تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 202 از 674 اولاول ... 102152192198199200201202203204205206212252302 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,011 به 2,020 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه karnavaleroos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    DreamZ

پيش فرض

یه چیز عجیب نوع زدن ضربات پنالتی عوض شده یعنی مثل 2010 نیس کسی میدونه چجوری باید پنالتی زد؟من که یواش پر کردم جهت رو هم کم داشتم زد وسط و با اختلاف از بالای دروازه رفت بیرون

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

بازی فیفا 11 رو روی 360 بازی کردم تقریبا نیم ساعت:
    اول بازی روی personlity و pro passing تاکید میکنه فیفا ولی من که توی بازی هیچ تفاوتی با فیفا ورلد کاپ حس نکردم و پرسونالیتی رو اونطور که pes داره اینجا ندیدم
    توپ خیلی سنګین هستش روی سانتر ها ولی عجیبه که این توپ سنګین وقتی که یه پاس معمولی زمینی میدی انګار که روی سنګ خورده و همش از روی چمن! بلند میشه
    بازم دروازبانها خیلی راحت ګل میخورن مخصوصا توی موقعیت های تک به تک
    باز هم بازی کسالت آوره و هیچ هیجانی نداره
    من واقعا متاسفم که هنوزم باید شاهد چنین حرفهایی جانب گرایانه ای باشم !! میگم چقدر جالب فیفا کسالت آور و بی هیجانه اما همیشه نمره بین 9.5 تا 10 می گیره برعکس PES که بالاترین نمرش 8.5 بوده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3. 3 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    DreamZ

پيش فرض

من واقعا متاسفم که هنوزم باید شاهد چنین حرفهایی جانب گرایانه ای باشم !! میگم چقدر جالب فیفا کسالت آور و بی هیجانه اما همیشه نمره بین 9.5 تا 10 می گیره برعکس PES که بالاترین نمرش 8.5 بوده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    دوست عزیز این حرف ایشون نیست حرف خیلی از کسایی که عمرشون رو با پس گذروندن یکیش خودم من هیچ وقت نتونستم با فیفا کنار بیام الان دو ساله که سعی کردم با فیفا انس بگیرم اما نشد ضمن اینکه اعتراف میکنم فیفا شبیه ساز بهتریه اما هیجان لازم رو نداره خلاصه بگم اگه پس انیمیشن و صداگذاری فیفا رو داشت اونوقت نمره 11 از 10 میگرفت گرفتی منظورم چیه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    DreamZ

پيش فرض

من یه سوالی داشتم یادتونه چند وقت پیش از سیباس سوال شده بود که آیا قصد ندارین کاری کنین که جو هوا در بازی متغیر باشه و ایشون هم این رو گفتن که این از آرزوهای ایشونه و بزودی اجرا میشه آیا متور بازی پس و حتی فیفا این اجازه رو میده یا باید منتظر نسل بعد بود؟
    آخ چه حالی میده مثلا حین بازی رعد و برق بزنه و بارون بیاد !!

6. این کاربر از karnavaleroos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

13 1- نقد بازی : هوش مصنوعی

بعد از گذشت 6 ساعت از لحظه انتشار دمو موفق شدم بازی کنم دمو رو از چهارشنبه تا حالا با تیم های مختلف با شرایط مختلف در درجه سختی های مختلف بازی کردم. حتی مقابل... قبل از شروع حرف هام باید بگم دمو یک محصول نا امید کننده بود برای من بخصوص برای اونهایی که خیلی جدی دارن PES رو دنبال می کنن درست مثل سال پیش که داشت باعث میشد PES رو به کل فراموش کنم. بازی کردن دمو برای من کوچکترین لذتی نداره متاسفانه هم دموی فیفا 11 هم PES 2011 به نا امید کننده ترین شکل ارائه شدن. ولی کسی برنده اس که یادش نره این نا امیدی 80 درصدش به خاطر فقدان دسترسی هست... وقتی ما حرف از دوربین بازی می زنیم و از کج شدنش توی محوطه جریمه ایراد می گیریم یادمون نیست که توی نسخه اصلی میشه دوربین کلاسیک رو هم اضافه کرد... یا اگه معتقدیم دریبل ها به درد نمی خوره الان کلی وقت داریم تا بهترین و موثر ترین دریبل های ترکیبی رو کشف کنیم... من با دموی بازی نتونستم ارتباط برقرار کنم حتی 1 اپسیلون... ولی شک ندارم بیشتر از فیفا احتمالا همین رو بازی کنم شاید و به شرطی که خواسته هام برآورده بشه... که به احتمال زیاد میشه... گیم پلی بخشی از بازی هست میشه به عشق مود های جذابی مثل BAL بهش عادت کرد...

