دوستان چند نفر تونستن همه ی مراحل رو ( هم پلیس و هم اون یکی ! ) طلا بگیرن ؟! ( البته به جز خودم !!!)
دوستان چند نفر تونستن همه ی مراحل رو ( هم پلیس و هم اون یکی ! ) طلا بگیرن ؟! ( البته به جز خودم !!!)
مرحله دوم Big Timber Forest
تسلط خوبه اما ماشین های این رقبا خیلی سرع فاصله میگیرن با من و دیگه دست یافتن بهشون یجورایی ممکن نیست
شما ماشاالله واردی ما تازه کاریم و زیاد وارد نیستیم چطوری به این ماشین ها که سریع از ما فاصله میگیرن برسیم
یکم سخته رسیدن بهشون و میشه گفت شاید بشه سومین عنوان رو کسب رد ولی عنوان اول دست یافتن بهش به نظر سخت میاد
دوستان عزیز یه راهنمایی هم ما رو بکنید ثواب داره![]()
:43::43::43::43::43::43:
من از تاکتیک فحش کشیدن به اقوام Nfs استفاده میکنم. . . شما چطور؟!!![]()
این مراحل که راحته یه کم بازی کنی برات آب خوردن میشه ! من پورشه رو برداشتم و بدون هیچ مشکلی طلا گرفتم ! بذار به مراحل Hyper برسی اون وقت می فهمی دنیا دست کیه !داری با بوگاتی 360 تا میری می بینی CCX مثل برق از کنارت سبقت میگیره و میره !!!
کلا دو تا نکته رو بگم بد نیست ، اول اینکه از نیترو تا میتونی استفاده کن مخصوصا تو سر بالایی ها ، دوم هم اینکه تو پیچ هایی که از 90 درجه کمتر هستن به جای استفاده از handbreak ، گاز رو رها کن و بلافاصله بگیر ( همون طور که جهت رو گرفتی ) چون با این کار دنده کم نمیشه و بعد از پیچ شتاب بهتری می گیری !
مگه این بازی پچ هم داره ؟!!!دوستان اگه پچی هست که ماشین های جدید به بازی اضافه کنه دریغ نکنن ! واقعا جای ماشین های فراری و علاوه بر اون ماشین هایی مثل می باخ و اتم ، تو این بازی خالیه !
چطور دلت میاد به سازندگان چنین بازی زیبایی فحش بدی ؟ خجالت بکش !![]()
بله متوجه شدم در پست اول
نحوه برخورد خشونت امیز رو استفاده میکنید و بازی میترسه و جلو شما م میاره
پورش باز نیست و آخرین ماشینی که بازه جگوار هست و قبلش هم مازراتی
من سر پیچ ها هیچوقت space نمیزنم و همین سرعت رو کم میکنم و اگر پیچ خیلی تند باشه یک ترمز میزنم و سریع گاز رو میگیرم عقب ماشین خودش میچرخه و پیچ 90 درجه رو راحت رد میکنه
وقتی کم میارم دیگه کسی رو نمیشناسم . . . !چطور دلت میاد به سازندگان چنین بازی زیبایی فحش بدی ؟ خجالت بکش !![]()
معمولن جواب میده ! ولی انصافن دست فرمون خودم رو قبول دارم .. .. ..بله متوجه شدم در پست اول
نحوه برخورد خشونت امیز رو استفاده میکنید و بازی میترسه و جلو شما م میاره![]()
![]()
درست نمیدونم که پچ داره یا آپدیت توی درخواستمم گفتم یا پچ یا آپدیت
حالا لینک آخرین ورژن آپدیت رو برای من بزار
منم همه رو با طلا رفتم
چطوری از صفحه بازی عکس میگیرید؟
من با print screen عکس میگیرم تو 5paint که insert میکنم صفحه مشکی میاد!!!
Last edited by Amirrezaajalli; 09-06-2011 at 12:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)