تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 202 از 451 اولاول ... 102152192198199200201202203204205206212252302 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,011 به 2,020 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

تنظیمات که چیزه خاصی نیست. مشکل گرما مال Core i7 هستش که تو همه ی لپ تاپ هایی که هست گرما ی زیاد تولید میکنه تازه ایسوس خنکه!!!!!!. گیر کردن بازیم دلیلش احتمالا بدلیل پچ هاییه که نصب کردی بازی رو کامل پاک کن فایلی اگه موند دیلیت کن دوباره بازی رو نصب کن خوب میشه

راستی من با ریپیر خود ویندوز زودم ویندوزم درست شد ولی ریکاوری شد به 3-4 روز پیش

من قبل از خرید خیلی سرچ کرده بودم و دمای این مدل ایسوس یه 3 4 درجه فکر کنم بالاتر از سونی بودها!!!! سونی بدنه ی داغی داره و این یعنی انتقال حرارت از بدنه هم صورت میگیره و تازه گرافیکش ضعیف تر از ایسوسه و باز هم میشه نتیجه گرفت که ایسوس باید بیشتر داغ کنه. البته لینک هاش رو ندارم بزارم ولی مطمئنم تو یه فروم چند نفر بررسی کرده بودن.

راستی ایسوس یه مزیت هم داره ها !!!! اونم گرافیک ای تی آی هست. وقتی بزاریش رو powerplay خودش یه کاری میکنه که فرکانس هسته کم بشه و مصرف برق و تولید حرارت هم کم بشه. البته اینی که میگم تو عمل هم کاملا مشخصه. تو کرایسیس تست کردم دیدم فریم ریت بازی تقریبا نصف میشه. خب اگه فرکانش هسته رو نصف کنیم این طبیعیه که سرعت اجرای بازی هم نصف بشه.

ولی خیلی چیز خوبیه. آدم همش که نمیخواد بازی کنه. هر وقت لازم شد میره میزنه رو فرکانس عادی کار کنه.

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان دارم با n61 اینجا پست میدم ! امروز رفتم از طرف لپتاپ رو گرفتم بهتون که گفته بودم گفتن نیمسور شده باید بره تهذانو از این حرفا رفتم گرفتمش تو راه خونه بودم که همینجوری زد به سرم که روشنش کنم باورم نمیشد راحت بالا اومد البته بوت ویندوزو نمیشناخت f2 زدم ok کردمش واقعا یک معجزه رخ داده! از اون موقع تا خالا حدود 10 بار خاموش روشنش کردم اما مشکلی نداشته اون طرفم کاریش نکرده وگرنه باید بمن میگفت! بنظرتون میخواد بیارمش تهران؟ یا نه درست شد؟ باورم نمیشه خدا کنه دیگه اونجوری نشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

باورم نمیشه داش امیر(شایدم حسن!!)نمیخای ببری پیش همون گارانتی شیراز بپرسی چه جوری نیمسوز بالا اومده؟؟؟؟؟حداقل برو بتوپ بهشون!!!!!!!!!!!!!!راستی من هنوز نخریدم.راستش منو ترسوندی...مشکلت از اسوسه یا کلی هست؟نظر خودت چیه؟؟بالاخره n61jq هارد سریع بخرم یا سونی ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

امیر هستم . عزیز . والا فعلا منتظر ینم که دوباره خراب بشه! اخه میگفت بردت نیمسوز شده تو1 روزم که نمیتونست بردرو عوض کنه نمیدونم والا اصلا نمیفهمم شانسی شانسی درست شد! خدا کنه خراب نشه پلیزززززززززز

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

امیر جان ، خودت که دانشجوی کامپیوتری ، اگر واقعا بردت نیم سوز شده بود(که بی دلیل غیر ممکنه اونم تو این زمان کوتاه که شما خریدی چون دست کم سیستم چک کردن محصولات قبل از خروج از کارخونه ی شرکت هایی اینچنین عظیم اونقدر دقیق هست که محصول معیوب رو از اول ندن بیرون چون دردسر بعدیش برای خودشونه!) پس حتما ایراد سطحی ای بوده .
    البته یه تجربه ی دگه به من نشون داده که اگر سیستمی عیب و ایراد عمده ای داشته اشه حتی اگر بطور موقت کار بیافته حتما اون عیب میزنه بیرون دوباره و دردسر ساز میشه!
    ولی قاعدتا با توجه به اینکه الان داره کار میکنه ، باید باهاش کار کنی ببینی چی میشه و ان شاالله که همینجور میزون بمونه!

