تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 202 از 215 اولاول ... 102152192198199200201202203204205206212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,011 به 2,020 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ممنون monster489 جان ، خیلی زیاد

من الان دارم یا کسپر دارم اسکن می کنم تا حالا هم 50 هزار تا فایل اسکن کرده توی 1 ساعت فقط شده 6% "وای و ناراحتی" و اینا رو پیدا کرده .

البته فایل Lsass.exe سیستمی سرجاش هست ، فکر کنم این دوتا همون Lsas.exe بودند ولی چرا کسپر با اسم Lsas.exe نمی دونم ! ولی خوب خدا رو شکر سیستمم یه نفسی کشید و دیگه TaskManager'ام یخ نکرده و مثل بچه ادم مصرف CPU رو داره نشون میده .

من زیاد با کسپر آشنایی ندارم ، واسه دوتای اولی پیغام داد منم که دلم پر بود زدم پاک کنه ، البته دومیش رو گفت چون الان داره استفاده میشه باید ریست کنم که زدم ریست شد و بعد دوباره از نو سیستم رو چک کرد .

این سومی رو هم می ترسم بزنم پاک بشه، بازم سیستم ریست بشه و مجبور شم از نو اسکن کنم .

تنظیماتی داره واسه راحتی کار ؟ یا بزارم تا اسکن تموم شه بعد می تونم رو همشون اعمال نظر کنم ؟ بهترین کار بعدش چیه ، بزنم Disinfect بشه .

آره منم رفتم ، سایتش انجمن هم داره "عجب" !

مثل اینکه هر کسی هم که نرم افزار رو میخره و ازش استفاده میکنه یه نسخه از لوگهای قربانی رو هم علاوه بر ایمیل خریدار به سایت هم می فرسته ، واقعا عجب ادمهای پیدا میشن . از دیروز تا حالا که عصمت من رو زیر سوال برده دهنم سرویس شد .

یه راپید داشتیم که گفتم دوستم توی سیتم خودش عوض کنه ، بقیه رو هم چندتایی عوض کردم ، اگه مشکلی پیش اومد حتما ممنون به خاطر لطفت ، ولی خدایش بد پایم حال طرف رو اگه بشه بگیرم "اعصبانیت"

راستی monster489 این امیل و سایتش رو چه طوری از توی اون فایل بیرون کشیدی !؟ برای هر فایل میشه این کار رو کرد ؟

حقیقتش من توی پی تی از یه بابایی فیلم گرفته بودم گفتم واسم زیرنویسش رو هم بفرسته طرف این رو هم به عنوان کدک گذاشته بود توی فایل rar منم با این حال که کدک رو داشتم گفتم شاید ورژن این بالاتر باشه ، این Nod32 آپدیت امروز احمق هم که هیچی نشون نداد و ...

راستی monster489 شما تا حالا کجا بودی !؟ خدایش انجمن به وجود کسانی مثل شما نیاز داره ،

بازم ممنون .
    خواهش میکنم دوست عزیز

برای اینکه سیستم موقع پاک کردن ویروسهای جدیدی که کاسپر پیدا میکنه ری استارت نشه هنگامی که کاسپر پیغام پیدا کردن یک ویروس جدید رو داد بر روی اسکیپ کلیک کن و در پایان اسکن بر روی NEUTRALIZE ALL بزن تا همه ویروسها رو یکجا پاک کنه . البته بگم خوب کاسپر اینه هرموقع که اسکن شما به هر دلیلی قطع بشه برای اسکن مجدد دوباره ازتون سوال میکنه از اول اسکن رو شروع کنه یا در ادامه اسکن قبلی.برای تنظیمات اون هم یه تاپیک تو همین تالار وجود داره که استفاده از اون تنظیمات در بهینه کردن کارایی کاسپر تاثیر داره . در مورد طریقه بدست آوردن ایمیل و سایت باید بگم که نرم افزارهای خاصی برای اینکار وجود داره که بیشتر برای کرکینگ نرم افزارها کاربرد دارند و شما میتونید نمونه هایی از اون رو تو تاپیک کرکینگ نرم افزارها پیداکنی. به هر حال خوشحالم که مشکلتون حل شد.

پروفشنال iran2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    من یه فایلی رو ساختم و بعدا حذفش کردم. ( منظور از فایل یه آکونت --- هست)
    ولی شورتکاتش رو که رو دسکتاپ هست حذف نمیشه و این پیغام میده :

