این مبین نت که گفته بود امروز تا ساعت 3 اختلال خواهد داشت!!!
من از ساعت 7 صبج تا الن دارم دانلود میکنم و هیچ گونه اختلالی ندیدم
این مبین نت که گفته بود امروز تا ساعت 3 اختلال خواهد داشت!!!
من از ساعت 7 صبج تا الن دارم دانلود میکنم و هیچ گونه اختلالی ندیدم
برای من تا ساعت 11 قطع بود.
سلام
دوستان پیشنهادتون چیه به من ؟
من یه سروی 512 یا 1000 مگ وایمکس میخوام
از چه شرکتی بگیرم ؟
مزایا و معایبش چیه ؟
من فقط میتونم بهت پیشنهاد بدم از ایرانسل نگیری! ( فک کنم آخرش ایرانسلیا بیان ترورم کنن! )
معایب خاصی نداره اگه مث من مشکل مودم و ریست شدن نداشته باشی! البته در مورد امواجشو اینا یه چیزایی شنیدم .. فک کنم ضررش مث ضرر امواج موبایل باشه!
خوبیش اینه که هر وقت کامپوترتو روشن کنی آنلاینی و دیگه مث ADSL نیازی به کانکشن نداری! بعدشم اگه مودم WiFi بگیری اگه لپ تاپ داری یا گوشیت قابلیت WiFi داره میتونی هرجا هستی از اینترنت استفاده کنی!
شما در ADSL هم میتوانید با ست کردن یوزر نیم پسورد خود در داخل دستگاه همین امکان را هم داشته باشید
دستگاه مورد نیاز شما : ADSL Wireless Router هستش
وایمکس امواج ماکروویو هست.پس نتیجه میگیریم هرچه قدر مودم دور تر از خودتون باشه بهتره
بالاخره مبین بهتره یا ایرانسل؟
من که از مبین نت گرفتم و راضیم...
پیشنهاد میکنم از هیچ کدام نگیری.چون اگر میخوای بگیری فقط اینترنت ماهواره ای.اگر میخوای بگیری ایرانسل5mg بگیر چون اصلا سرعت هیچ کدام ندارند یا مبین نت 1mg بگیر.
فقط گول نخور
چون تست سرعت 64کیلوبیتش سرعت دانلود به 340 میرسد
بعد اینکه از تست راضی شدی سرعت دانلود به 6کیلوبیت میرسد
من الان سرعت512 دارم اگر بگم سرعت دانلودم در موقع تست رسید به 1500 باور نمیکنی بعد اینکه متعاقد شدم سرعت دانلود به 40 الی 110 رسید
یک ماه مانده است تا سرویسم تمام بشد.
تا یا ببینم 1mg مبین نت بخرم یا 5mg ایرانسلالبته به احتمال 60% اینترنت ماهواره ای میخرم.
فقط بگم سرعت زیر 512 مبین نت و سرعت زیر 2mg ایرانسل را نخریدباز هم ایرانسل با انصاف است اما مبین نت خیلی پدر سوخته است سرعت تستش 64 کیلوبیت و سرعتهای دیگر زیر 300 نمییاد
.من نمیدانم چرا سرعتهاش را همان تست نمیگذارد.
فقط گول نخور.
ایرانسل که تا 2Mg بیشتر نداره !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)