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

امیر جان ، خودت که دانشجوی کامپیوتری ، اگر واقعا بردت نیم سوز شده بود(که بی دلیل غیر ممکنه اونم تو این زمان کوتاه که شما خریدی چون دست کم سیستم چک کردن محصولات قبل از خروج از کارخونه ی شرکت هایی اینچنین عظیم اونقدر دقیق هست که محصول معیوب رو از اول ندن بیرون چون دردسر بعدیش برای خودشونه!) پس حتما ایراد سطحی ای بوده .
    البته یه تجربه ی دگه به من نشون داده که اگر سیستمی عیب و ایراد عمده ای داشته اشه حتی اگر بطور موقت کار بیافته حتما اون عیب میزنه بیرون دوباره و دردسر ساز میشه!
    ولی قاعدتا با توجه به اینکه الان داره کار میکنه ، باید باهاش کار کنی ببینی چی میشه و ان شاالله که همینجور میزون بمونه!

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اره دیگه منم همینو میگم اگه نیمسوز بود که نباید بالا میومد والا نمیدونم چی بگم تا الان که تینجا هستم همه کاری باهاش کردم ram رو پر کردم حدودا . cpu تا جایی که تونستم . 10 باری هم رستارت کردم واقعا نمیدونم چرا وقتی میخواستم ببرم پیش گارانتی اینجوری نمیشد؟ الان میترسم که هر لحظه دوباره اینجوری بشه! پلیز......
    حامد جان تو این تاپیک چند نفری بجز من این مدلو گرفتن همه هم راظی هستن حالا دلیل نمیشه مال من اینجوری شده مال تو هم بشه برو بخر . ادم خوبه مثل من باشه حزب باد هستم وقتی خراب میشه میگم لعنت بر اسوس وقتی هم درست میشه!!!!

8. 3 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

باورم نمیشه داش امیر(شایدم حسن!!)نمیخای ببری پیش همون گارانتی شیراز بپرسی چه جوری نیمسوز بالا اومده؟؟؟؟؟حداقل برو بتوپ بهشون!!!!!!!!!!!!!!راستی من هنوز نخریدم.راستش منو ترسوندی...مشکلت از اسوسه یا کلی هست؟نظر خودت چیه؟؟بالاخره n61jq هارد سریع بخرم یا سونی ؟؟؟
    سلام حامد عزیز!
    من هم مثل تو بین f115,f116 vaio و asus n61مونده بودم تصمیم بگیرم! واقعا نمیدونستم کدوم بهتره!
    حالا من میگم شما تصمیم بگیر: (اینو بگم من در حد 1 خریدار اطلاعات دارم)
    اگه کیفیت برات مهمه vaio
    اگه گرافیک برات مهمه asus
    اگه برند برات مهمه vaio(جا افتاده تره)
    اگه زیبایی مهمه هر2 خوبن اما وایو به خاطر شهرتش بهتر طرفدار جذب میکنه!اما به نظر من ایسوز خوشگل تر بود
    اگه عمر باتری برات مهمه هر 2 باجی به هم نمیدن و dell بهتره
    اگه تجهیزات برات مهمه 100% asus
    کیفیت صدا asus،البته قدرت بالایی نداره صداش،کیفیتش عالیه!
    هارد asus یا بالتر از وایوست(640) یا سرعتش بالاتره (500++) که از وایو بهتره!
    قیمت هم اگه مهمه که asus
    vaioحدود 200 تومن گرونتره و میشه گفت با تجهیزاتی کمتر!
    تازه asus usb3 وخیلی چیزا دیگه هم داره..
    در ضمن گارانتی هم برات مهم باشه! وایو ایران رهجو خوبه ایسوز من شنیدم ویستا ولی هر کسی نظری داره!
    خودمم asus دارم!
    چرا من asus خریدم؟ امکاناتش ،زیباییش،خاص بودنش واز همه مهمتر اینکه شنیدم سری f وایو خوب از کار در نیومده! برا این کلا بیخیال وایو شدم!
    تصمیم نهایی با خودته! ایشالا هر چی میگیری برات خیر داشته باشه!