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض dtdsxsj.exe

با سلام
    دوستان من یه مشکل مجدد با ویروس
    dtdsxsj.exe
    پیدا کردم یکی از دوستان گفت شو آل فایل کن ولی اجازه این کار رو هم به من نمی ده و
    nod
    هم دیگه ران نشد و قات زد و من هم
    zone lab 6.5
    رو نسب و اپدیت کردم و پرگرام کنترلرش اونو گرفت و انتی ویروسشم اونو پاک کرد ولی هنو درایو های خرچنگ غورباقه
    و ویروس هم هنوز وجود داره این رو پرگرام کنترلر
    zone lab
    نشون می دهده
    و جالب تر از همه اینه که درایو های قبا از ویندوز هرگز الوده نمی شه و این خودش نشون میده ادم احمقی انو نوشته.
    حلا اگه نخوام ویندوز رو پاک کنم که نمی شه پس بهترین انتی ویروس قبل از این کار چیه nod, kasper ,zone lab
    ؟
    Last edited by reza44; 01-03-2008 at 11:37.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hsj110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام
    دوستان من یه مشکل مجدد با ویروس
    dtdsxsj.exe
    پیدا کردم یکی از دوستان گفت شو آل فایل کن ولی اجازه این کار رو هم به من نمی ده و
    nod
    هم دیگه ران نشد و قات زد و من هم
    zone lab 6.5
    رو نسب و اپدیت کردم و پرگرام کنترلرش اونو گرفت و انتی ویروسشم اونو پاک کرد ولی هنو درایو های خرچنگ غورباقه
    و ویروس هم هنوز وجود داره این رو پرگرام کنترلر
    zone lab
    نشون می دهده
    و جالب تر از همه اینه که درایو های قبا از ویندوز هرگز الوده نمی شه و این خودش نشون میده ادم احمقی انو نوشته.
    حلا اگه نخوام ویندوز رو پاک کنم که نمی شه پس بهترین انتی ویروس قبل از این کار چیه nod, kasper ,zone lab
    ؟
    سلام

دوست عزیز
    حتما یک سری به صفحه اول این تاپیک بزن .

که ویندوز را دوباره نصب نکنی ....

بهتر از کاسپر استفاده کنی و طبق دستور همون صفحه عمل کنید

موفق باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه hsj110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان و اساتید عزیز

برام مشکلی پیش آمده که البته یقین دارم که آلودگی نیست . ولی چون جایی برای مطرح کردنش ندیدم بهتر دیدم اینجا مطرح کنم شاید دوستان بتونند کمک کنند .

من چند وقت پیش avg7.5 را نصب کرده بودم بعد از مدتی آن را حذف کردم و کاسپر را نصب کردم .
    حالا وقتی حتی کاسپر را میبندم سیستم پیغام عدم امنیت نمیده و وقتی به سکیوریتی سنتر مراجعه میکنم میبینم که avg رو به عنوان یک آنتی ویروس و فایروال فعال میشناسه و همه چراغها سبز است این در صورتی است که من تمامی اضافات این محصول را نیز پاک کرده ام .

حالا نمیدونم مشکل از ویندوز یا چیز دیگه.

اگر کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم ( اصلا باید نگران این موضوع باشم یا نه؟)

پروفشنال ehsan_jan3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام .دوستان عزیز یک پوشه با نام عجیب و یک فایل عجیبتر روی درایو سی من هست که هر کاری میکنم پاک نمیشن.فقط فایله پاک میشه ولی دوباره بعد از چند لحظه میبینم سر جاشه.این چیه ویروسه اسپای یا تروجانه؟[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    Last edited by ehsan_jan3; 01-03-2008 at 16:04.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

12

من از kis 7.0. استفاده میکنم معنی این پیغام چیه ؟

آخر فروم باز jooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

خواهش میکنم دوست عزیز

برای اینکه سیستم موقع پاک کردن ویروسهای جدیدی که کاسپر پیدا میکنه ری استارت نشه هنگامی که کاسپر پیغام پیدا کردن یک ویروس جدید رو داد بر روی اسکیپ کلیک کن و در پایان اسکن بر روی NEUTRALIZE ALL بزن تا همه ویروسها رو یکجا پاک کنه . البته بگم خوب کاسپر اینه هرموقع که اسکن شما به هر دلیلی قطع بشه برای اسکن مجدد دوباره ازتون سوال میکنه از اول اسکن رو شروع کنه یا در ادامه اسکن قبلی.برای تنظیمات اون هم یه تاپیک تو همین تالار وجود داره که استفاده از اون تنظیمات در بهینه کردن کارایی کاسپر تاثیر داره . در مورد طریقه بدست آوردن ایمیل و سایت باید بگم که نرم افزارهای خاصی برای اینکار وجود داره که بیشتر برای کرکینگ نرم افزارها کاربرد دارند و شما میتونید نمونه هایی از اون رو تو تاپیک کرکینگ نرم افزارها پیداکنی. به هر حال خوشحالم که مشکلتون حل شد.
    monster489 جان خیلی خیلی ممنون بابت همه چیز ،

فکر می کنم خدا شما رو مامور کرده بود که بیای و مشکل من رو حل کنی و بری ، اخه از دیروز تا الان نیست !

من از kis 7.0. استفاده میکنم معنی این پیغام چیه ؟
    هشدار میده که یه کرمی می خواسته از شماره پورت 1434 به سیتم شما حمله کنه که مطمئئنآ کسپر جلوش رو گرفته و شناسایش کرده که همچین پیغامی رو داده .
    Last edited by jooya; 01-03-2008 at 22:22.

داره خودمونی میشه هبوط's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

روي سيستم دوست من هر برنامه اي كه باز ميشه بالاسرش يه خط جمله سياسي از نوع منفي نوشته ميشه كه قابل بستن هم نيست من حدس مي زنم تروجان باشه اما هيچ برنامه اي هم توي task manager نيست كه بشه بستش
    لطفا راهنمايي كنيد
    البته node32 رو سيستمش هست كه اگه بگيد ميتونه پاكش كنه ميگم تا آپديتش كنه
    پس اين سوال جواب نداشت؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •