ممنون گرافیکار عزیز
اتفاقا از صحبت های شما ( و سایر دوستان) استفاده می کنم و البته شاید تنها دلگرمی ما تویه این برهه همین صحبت ها باشه !
من با اندکی از صحبت های شما موافقم .
اول از همه فراموش نکنیم ما ها افراد سومی هستیم که خارج از گود داریم به قضیه نگاه می کنیم و قطبی سر مربی همون تیم ملی که با 9 امتیاز از گروهش صعود کرد ! ( گرچه همین الان هم خیلی ها اون 9 امتیاز رو هم زیر سوال می برن و میگن کار سختی انجام نداده !!!)
واقعا نمیشه اینطوری قضاوت کرد که چون ما با کره فلان سال اونطوری بازی کردیم و نتیجه گرفتیم/نگرفتیم امسال هم باید اونطور بازی می کردیم . من این رو قبول ندارم . ما باید بر اساس کره حال حاضر قضاوت کنیم .
همونطور که تویه پیروزی ها بیشترین سهم رو به مربی و بازیکنان دادیم الان هم تویه باخت بیشترین سهم رو باید به مربی و بازیکنان داد ! اینکه 3 هافبک دفاعی قرار داده شد حتما تدبیر و برنامه ای بوده که البته این تدبیر و برنامه کارساز نبود . اول اینکه تیموریان و نکونام هافبک دفاعی صرف نیستن و از این بین نوری هافبک دفاعی صرف هست . دوم اینکه چرا تدبیر و نتیجه ی قطبی جواب نداد ؟ به نظر من علتش دو مورد هست ، بازیکنان نتونستن بازی همیشگی خودشون رو انجام بدن ، و کره خیلی خوب بود .
دقت کرده باشید نیمه اول همون اوایل رضایی رو چندین و چند باز زدن ! صرفا واسه اینکه جلوش رو بگیرن و از کار بندازنش ! کاملا حساب شده می زدنش ! چون می دونستن از اون جناح خیلی خوب می تونه کره رو دور بزنه ! چیزی که به نظر من قطبی دنبالش می گشت گرفتن مرکز زمین از کره بود ، با این سه هافبک و در ادامه حمله از جناحین توسط رضایی و خلعتبری .
من تضمینی نمی بینم که اگه تیم ما هجومی تر بازی می کرد کره رویه ضد حملات به گل نمی رسید یا می تونستیم از کره بیشتر گل بزنیم اما این ایراد رو واقعا وارد می دونم که چرا در نیمه دوم بعد از دیدن سبک بازی کره و اینکه ایران صرفا داشت دفاع می کرد تغییر تاکتیک ندادیم ؟ چرا برای رهایی از این فشار تدابیر بهتری پیدا نکردیم ؟ چرا وقتی طرز فکر نیمه اول قطبی جواب نداد مثل بازی های قبل برگ برنده ای رو نشد ؟ چرا یه هافبکی مثل نوری به تیم اضافه نشد ؟ و روند تیم به مانند قبل تنها با تعویض های ساده دنبال شد ! اومدن شجاعی نا آماده واقعا جای سوال بود ! بازیکنی شناخته شده که کاملا تویه این جام بی خطر بود ! چرا ؟ این چرا ها رو فقط خود قطبی می تونه جواب بده ! باید دید چه فکر می کرده ، چه دیدگاهی داشته !
تویه این بازی مسلما مقصران باخت مربی و بازیکنان هستند اما دلیل اصلی ناکامی این فوتبال ، این تیم ملی ( و شاید تیم های ملی!) کسانی جز فدراسیون فوتبال نیستند !
میان میگن غیرت ندارن ! اگه غیرت داشتیم می بردیم ! فوتبال امروز دیگه فقط غیرت و ... نیست ! غیرت یه جزئشه !
دوستان هم قبلا اشاره کردن ، تا کی کج دار و مریض بریم جلو ؟ تویه مرحله ی گروهی حذف بشیم خیلی بهتر تا کج دار و مریض قهرمان ! چرا ؟ چون در حالت اول یه فکری به حال این فوتبال میشه ! در حالت دوم قهرمانی رو تویه بوق می کنن و تویه بادش می خوابن ! نتیجش مشخصه ! ( فکر کنید کفاشیان تیم حذف شده این حرف ها رو می زنه ، وای به حالی که قهرمان شده بود !)
اکثر انتقادات و صحبت هایی که دوستان می کنند درسته و جالبه که افراد زیادی هم ( شاید خود سران ! ) هم به این مسایل آگاهند ! اما اینقدر این پست و مقام و... بهشون مزه داده که فراموش کردن وقتی یه فوتبال ، وقتی فوتبال یه مملکت نتیجه نمی گیره باید چکار کنند ! یجای اینکه دقیقا بعد از مسابقه مصاحبه کنند و بگن ما هستیم(!) یه کم نشون بدن که از این موضوع ناراحتن و بعدا مصاحبه کنند !! واقعا باید به حال این فوتبال غصه خورد !