سلام دوستان ببخشید یه سوال.این برگه هایی که رو دیوار هست مال چیه من هرچی ور پاره میکنم بازم هست.بعد آدم هایی هستن که تو نقشه علامت قفل هست اونا چی کار کردن؟دزدن؟
سلام دوستان ببخشید یه سوال.این برگه هایی که رو دیوار هست مال چیه من هرچی ور پاره میکنم بازم هست.بعد آدم هایی هستن که تو نقشه علامت قفل هست اونا چی کار کردن؟دزدن؟
سلام
من اون لینکی که گذاشته بودید رو رفتم
اونجا چیزی در مورد چگونگی پیدا کردن codex ها نگفته و حتی در مقدمه هم یاد آور شده که در این مطلب چنین
چیزی رو توضیح نخواهد داد
اما در قسمت بالا عکسی رو که دوستمون گذاشته رو نقل قول کردم چون یه خورده بعد از این قسمت باید 4 تا
codex رو پیدا کنیم (دقیقا سکانس 3 و مموری 5) من 3 تاشو پیدا کردم ولی هر چه قدر شهر رو می گردم 4 امی
رو پیدا نمی کنم(دقیقا شهر هم همین جایی هست که در عکس می بینید)
حالا می خواستم کمک کنید تا پیداش کنم آخه بد جوری گیر کردم
مرسی
Last edited by nikaan; 17-04-2010 at 14:19.
اینا یه سری اعلامیه مثل اعلامیه wanted میمونه.
اونا رو بکنی دیگه سربازا بهت شک نمی کنن یا کم تر شک می کنن.
با زدن دکمه E دید عقابی یا eagle vision رو فعال کن تا هدفت مشخص شه. هدفت زرد رنگ میشه در این حالت بعد برو بکشش
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------
قفل ها دزدند بکششون تا پلشونو برداری. کاغذ ها ها رو هم بکن تا notority کم شه. همون مقداری که پلیس میافته دنبالت شک میکنه![]()
سلام
من اول بازی هستم جایی که پدرش رو می بینه و پدرش بهش یک ماموریت میده اما در نقشه هیچ ماموریتی و راهنمایی نکرده لطفا کمک کنید.![]()
اون یکی کودکس تو بیرون شهر پشت یه خونست بگردی پیدا میشن.
زیادم دور نیست از خود شهر.
سلام.ببخشيد كه زياد سوال دارما.من يه جا گير كردم كه ميگه برو بالاي يه برج مبرم بعد 3 تا آدم هست ميكشم بعد پله ميزنم ميرم بالاي بالاي برج بعد يه دريچه اي هست بايذ چي كار كنم هرچي ميكنم دريچه باز نميشه يا بايد از جاي ديگه اي برم؟
![]()
کجایی ؟سکانس چند؟ عکس بزار. باید بری بالای زندان؟؟ برای دیدن بابات؟
دوستان ديگه بسه بياين راجع به داستان بازي و اين چيزا حرف بزنيم آخه سوال راجع به پوستر چيه؟ وليو 1902 كامل كامل هست و هيچ مشكلي نداره پوستر هارو هم كه وقتي نزديك مي شي شيفت رو مي زني تازه پائولا همه ي اينا رو توضيح داده لطفا تاپيك رو از اين بيشتر كسل كننده نكنيد اول سوالا راجع به هاست و لانچر بود حالا هم مراحل مسخره اگه بخواين واسه ي هر گير كردن بياين و تو اينترنت بگردين كه ديگه بازي نميشه در ضمن لطف كنيد حرف هاي شخصيت هارا گوش دهيد
بچه ها يه سوالي.. اونا كه بازي رو تموم كردن، اون قطعه فيلم كه با بدست اوردن يه سري از شكل هاي خاصي كامل ميشه،اصلا فيلم در چه مورده ؟؟كسي ميتونه يه توضيح مختصر خوب بده ؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)