preview نسخه اول و به نوعی چکیده و مختصر همون review هست !
پریویوو زوودتر از ریویوو میاد و ریویوو خیلی تکمیلتره !
preview نسخه اول و به نوعی چکیده و مختصر همون review هست !
پریویوو زوودتر از ریویوو میاد و ریویوو خیلی تکمیلتره !
شک نکنین که c سونی و a نوکیا و b پیکسونه
من 100% مطمئنم و حتی 0/000001% هم شک ندارم.
از نظر رنگ ان8 مثل سونی عمل کرده.
اما تو جزییات یه کم پیکسون بهتر از ان 8 بوده البته در ایزوی بالا کاملا بر عکسه و ان 8 بهتر از پیکسونه.
در کل عکس های ان 8 خیلی نزدیک تر به سونی بوده و طبیعی تره.
اقای دارک لایف چرا اینقدر تعصبی حرف میزنی.مثل سنی ها داره با قضیه رفتار میکنی.
اولا داداشی اینکه از اولشم معلوم بود او دو تا سایتی که داری سنگشونو به سینه می زنی کاملا دارن دروغ میکن به طوری بعضی از سایت ها نوشتن خیلی از عکس ها رو با کمی لرزاندن گوشی بعضی ها رو با کثیفی لنز و
بعضی ها رو با فکس روی قسمتی کمی نزدیکتر برای تار کردن عکس گرفتن خیلی هاشم با فتوشاپ بی روح و مرده نشون دادن مگر نه چطور در جی اس ام ارنا رنگ چمن دو گوشی یکیه(ان8 کمی زنده تر و روشن تره) اما تو
سایت ... رنک چمن ان8 بی روحه .
دوما ان 8 رو دارن با دوربین های دیجیتالی مقایسه می کنن که خیلی هاشون در برابر ان8 کم اوردن.
hx5v یکی از قویترین و بهترین دوربین های دنیاست که ان 8 از نظر کیفیت عکس (رنگ و ...) بسیار شبیه اونه.
Last edited by masuod D; 06-10-2010 at 04:38.
22 اکتبر دیگه میشه پیداش کرد البته تو انگلیس! بعدش تو اروپا.
سلام دوست عزیز تفاوت رنگ و وایت بالانس در دوربینهای DSLR شاید کوچکترین اهمیتی نداشته باشه چون با تنظیمات داخل دوربین و همینطور نرم افزارهای خارجی میشه وایت بالانس و رنگ رو کاملاً به رنگ دلخواه تغییر داد.
مهمترین مسئله به نظرم داینامیک رنج و عملکرد نویزی هست که نه دوربین N8 و نه هیچ موبایل دیگه ای میتونه در این زمینه حتی با یه دوربین کامپکت خوب رقابت کنه.
پس چرا هيچكس از امدنش حرفي نميزنه . مگه قرار نبود 8 مهر بايد و يه هفته بعدشم بياد ايران. پس چي شد؟
من که به این مقایسه ها اعتماد ندارم اخه کاری که نداره یه عکس با هر گشوی خواستی میگیری بعد زیرش مینویسی ان8 کی میفهمه . من تا خودم گوشی را بخرم و عکساش را مقایسه کنم به قدرت دوربین ان8 شک نمیکنم ومیدونم که بهترینه تو مبایلها
هنوز تو ایران نیومده ؟
از دوستان کسی میتونه از خارج از کشور گوشی را بیاره؟
خوب دوستان gsmarena نوشتشو تکمیل کرد و مشخص شدن وضعیت دوربین ها
A. Sony HX5
B. Samsung Pixon 12
C. Nokia N8
بر خلاف نظر خودم که فکر میکردم c دوربین سونی باشه و a ان 8 باشه چون واقعا جزییات قابل مقایسه با اون دوتا نبود ولی در کمال تعجب این عکسای ان 8 بود.
We had more than 200 readers casting their votes. There is no doubt that the general disposition is that the Nokia N8 is the best camera of the three, followed by the Sony HX5v digicam and finally, the Samsung Pixon12. Yep, the numbers are pretty self-explanatory.
اینم امتیازهای کاربران به این سه دوربین
1st 2nd 3rd
a.sony 32 104 33
b.pixon12 24 36 115
c.n8 161 36 11
![]()
ماااادرجان!.............یعنی از دوربین سونی هم بهتر عکس گرفته!......
خب اینم از دوربین! حالا بازم آیفون بهتر عکس میگیره؟
از همون اول هم مشخص بود که میخوان N8 رو خراب کنن!
میشه بگین این ایده چی بود .منظورت همین ایده ایه که gsmarenaبه کار برده برای مقایسه دوربینا . اگه منظورت این باشه منم از این ایده خوشم اومد.
کلا کسی از برو بچه های نوکیا به دوربین این گوشی شک نداشت. همه میدونستن که این گوشیه یه دوربین توپ داره.بعضی ها هم که به خاطر کارهای الدر یه خورده ای شک کردن به نوکیا برن توبه کنن. شاید مورد عفو قرار بگیرن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)