سلام
عزیزم اگه پینگت بالا باشه دور پیدا میکنه یا اینکه....
وقتی سرور ایرانی هست چرا بری با خارجی ها بازی کنی :d
میتونی منو اد کنی تا هر وقت سرور زدن آی پی بدم
xfire=abbaszaer
yahoo=lionelm75
سلام
عزیزم اگه پینگت بالا باشه دور پیدا میکنه یا اینکه....
وقتی سرور ایرانی هست چرا بری با خارجی ها بازی کنی :d
میتونی منو اد کنی تا هر وقت سرور زدن آی پی بدم
xfire=abbaszaer
yahoo=lionelm75
نه عزیز این گفته nat مشکل پیدا کرده ، تو یه بار مستقیم بکن یه بار با کانکشن برو ، پورتارو فوروارد بکن ببین کدوم جواب میده ، اینجا علم کامپیوتره یعنی همه چی شانسیه![]()
آقا من همه کارهایی که در پست های قبلی گفته شد رو انجام دادم اما وقتی می خوام بازی رو اجرا کنم هنگ می کنه و بازی اجرا نمی شه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لازم نیست پورت فوروارد دستی انجام بشه پس upnp به چه درد می خوره؟
تو تنظیمات مودم upnp رو روشن کنی حله![]()
منم یه زمانی بازی میکردم
چه خبرا ؟؟؟؟
مطممئنم که منو میلادو یادتون میاد؟!!![]()
![]()
se&xy kinef
ali
دوستانی که هنوز بازی می کنن به هم PM بدن که ببینیم کیان................من هنوز هستم اما نه زیاد روزی 2 ساعت کلا.........Domination هم زیاد می زنم با ID خودم یعنی kortol004 کسی منو دید سلام کنه!!!!!!!!!!!!![]()
این که گفتی یعنی چه؟
من همون تشکیلات alteriw رو نصب کردم میزنم dead match میرم تو بازی همه خارجین
چجوری میشه با ایرانیا مچ زد؟
گویا بچه ها تونستن یه سرور ایرانی راه بندازن با یه IP مشخص یه بنده خدایی بود که این ID یاهم مسنجرشmis_nader اگه اشتباه نکنم بود بهش PM بدید فکر کنم IP اون سرور رو بهتون بده..................با این برنامه Server Checker هم می تونید اون سرور رو شناسایی کنید .............
دانلود برنامه
.................................................. .................................................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حداقل ID خودتون روبگید تا اگه توی بازی دیدیمتون یه سلامی عرض کنیم!!!!!!!!!!![]()
آقا میشه یکی راهنمایی کنه مارو تا ما هم بازی کنیم؟
تو پست اول تا 4 4 تا راه هست کدومشو میشه الان بازی کرد؟ تو این بازی چند نفر میتونن تو نقشه بازی کنن همزمان؟
برای آن لاین بازی کردن که به این پست مراجعه کن و کارها رو انجام بده..........آقا میشه یکی راهنمایی کنه مارو تا ما هم بازی کنیم؟
تو پست اول تا 4 4 تا راه هست کدومشو میشه الان بازی کرد؟ تو این بازی چند نفر میتونن تو نقشه بازی کنن همزمان؟
من انجام دادم و دارم بازی می کنم..................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توی نقشه ها حد اکثر 12 نفر می تونن بازی کنن که به 2 گروه 6 تایی تقسیم میشن.............و حد اقل هم 8 نفر که به 2 گروه 4 تایی تقسیم می شن...........راه های پست اول دیگه جواب نمیده چون چندین پچ و نقشه جدید به بازی اضافه شده........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)