تمام حرف هام تا الان مقدمه کوتاهی بود که ثابت که فعلا این نقدی که می نویسم نمی تونه به طور کامل به نسخه اصلی تعمیم پیدا کنه

1- هوش مصنوعی : بچه های که با من آشنا هستند و از قدیم حرف های من و مشکل پسندی های من رو می دونن کاملا آگاه هستند که توی بازی های فوتبال چه اندازه من به مسئله هوش مصنوعی حساس هستم چیزی که معتقدم PES بی بهره اس از اون و یا حداقل خیلی کم ازش استفاده می کنه و همین باعث شده بازی به حالت غیر واقعی مبدل بشه و شعاع حرکتی بازیکنان و خصوصیات فردی بازیکنان که توی عالم واقع ازشون سراغ داریم توی بازی تمام کمال زیر سوال بره. متاسفانه هنوز هم وقتی بازیکنی که به توپ نزدیک هست ولی چون توپ به اون پاس داده نشده از رفتن و تصاحب توپ خود داری می کنه این مشکل خیلی وقته توی پس موندگار هست و بازیکن درک نمی کنه که می تونه به سمت توپ سرگردان بره نه اینکه خودش رو کنار بکشه. متاسفانه مدافعین شدیدا احمق شدن توی این نسخه و روی پاس های حریف بزرگ ترین اشتباهات رو می کنن من چندین و چند بار که مقابل هم بازی کردیم با پسر خالم دقیقا این قضیه رو دیدم اونهم به کرات. متاسفانه در حالیکه بازیکنی مثل پویول خیلی احمق تر از مدافع تیم گوام عمل می کنه و توپ از چند سانتیمتری پاش رد میشه و به مهاجم پشت سرش می رسه و به سادگی مدافعین اجازه تک به تک شدن می دن به راحتی آب خوردن میشه از قوی ترین دفاع ها عبور کرد و بدبختی اینجاسنت که موقعیت های تک به تک به غیر واقعی ترین شکل ممکن توسط دروازبانان احمق تر گرفته میشه محکمترین شوت ها حتی اگه پی در پی هم باشه توسط همون دروازبانان احمقی که از فواصل دور توپ رو ریباند می دن یا از کنار دستشون عبور می کنه موقعیت هایی رو که در عالم واقع 90 درصد گل هستند دفع می شه. که کمک شایانی می کنه به غیر واقعی تر شدن بازی... البته این مشکل که گفتم تا حدود زیادی توی 2010 هم بود ولی نه به این شدت. متاسفانه طوری کار نشده که بازیکنان در حین دریبل های ترکیبی متوجه بشن که بهتره کنسل کنن کل عملیات رو و پا به توپ به بیرون می رن. در کل هوش مصنوعی در موارد زیادی واقعا ضعیف خودش رو نشون میده که البته مشکل جدیدی نیست. توی نسخه قبلی هم چه در حمله و چه در دفاع بازیکنان بد ترین تصمیمات رو با توجه به موقعیت هاشون می گرفتن و برای همین بود که وقتی شما بازی رو در حالت تاپ پلیر می ذاشتید اگه دقت می کردید یک گل هم دریافت نمی کردید در حایکه روی این درجه بازیکنان قدرت هاشون چند برابر میشن و بازیکنی مثل مسعود شجاعی واقع توی استارت ها و سرعت ضعیف هست می تونست از پویول که توی دفاع کردن فوق العاده سریع تصمیم می گیره بگذره و حرکت کنه... ولی به دلیل پایین بودن هوش مصنوعی و اشتباه در تصمیم گیریش موقعیت گلزنی رو از بین می بره.

