این واسه اکانت شبانه هست ولی چون هر یک ساعت قطع میشه این رو گذاشتم من دانلود زیادی ندارم ولی میشه تو یک شب 4.3 گیگ دانلود کرد
![]()
Last edited by smjhh; 27-08-2011 at 13:58.
کدوم آی اس پی؟
دوست عزیز این تاپیک فقط شده پست های شما همه فهمیدن که شما سرعت اینترنتت بالا هست منم میگم مبارکت باشه ولی این جوری که نمیشه طی تماسی که با شرکت داشتم هر سرعتی که بگیری همون رو میدن نه بیشتر و نه کمتر , شما حسابت جدا هست که 512 گرفتی و 2 مگ دادن چون آنتن رو روی خونتون نصب کردن و به جای پول دارن اینترنت میدن تازه باید بیشتر از اینا هم سرعت بدن
با این کاری که دارید میکنید باعث میشید خیلی ها بیفتن تو چاه و برن این اینترنت رو بگیرن به هوای سرعت بالا بعد هم که همون سرعت رو بدن یه آنتن حداقل 100 هزار تومنی رو دستش میمونه یا مثل چند صفحه قبل که تست گذاشتید با پینگ 1 و 0 که به علت فیلترینگ و فاصله بسیار زیاد همچین پینگی اصلا امکان نداره و مشکل از اسپیدتست بود ولی اصرار میکردید که درسته
Last edited by Electronic-Arts; 27-08-2011 at 15:04.
حاجی تو که نتت عشقه.از ترکیه وارد میکنی بدون فیلترینگ با سرعت خدا.خوش به حالت.هنوز داریش.میشه یه اسپید تست بزاری.دلمون لک زده واسه سرعتت.آره داداش.اینم داره مردومو توو چاه میندازه.حالا یه حالی بهش دادن.داره واسه شرکته تبلیغ میکنه.حاضرم شرط ببندم کسایی که غیر از ایشون از آی نت گرفتن همشون سرعتشون همونی هست که باید باشه چون سرویساش همش نامحدودهمن توو تاپیک خودش بهش گفتم.ملتو گول نزن.خدا رو خوش نماید.توو کتش نمیره.ورداشته کارمندای شرکتم اورده توو تاپیکش
هم دستم پیدا کرده.به صورت ضربتی و گروهی گول میزنن
Last edited by arashsard; 27-08-2011 at 16:08.
منم نزدیک بود 300 هزار تومن واسه آنتن و 40 تومن هم واسه کابل و هزینه نصب پول بدم ولی به محض این که فهمیدم هر سرعتی همونه سریع قرارداد رو کنسل کردم وگرنه الان یه آنتن 300 تومنی رو دستم مونده بود
میگم خوب یادت مونده ها اون ترکیه خواست کلاه برداری کنه الان از هلند میگیریم تست هم گرفتم تو همین جا میذارم
آره داداش.بزار.من فقط منتظرم یه برفی بارونی.چیزی تهران بیاد.این نتش داغون شه.دیگه سرو کلش اینجاها پیدا نمیشه![]()
الان شلوغه واسه همین سرعتا اومده پایین ولی مواقع خلوت 3 4 مگابایت بر ثانیه دانلود میکنه
اینم یه تست دیگه
اینم چرت بود اصلا از IDM عکس میذارم
![]()
Last edited by Electronic-Arts; 27-08-2011 at 16:25.
200 مگ توو زیر 1 دیقه.چه حالی میده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)