ببخشید
چند روزه سایت مخابرات برام باز نمیشه!
از دوستان هم همین طوره؟
چیکارش کنم؟!
ببخشید
چند روزه سایت مخابرات برام باز نمیشه!
از دوستان هم همین طوره؟
چیکارش کنم؟!
کدوم سایت ؟ اگر منظورتون اینه :بدون مشکل برای من باز میشه . اگرم این یکیه :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدطبق معمول ، فقط با چیز چی ان یا چیزشکن باز میشه ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من راه حلی ندارم . میتونید با پشتیبانی تماس بگیرید . توی adsl.tce.ir نوشته شماره های پشتیبانی عوض شده :
قابل توجه مشتركين گرامي،
لطفاً براي ارتباط با مركز پشتيباني با شماره هاي 86-3388284 تماس بگيريد.
دوستان همونطوریکه تویه تصویر میبیند من دارم با سرویس 128 مخابرات 232 KB دانلود میکنم. اگه دوستانی که از سرویسهای 256 ، 512 ، 1 و 2 مگ مخابرات استفاده میکنن ریت دانلودشون رو اینجا بزارن ممنون میشم.
http://up.--------.com/images/srgk7uc6bq4lbzgehbo.jpg
دوستان یه سوال دارم آیا سرویس ای دی اس ال استان اصفهان شبها دانلود رایگان داره ؟
بله داره اکثر مواقع هم سرعت بالا هستش مثلا الان حدود 1 هفته ای هست که سرعت من روی دو مگ هستش
امروز سرعت شما دوستان خوبه؟
از من خیلی پایینه!
128 قدیمی هستم سرعت دانلودم از 10 بالاتر نمیره! نکنه سرعتم را واقعی کرده باشند؟!
یادم چند روز پیش که بعضی دوستان میگفتند سرعتشون پایینه سرعت من خوب بود.حالا فکر کنم برعکس شده!
سرعت دوستان درست شده؟ چند روز طول کشید تا درست شد؟
ممنون
Last edited by Aless; 16-05-2011 at 13:38.
از من که 128 جدید هستش سرعت دانلودم 200 هستش
me2 ! اما این اتفاقات فقط اتفاق هست و بس ! اگه این اینترنت به یک ثُباتی میرسید ما رو اینوطری مسخره نمیکرد هم خوب بود خدایی !
آقایون
سرعت های 128 سبا با چند دانلود میکنند ؟
در بهترین حالت 15 تا 16![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)