8. 7 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasani2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سایت riseofgame یه دموئی رو منتشر کرده که به مقایسه مستقیم هر دوبازی پرداخته.

حجم این دمو 106 مگابایت هست و برای کسائی که تمایل دارن دو بازی رو مورد بررسی قرار بدن خیلی مناسب هست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    منبع: بازي رايانه

10. 2 کاربر از hasani2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض نقد 2

خوب نقد رو با پارامتر گرافیک ادامه می دیم...

یکی از برتری های بازی PES بعد از 2009 پیشرفت گرافیک و جلوه های بصریش بود که تا الان همه اش پیشرفت کرده و توی این نسخه هم تونسته پاسخگوی مشکل پسندان باشه. ولی متاسفانه توی این نسخه سیستم جدید بلور با کیفیت مناسبی طراحی نشده یک جلوه جدید بصری که به بازی اضافه شده سیستم ریپلای های اون هست که به شکل جالبی بلور میشه و بعد واضح تر میشه. البته این واضح شدن تا یه حدی هست چون اگه دقت کنید آبجکت ها در لحظه ریپلای دچار آلیاسینگ شدید می شن به طوری که تشخیص آبجکت ها هم سخت میشه. اما از همه این ها که بگذریم هنوز هم مشخصه هیچ پروژه ای برای ریالتی شدن ویدیوها و ایونت ها و ... در نظر گرفته نشده نهایت کیفیت گرافیک و آخرین درجه اش اینه که شخصی که کنار شماست از تشخیص اینکه شما دارید گیم بازی می کنید یا به یک مسابقه فوتبال تماشا می کنید عاجز بمونه. متاسفانه هیچ تلاشی برای واقعی شدن محیط نشده و توی این مورد فعلا داره در جا میزنه. شما وقتی نسخه های جدید بازی هایی مثل شیفت یا همین ویدیوهای با کیفیت سری NFS رو در نظر بگیرید در حالیکه روی ماکزیمم کیفیت گرافیکی تنظیم شدن جزئیات ماشین جزئیات محیط و زمین و ... شدیدا به تصاویر واقعی نزدیک هستند.

به هر حال در شرایط فعلی شفافیت و وضوح بالای بازی یکی از نکات مثبت بازی هست که تونسته خیلی از نوب گیمر ها رو جذب کنه. معذرت می خوام نمی خوام با این حرفم PES خور ها رو کم ارزش نشون بدم ولی اکثر فوتبال خور ها به نوعی با PES وارد می شن بعدها که چیزهای تخصصی تری مثل هوش مصنوعی گیم پلی و ... براشون معنی پیدا می کنه متوجه کاستی های PES می شن و سعی می کنن دنبال عناوین دیگه ای برن که همانا فیفا هست.
    Last edited by Spaniuly; 17-09-2010 at 19:02.

12. 7 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    DreamZ

پيش فرض

یه چیز عجیب نوع زدن ضربات پنالتی عوض شده یعنی مثل 2010 نیس کسی میدونه چجوری باید پنالتی زد؟من که یواش پر کردم جهت رو هم کم داشتم زد وسط و با اختلاف از بالای دروازه رفت بیرون
    ???????????????????????????????????

