برای من هم به همین صورت هستضمنا تو بازی زمانی که صحنه شلوغ میشه و توی درگیری بعضی مواقع تیک میندازه!!!
بعضی موقع ها هم در حال رانندگی تصویر کند میشه
فکر میکنم مشکل از کرک باشه
دوستان کسی هست بازی رو خوب اجرا کنه و مشکلی نداشته باشه؟
برای من هم به همین صورت هستضمنا تو بازی زمانی که صحنه شلوغ میشه و توی درگیری بعضی مواقع تیک میندازه!!!
بعضی موقع ها هم در حال رانندگی تصویر کند میشه
فکر میکنم مشکل از کرک باشه
دوستان کسی هست بازی رو خوب اجرا کنه و مشکلی نداشته باشه؟
سلام ببخشبد چپتر 14 باید چیکار کنم..؟؟هیچی روی نقشه نیست....بعضی وقتا اون بالا مینویه rob shop..کجا باید برم..؟
آقا اونایی که dlc جدید رو دانلود کردن لطفا لینکشو بدن، چون لینکهایی که اون بنده خدا گذاشته بود واسه من یه چندتاش خراب بود یکیشم فیلتره. اگه لینک دانلود خودتونو بدید ممنون میشم.
پولتون رو به 27500 برسونید!!سلام ببخشبد چپتر 14 باید چیکار کنم..؟؟هیچی روی نقشه نیست....بعضی وقتا اون بالا مینویه rob shop..کجا باید برم..؟
لینک مستقیم:آقا اونایی که dlc جدید رو دانلود کردن لطفا لینکشو بدن، چون لینکهایی که اون بنده خدا گذاشته بود واسه من یه چندتاش خراب بود یکیشم فیلتره. اگه لینک دانلود خودتونو بدید ممنون میشم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by H.A.M.E.D; 08-09-2010 at 15:16.
چطوری..؟؟کجا مقدار پول رو مینویسه..؟؟پولتون رو به 27500 برسونید!!
TAB رو بزنید بالای نقشه سمت راست!چطوری..؟؟کجا مقدار پول رو مینویسه..؟؟
23000 تا هم تو دفتر کارگاه هست!
وقتی tab یا m رو بزنی نقشه میاد
اون گوشه سمت راست زده پول رو
سمت چپ هم زده چقدر نیاز داری
مثلا earn 27500 for burno
یا earn 55000 for burno
راه آسون برای زدن لباس فروشی:ابتدا رفته تو مغازه سپس تنها کاری که نیازه بکنی اینه که اسلحه رو در بیاری و نشونشو بگیری به سمت سر لباس فروش و پولو برداری لباسم عشقت کشید عوض کنی
اگرم پلیس اومد فوقش میکشیشون بعدش لباستو عوض میکنی از wanted هم در میای
اره اونو برداشتم.....23000 تا هم تو دفتر کارگاه هست!
یه عمر شرافت مندانه زندگی کنم..بد الان برم دزدی خخراه آسون برای زدن لباس فروشی:ابتدا رفته تو مغازه سپس تنها کاری که نیازه بکنی اینه که اسلحه رو در بیاری و نشونشو بگیری به سمت سر لباس فروش و پولو برداری لباسم عشقت کشید عوض کنی![]()
...4 تا ماشین گذاشتم توی چرگوشت...400 دلاری داد.....
تازه زشته اسلحه روی زن بکشی...رفتم خود اسحله فروشی.....با مسلسل رفتم تو نذاشت یارو تکون بخوره.....
اگرم پلیس اومد فوقش میکشیشون بعدش لباستو عوض میکنی از wanted هم در میای
دزدي از تفنگ فروشي بيشتر پول ميده (البته ريسكشم بيشتره) كمه كم 400 تا ميده...
بله تفنگ فروشی بیشتر پول میده
برا اون هم راه حل دارم
ابتدا رفته پشت جایی که طرف ایستاده میفروشه یعنی وقتی میخوای بخری جلوش وای میسی میگی دیگه
حالا برو پشت اون میزه
بعدش بشین کاور بگیر اول اینو بکش بعدشم به همون حالت کاوری برو به آخرین نقطه ای که میتونی بری بدون اینکه دیده بشی بعدش پلیس میاد تو اکثر مواقع چک میکنه میره حالیشم نمیشه
(نکته:با شاتگان بکش که پرت بشه هر چی اونور تر باشه لو نرفتنت آسون تره)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)