کسی این کارو کرده جواب داده ؟
سرعتش چطوره محدود نمیکنن ؟
کسی این کارو کرده جواب داده ؟
سرعتش چطوره محدود نمیکنن ؟
من همین الان رو این سرویسم و همین الان از فاکتور پرداخت کردم بعد از یک ماه برگشتم پیشگامان بالا و پایین رو ببین
محدودیتش اگر تا این حد باشه من مشکلی ندارم![]()
Last edited by farshad_scientist; 22-03-2020 at 13:52.
این هم تست های جدید من از پیشگامان سرویس 4 تا 16 مگ جشنواره
تک کانکشن داخلی
مولتی داخلی
تک کانکشن خارجی
مولتی خارجی
![]()
داخلیش که اوکیه خارجیش یعنی زیر 500 سرعت دانلود میده تمام وقت ؟
Last edited by bndsms; 22-03-2020 at 14:05.
لطفا این موارد رو در ساعات مختلف روز امتحان کنین و دوباره بگین
چون من از ساعت 9 شب به بعد، توییچ رو با کیفیت 720 دیگه نمیتونم ببینم
آره بزار من شبم تست کنم ببینم اگر اوکی باشه که عالیه ولی فکر کنم درست شده باشه چون قبلا این ساعت ها هم مشکل داشتم
دوستان من الآن از شرکت خلیج فارس آنلاین (برای استان بوشهر با پهنای باند رسپینا) تست گرفتم. سرویس 2 مگ بود ولی توییچ رو 720 بدون بافر میرفت. از همه اینا که بگذریم و بقیه شرکت ها رو نادیده بگیریم، دیروز زنگ زدم به بخش فنی پیشگامان، گفتن ما به هیچ عنوان سرعت تک کانکشن رو تضمین نمی کنیم.
آخه سرعت 100 کیلوبایت تک کانکشن (سرویس 8 مگ) بدرد چی میخوره؟؟؟!!! البته این سرعت از ساعت 8 شب تا 12 هست. در بقیه ساعات سرعت تک کانکشنم حداکثر700 هست. قبلا درست بود ولی از چند روز قبل از اختلالات اخیر اینجوری شد. هر بار هم زنگ زدم یه چیزی گفتن که همشون رو توی پست های قبلیم توی همین تاپیک نوشتم. همونطور که گفتم با مرکز انقلاب هم حرف زدم. اونا هم میگن اینا هیچ کمبود پهنای باندی ندارن. من که 6 فروردین تخلیه میزنم هر چند 11 روز مونده از سرویسم، ولی خداییش این رسم مشتری مداری نیست که اول سرویس رو خوب ارائه کنی ولی بعد که مشکل پیدا کردی، مسئولیتش رو از خودت ساقط کنی. کسی اینجا تخلیه زده تا حالا؟ چند روز طول میکشه تا تخلیه کنن؟ برای تخلیه اذیت هم میکنن؟
ببین الان من توییچ رو تست کردم 1080p هم دارم بدون بافر می بینم ساعت 8:30 شبشاید دستگاهی که استفاده می کنی محدود می کنه سرعتت رو
با چندین دستگاه، چندین مودم و چندین روز درگیر این قضیه بودم. خودشون هم خوب میدونن مشکل از خود شرکته و یه بار هم یکی کارشناسا تایید کرد ولی ...
آره منم قدیما مشکل داشتم ولی الان میدونم حداقل برای توییچ محدود نشده و سرعت باز کردن سایت های خارجی هم واقعا خوبه
مشکل من بخشیش با کمک این نرم افزار حل شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)