14. این کاربر از karnavaleroos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

آرمین جان در مورد دفاع ها حرف شما درسته ولی ممکنه دفای شما تو وضعیت tribe باشه و مهاجمین حریف تو وضعیت excellent .
    به قول خودم که میگم وقتی نمی تونی هوش مصنوعی خوبی طراحی کنی بسپارش به کاربر . اون کاری رو که هوش مصنوعی نمی تونه انجام بده بده دست گیمر . شاید جواب گرفتی . کونامی هم همینکارو کرده . این برنامه نویسای کونامی چیزی از هوش مصنوعیی نمی دونن و گرافیستای فیفا هم چیزی از گرافیک . البته روی PC .

پروفشنال FCBarcelona.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اکثر فوتبال خور ها به نوعی با PES وارد می شن بعدها که تیچزهای تخصصی تری مثل هوش مصنوعی گیم پلی و ... براشون معنی پیدا می کنه متوجه کاستی های PES می شن و سعی می کنن دنبال عنواین دیگه ای برن که همانا فیفا هست.
    میشه این نتیجه گیری ها رو در آخر پیامت قرار ندی؟ من به شخصه واقعا اذیت میشم از خوندن چنین چیزهایی! نمی دونم چرا اکثر کسایی که به دلایلی علاقمند به فیفا هستن این حس خود برتربینی رو دارن، و همیشه یه طوری حرف می زنن انگار طرفدارای PES یه عده آدم کم سواد و سطحی و بچه ن که فقط بلدن دسته دست بگیرن و بازی کنن و از چیزای دیگه سر در نمیارن... این واقعا آزار دهنده و توهین آمیزه!

با کمال احترام به نظرات شما باید بگم اونچه شما گفتید نظر شخصی شماس (و قابل احترامه) و نه یک حقیقت مطلق و درش هم تماما دیدگاه های شخصی مطرح شده نه مستندات و مستدلات علمی و قابل اتکا. البته تا اینجا کار هیچ مشکلی نداره و هرکس بازخوردش رو از بازی میگه، که از 100 تا 100- ممکنه متغیر باشه، ولی این جمع بندی های آخر ارسال هاتون واقعا آزار دهنده س! (صرف نظر از نکاتی که من به یاد دارم شما یکی دو هفته پیش به عنوان مزایای خیره کننده بازی یاد کردی و امروز به عنوان ضعف بیان می کنی! که به جهت احترام به حریم شخصی من وارد اون بحث نمیشم.)

خواسته یا ناخواسته طرفداران PES تو ایران بیشترن، یه مقایسه سرانگشتی بین فعالیت تاپیک های دو تا بازی این رو نشون میده. و به همین دلیلم هست که طرفداران PES شدن انجمنی برای بحث باز و انتقاد صریح (و گاهی غیر منصفانه از بازی) اما انگار دوست داران فیفا (استناد به جمله آخری که نقل کردم) یه جمعیت کوچیک تر و متعصب تر تشکیل دادن که دوست دارن پایین تر بودن کمیتشون رو با کیفیتی که گاهی وجود خارجی نداره، جبران کنن.

من به شخصه عقیده دارم PES همیشه از نظر مسائل گرافیکی، به خصوص بازیکن ها، چهره ها و لباس ها و اندامشون، به مراتب از فیفا سر بوده و امسال گیم پلیش رو (که چند سال اخیر نقطه مانور دوست داران فیفا بوده) به این بازی رسونده و به نظر من حتی از این نظر جلو زده، اما هرگز نمیام جملات مشابهی رو در مورد طرفداران فیفا به کار ببرم، حتی اینجا که تاپیک دوست داران PES هست نه فیفا!

گاهی بعضی ارسال ها انقدر غیر منصفانه و غیر منطقی و مغرضانه میشه که به خودم میگم اصلا برای چی میام و اینجا رو می خونم که اذیت بشم، دلم هم نمی خواست این حرفا رو بزنم، ولی گاهی بحث یک طرفه در کوبیدن غیر معقول PES واقعا فضای این تاپیک رو غیر قابل تحمل می کنه!

17. 2 کاربر از FCBarcelona.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •