع کنید یا هرچی اسمشو بزاریم...) که فیفا بهتره یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

معلومه آشنایی خوبی با بارسا داری . پس بزار منم یک موردو بهت بگم که بدردت میخوره البته اگه بخوای با حریف انسانی بازی کنی و حریفت قوی باشه این روشو بکار ببند ( و یا اینکه دستی و manual بازی میکنی ) وگرنه توی منیجر مود , کامپیوتر اونقدرا قوی نیست که لازم باشه از تاکتیکها و استراتژیهای مختلف و پیچیده برای رسیدن به گل استفاده کرد .

سیستم بازی بارسا توی فوتبال واقعی همین سیستمیه که خودت استفاده میکنی . یکی از مهمترین خصوصیات این تیم توی فوتبال واقعی هماهنگی بسیار زیادیه که بین بازیکنان این تیم وجود داره که علتش اینه که سالهاست خیلی از بازیکنان این تیم دارن در کنار هم بازی میکنن و در کنار این هماهنگی زیاد , مهارت فنی بسیار بالا و همینطور سرعت عمل بسیار خوبیه که دارن این موارد وقتی با سیستم گواردیولا ترکیب میشه بارسایی میشه که همه ازش ترس دارن .
    توی فیفا 11 پی سی از بین مواردی که بالا گفتم از دو موردش میشه استفاده کرد . یک مورد سرعت عمل بسیار خوبیه که این تیم داره . من شاید تا الان بیش از 100 بازی با بارسا در برابر بچه ها توی گیم رنجر انجام دادم و صدها بازی هم با تیمهای دیگه , میتونم به جرات بگم توی فیفا 11 پی سی تیمی نیست که به اندازه بارسا سرعت عمل و اجیلیتی بالایی داشته باشه . با همین فاکتور میشه مثل تیم بارسلون در فوتبال واقعی اینجا هم پاسکاریهای کوتاه و سریعی انجام داد و از این طریق دفاع حریفو باز کرد .
    مورد دوم پیاده کردن سیستم حرکتی بازیکنان این تیمه به همون شکلی که توی فوتبال واقعی وجود داره یک موردشو من اینجا میگم ( با اجازه چند روش دیگه ای که خودم باهاشون زیاد کار میکنم پیش خودم بمونه چون حریفان میبینن توی گیم رنجر به ضرر خودم میشه )
    همونطوریکه که همه میدونیم فرمیشن بارسا 4 3 3 هستش اما این سیستم , سیستم ابتدایی این تیمه ( زمانیکه حریف صاحب توپه این آرایش تیمیه بارساست ) اما در زمان حمله این سیستم تبدیل به 3 4 3 میشه به این شکل که بازیکنان کناری در خطی که ژاوی و اینیستا هستن قرار میگیرن و هافبک مرکزی برای کمک به خط دفاعی سر جاش می ایسته . این مساله سبب میشه این تیم با تعداد نفرات بیشتر برای انجام پاسکاریهای مختلف و مثث سازی ها که لازمه باز کردن دفاع حریفه در حمله شرکت کنه . ما میتونیم دقیقا اینکارو با تاکتیکهای موجود در بخش مدیریت تیم به اجرا در بیاریم . به این شکل که توی بخش formation با زدن دکمه آبی ( همون شوت ) وارد بخش تاکتیها و استراتژیهای تیمی بشیم و در اونجا بخش مربوط به دامنه حرکتی بازیکنان کناریو در زمان حمله در حالت hight قرار بد یم و بعد در بخش نوع حرکت هم فلش نوع حرکت هجومی این دو بازیکن رو بسمت جلو به به موازات خط طولی قرار میدیم .
    با اینکار آلوز و آبیدال در زمان حمله حرکت اورلپ انجام میدن ( بخصوص آلوز که که ساپورت بسیار خوبی برای مسی ایجاد میشه و این خصوصیت در پیش فرض این بازیکن تعریف شده . در این وضعیت با تعداد زیاد بازیکنان در یک سوم دفاعی حریف و با اجیلیتی بالایی که بازیکنان دارن میشه کارهای ترکیبی خوبی برای گشایش دفاع حریف انجام داد . مثلا با یک و دویی که با دکمه پاس+ ال بی صورت میگیره میشه با مسی و آلوز و ویا ایجاد مثلث کرد و یا با ال بی میشه مسی یا ویا و یا اونطرف پدرو رو در موقعیت تک به تک قرار داد .
    واقعا نکته عالی رو گفتی.من هم دقیقا با شما موافقم.واقعا فیفا شبیه ساز عالی هست.اگر دقت کنید تو بازی بارسا وقتی آلوز حمله میکنه کیتا میاد جاشو پر میکنه.توی فیفا هم همینطور هست.
    البته با یک ترفند راحت میشه با ژاوی موقعیت سازی کرد.وقتی سیستم توی حمله هست و ژاوی صاحب توپ هست.دفاع حریف خطی قرار گرفتن برای آفساید.شما میتونید با گفتن ژاوی به مهاجم سمت راست(معمولا مسی) و حرکت Fake ویا پدرو رو راحت صاحب توپ کنید.چون دو الی سه دفاع پایین می آیند و پدرو تقریبا آزاد میشه و با یک پاس تو عمق بلند پدرو رو صاحب توپ کنید.

19. این کاربر از MJ assassins creed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •