چقدر این عکس قشنگه ،ممنون سامان عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسی بلده از این 1x عکس دان کرد؟
pronking springbok karoo
![]()
چقدر این عکس قشنگه ،ممنون سامان عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کسی بلده از این 1x عکس دان کرد؟
pronking springbok karoo
![]()
اگر از Firefox استفاده میکنی افزونهی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو پیشنهاد میکنم.
وقتی صفحه رو save کردی وارد folder ذخیرهشده شده و تصویر رو میبینی.
این هم تصویر:
این هم تصویر زیبایی که امشب دیدم:
^... ممنون از شما احمد عزيز برای راهنمايی احسان!
بله، دقيقا همونطور كه شما گفتيد... استفاده از افزونه يا ذخيره كردن صفحه به طور معمول و رفتن به پوشه آن... كه البته در هر دو حالت، تصوير رو شما با نام ديگری (معمولا بسيار طويل!) میبينيد كه به صورت دلخواه میتونيد اون رو با نام خود عكس، تغيير بديد.
دوستان توجه كنند كه من نام هر عكس رو (در صورت موجود بودن) در پست قرار میدم، 99 درصد تصاوير من از سايت 1x.com هستند... كافی هست كه نام شرح داده شده رو در گوگل جستجو كنيد و به سايت مربوطه رفته و در صورت نياز، تصوير رو به روشی، كه احمد گفتند... دانْلود كنيد...
.. يا از من (در پيام خصوصی يا بازديد كننده!) تقاضا كنيد... علت اين كه من سايز اصلی رو قرار نمیدم و هميشه تصوير رو ريسايز میكنم... كمبود وقت و مناسب كردنش، برای پست كردن در اينجا هست صرفا... و اين كه در اكثر اوقات خود تصوير اصلی حجيم بوده (بيش از چند مگ) و امكان آپلود اون به طور مستقيم در آپلود سنتر انجمن نيست... به هر حال میبخشيد!
خواهش میكنم احسان جان... من هم خيلی خوشم اومد از اين عكس، به خصوص از نوع كادر بندیش، نور و نحوه نمايش خورشيد در بين درختها... حقيقتا كه عكاس هنر زيبايی رو در اين عكس به كار برده... واقعا عالی!چقدر این عکس قشنگه ،ممنون سامان عزیز![]()
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by - Saman -; 01-03-2015 at 08:22.
balconia by piXXelpark
Where by Horst Fischer
عکس هایی با لنز دوست داشتنی و بی نظیر MP-E 65mm F2.8 ماکروی کنن که تا 5 برابر بزرگنمایی داره ( یعنی تصویر حقیقی سوژه،روی سنسور پنج برابر اندازه واقعیش میشه )
البته عکاسی توی این بزرگنمایی ها خیلی سخت هست و تامین نور کافی برای این طور عکس ها مسئله چالش بر انگیزی میشه ! فوکوس این لنز هم دستی هست،البته در این شرایط( بزرگنمایی)فوکوس کردن بیشتر با جلو عقب کردن دوربین انجام میشه تا چرخوندن رینگ فوکوس و باز شرایط رو سخت تر می کنه
همه اینا باعث میشه که عکاسی توی این بزرگنمایی ها از حشرات زنده و پر تحرک تقریبا غیر ممکن بشه مگه این که یک طوری تحرکشون کم بشه ، یا کشته بشن یا یخ ببندن ! جزئیات این روش ها رو دقیق نمی دونم چون خودم تا حالا فرصت نشده امتحانشون کنم
اینا رو گفتم که یادمون بیاد برای این عکس های چه زحمتی کشیده شده،البته همشون شرایطی که بالا گفتم رو ندارن
عکاس عکس ها هم Ondrej Pakan هست و توی سایت 500px این عکس ها رو به اشتراک گذاشته بود،اگه براتون مقدوره برین گالریش رو نگاه کنین،عکس های ماکروی خیلی قشنگی داره که همش رو نمیشد این جا گذاشت .
پ.ن : فکر کنم محدودیت تعداد عکس ها توی یک پست رو هم رد کردم ، عذر خواهی می کنم
Last edited by a.g g.a; 05-03-2015 at 11:55.
Three minutes before sunrise by Max Rive
The Mountain's View by Max Rive
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)