قیمت گلکسی 16 گیگ 660
8 گیگ 620
قیمت گلکسی 16 گیگ 660
8 گیگ 620
به قول شاعر میگه بشنو اینهارا ولی....ولی چی؟؟؟ولی باور مکن.
8 که پایین تر بود.یعنی این چند روز با افزایش قیمت دلار اینجور شده؟؟؟16 هم که 640 بود.ولی احتمالا اگه دلار رو همین 1200 اینا وایسه گرونتر هم میشه.
فکر کنم گوشیم رسید یه چند روزی بازش نکنم تا ببینم چقدر گرون میشه بفروشمش.
آقا من واسه خودمو میفروشم.پلمپ کارخونست.700 نبود؟؟؟![]()
امروز قیمت ها بالا رفته بود.
16 گیگ 685 -700
8 گیگ 645
![]()
قیمت سایتها از اول همین جور بود
جمهوری هم اون بالا نوشتم
تنها تفاوتی که قیمت دلار تو بازار ایجاد میکنه حالا مشخص نیست تا 20 روز دیگه خودشو نشون میده
سلام
در ادامه اپدیتهای نرم افزاری خانواده گالاکسی اس در امریکا, سامسونگ اپدیتی برای GPS گوشی Vibrant ارائه داده است:
GPS issue fix:
همچنین امروز قرار هست که اپدیتی برای Samsung Epic 4G برای سرعت اپلود ان و غیره ارائه شود:
![]()
Last edited by mahroo_z1; 30-09-2010 at 11:58.
سلام دوستان
Eldar Murtazin در پیامی که در سایت تویتر منتشر کرده به کاربرانی که قصد خرید گالاکسی اس یا ویو رو دارند هشدار داده که سریعتر اقدام کنندو یک الی دو هفته بیشتر وقت ندارند و البته گفته دوشنبه خبرهای بیشتری در این مورد اعلام میشه:
I strongly recommend to buy Samsung wave or galaxy s if you hesitate or wait discount. You have one or two week to buy. More info on Monday
Eldar Murtazin
علت این هشدارم همونطور که قبلا در همین تایپیک اطلاع رسانی کرده بودیم اینه که سامسونگ بشدت با کمبود صفحات Amoled حتی برای تولید محصولات خودش مواجه شده و احتمالا میخواد برای تولید سری جدید این گوشیها همانند گالاکسی تب از سوپر TFT استفاده کنه.
چشم همه به انتظار کارخانه ی تولید صفحات Amoled جدیدی هست که قراره سامسونگ در سال اینده افتتاح کنه تا با رساندن سقف تولید فعلی یعنی 3000 صفحه در ماه به 30000 صفحه در ماه بر این کمبود در برابر حجم بالای تقاضا غلبه کند.
همچنین در جایی از قول یکی از کاربران اون فروم خوندم که بعلت افزایش تحریمها علیه ایران وبسته شدن حسابها در امارات مایکروتل با محدودیتهای زیادی برای وارد کردن این گوشیها مواجه شده .
پس لازم میدونم این افتخاراتی رو که روز بروز ما مردم ایران داریم در اثر تصمیمات یکسری نادان بدست میاریمو به کل جامعه ایرانی تبریک بگم
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahroo_z1; 30-09-2010 at 14:00.
شانس ما رو ميبيني
قديما ميگفتن
گر صبر كني ز غوره حلوا سازي
توي اين كشور
اگه صبر كني قيمت غوره ميره بالا ديگه گيرت نمياد
من خودم به گالكسي با صفحه STFT هم قانعم
ولي خانمم ابدا با اين صفحه براي ويو راضي نميشه
هر روز فيلماي ضد خش بونش رو ميبينه باهاش حال ميكنه عاشق ويو شده
در كل من براي 20 مهر بليط دارم براي تهران
خدا كنه راحت گير بياريم
اگه ميشه يكي از دوستان تهراني براي خريد جفت اين گوشيها يه جاي خوب معرفي كنه من ميخوام با گارانتي اصلي بگيرم
اگه ميشه برام پ خ كنيد عزيزان پايتخت نشين
راستي آخراي مهر تهران سرده؟
البته این ضد خش بودن به خاطر super amoled نیست
تاچ خازنی چون روش شیشست بر خلاف مقاومتی که پلاستیکه میتونه ضد خش باشه ... خلاصه اگه به خاطر ضد خش بودنش نگرانی خیالت راحت باشه
چقدر گرون شد.من 4-5 روز پیش گالاکسی 8 گیگشو خریدم 590
امروز دوبار ديجي كالا رفتم هر بار 10تومن گرون شده بود؛16گيگ از 675رسيد به 695؛ديروزم 10تومن گرون شده بود؛8گيگم از 632رسيد به 645.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)