10. این کاربر از fafajon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام حامد عزیز!
    من هم مثل تو بین f115,f116 vaio و asus n61مونده بودم تصمیم بگیرم! واقعا نمیدونستم کدوم بهتره!
    حالا من میگم شما تصمیم بگیر: (اینو بگم من در حد 1 خریدار اطلاعات دارم)
    اگه کیفیت برات مهمه vaio
    اگه گرافیک برات مهمه asus
    اگه برند برات مهمه vaio(جا افتاده تره)
    اگه زیبایی مهمه هر2 خوبن اما وایو به خاطر شهرتش بهتر طرفدار جذب میکنه!اما به نظر من ایسوز خوشگل تر بود
    اگه عمر باتری برات مهمه هر 2 باجی به هم نمیدن و dell بهتره
    اگه تجهیزات برات مهمه 100% asus
    کیفیت صدا asus،البته قدرت بالایی نداره صداش،کیفیتش عالیه!
    هارد asus یا بالتر از وایوست(640) یا سرعتش بالاتره (500++) که از وایو بهتره!
    قیمت هم اگه مهمه که asus
    vaioحدود 200 تومن گرونتره و میشه گفت با تجهیزاتی کمتر!
    تازه asus usb3 وخیلی چیزا دیگه هم داره..
    در ضمن گارانتی هم برات مهم باشه! وایو ایران رهجو خوبه ایسوز من شنیدم ویستا ولی هر کسی نظری داره!
    خودمم asus دارم!
    چرا من asus خریدم؟ امکاناتش ،زیباییش،خاص بودنش واز همه مهمتر اینکه شنیدم سری f وایو خوب از کار در نیومده! برا این کلا بیخیال وایو شدم!
    تصمیم نهایی با خودته! ایشالا هر چی میگیری برات خیر داشته باشه!
    بسیار بسیار بسیار ممنونم!!!!!!!!!!!
    اطلاعاتت جمع و جور و مفید بود...انشالله ترم بعد رو با n61jq شروع می کنم!!فقط خیلی کم شده .میگن صبر کن بازار دوباره پر میشه...آخه من مثل داش امیر مدل خاصی رو می خوام(نمی خوام بعدا ارتقا بدم می خوام از اول دور هارد بالا باس رم ردیف باشه)می ترسم صبر کنم اینی هم که به زور گیر میاد دیگه نیاد!!یا گرونتر بشه خیلی...یه جا هست میگه گارانتی پاژنگ فکر کنم از این گارانتی تخیلی هاست درسته؟؟اگه گیرم نیاد مجبورم n82jq بگیرم.یه مغازه ای می گفت نگرد نیست دیگه وارد نمیشه!!!!!بیا n82jq ببر !!!ولی تمامه سعیمو می کنم n61 خودمو پیدا کنم.اگه در مورد حرف های اون بابا اطلاعاتی داری بی نصیب نذارید منو!
    ......بازم ممنون!!
    Last edited by lllhamedlll; 08-09-2010 at 15:39.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

در مورد گارانتی ، اتفاقا اسوس (طبق طحقیقات پیش از خردیم) سیاستش استفاده از چند نماینده است برای خدمات رسانی بهتر .
    معتبر ترین گارانتیش امرتاته بدون شک و بعد سازگار ارقام که همه شرکت های پدر مادر داری هستند و البته ویستا هم جزو شرکت هاییست که رسما جزو گارانتی های اسوس حساب میشه چون یک بار که من سوالی کرده بودم در مورد N82jq از مسوولین خود اسوس ، دوجا رو معرفی کردن با آدرس و شماره تلفن که از اونها بپرسم یکی ویستا بود یکی هم امرتات .
    قطعا این سه تا تنها گارانتی های رسمی و معتبر اسوس هستند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •