مدل جدید هستش ND دکمه وایر لس اضافه شده
آدرس فروشنده هم بالاتر از چهار ولیعصر تهران
چند تا پاساژ کامپیوتر هستند هموشون قیمت هاشون توی این رنج 90 تومن
اگه دقیق می خوای بذار فردا فاکتور ببینم شماره شم می دم
مدل جدید هستش ND دکمه وایر لس اضافه شده
آدرس فروشنده هم بالاتر از چهار ولیعصر تهران
چند تا پاساژ کامپیوتر هستند هموشون قیمت هاشون توی این رنج 90 تومن
اگه دقیق می خوای بذار فردا فاکتور ببینم شماره شم می دم
خودم فهمیدم
از Wireless Stations Status میشه فهمید
اگر برای فریمویر آن آپدیت هست آن را آپدیت کن
در غیر این صورت سعی کن در جایی نگه داری که نه سرد باشد و نه گرم و نه روی آن خاک بگیرد و همینطور سیم تلفن دارای اسپیلیتر استاندارد باشد که نویز ایجاد مشکل نکند
اینترنت را در داخل مودم به درستی تنظیم کنید
شبکه کامپیوتر به درستی نصب شود
اگر تمام این موارد رعابت شده ولی باز خرابی وجود دارد
به فرشونده مودم رجوع کرده و مودم را با آرامش تمام محکم تو مخش بکوبون.
تکبییییییییر
احتمالا ضمانت نامه باید داشته باشه،به شرکت گارانتی کننده زنگ بزنه فک کنم بهتر باشه
سلام.من یه مودم میخوام که بتونم با ای دی اس ال مخابرات مچ باشه.وایرلس داشته باشه تا بتونم با تلفن بهش وصل شم.نکته مهم اینه که به کامپیوتر وصل نمیشه و میخوام بدون اینکه از سیستم استفاده کنم راش بندازم با گوشی.آیا شدنیه؟
دوستان می خوام یه مودم وایرلس بگیرم اما قیمتاشون خیلی تفاوت داره و من نمیدونم اختلاف قیمتها برای چیه. یعنی از ویژگی هاشون سر در نمی یارم .
لطفا راهنمایی کنید تا 100 تومن یه مودم بگیرم.
با توجه به صفحات قبلی 8951 رو فک کنم مناسبه.
فرق 8951 با 8901 چیه؟
Last edited by campuzlit; 08-12-2012 at 22:01.
رفقا میشه با مودمای TPLINK واسه هر USER حجم مصرف تعیین کرد؟
اصلا همچین چیزی هس؟
سلام
مودمی که بتونم اینترتم رو بصورت وایرلس شیر کنم ارزون قیمت چی پیشنهاد میکنید ؟ در حد 60-50 تومن ؟
سلام دوستان
من یه مودم tplink 8951 خریدم
توی تنظیمات باید vpi و vci رو 0و 35 بذارم ، این تنظیمات رو انجام می دم اما فرداش یهو می بینی سرعتت به شدت پایین اومده
بعد نگاه می کنم ان دو تا پارامتر خود به خود عوض می شه
چیکار کنم؟؟؟!!!
سرعت وایرلس TD-W8951ND بالاتره ( سری N Lite هست در واقع ) بعلاوه اینکه در سری جدید دستگاه دکمه فیزیکی جهت خاموش و روشن وایرلس تعبیه شده ! هرچند اگه قراره از مودمی که خریداری میکنید صرفا برای پخش کردن اینترنت adsl بصورت وایرلس استفاده بشه با توجه به سرعت پایین اینترنت در کشورمون عملا تفاوتی بین 8951 و 8901 وجود نداره ! اما به هرحال خرید 8951 به نوعی آینده نگرانه-تره !!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)