تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 202 از 428 اولاول ... 102152192198199200201202203204205206212252302 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,011 به 2,020 از 4277

نام تاپيک: [پشتیبانی] موتور .::UDK Unreal Engine III ::. / آنریل انجین

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    من توی بخش unreal kismet بعد از راست کلیک و new action و material instance بخشهای set texture param و set vector param رو ندارم.چکار کنم؟
    سلام

اینا خیلی وقته حذف شده.

کلا این روش قدیمیه، اون Set Scalar Param هم فقط چون پر استفادس مونده، اگه نه راهش این نیست.

راه اصولیش که بازی های آنریلی استفاده می کنن، استفاده از چند Material Instance هست برای یه متریال خاص.

توی موارد خاصتر هم برای پارامتر های Scalar و Vector باید از Matinee استفاده کنی. در حقیقت از ترک های Float Material Param و Vector Material Param.

ممنون حل شد...
    یه مشکل دیگه وقتی فایلی که از speed tree کامپایل میکنیم موقع ایمپورت تو ادیتور udk ارور میده:
    Import failed
    با کدوم ویدئو می ری جلو؟ با ویدئوی Raven کار کن، مشکلی پیش نمیاد.

بای.

2. 3 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه M.Mehrazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

میشه دقیقتر توضیح بدید که باید چکار کنم؟(مثلا برای همون تمرین کیسمت 3dbuzz)

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

میشه دقیقتر توضیح بدید که باید چکار کنم؟(مثلا برای همون تمرین کیسمت 3dbuzz)
    داخل کانتنت برید و از بخش Actor Classes کلاس material instant actor رو انتخاب کنید و در نزدیکی مش ( البته زیاد مهم نیست نزدیکیش ) کلیک راست کنید و Material Instant Actor رو انتخاب کنید تا به مپ اضافه بشه حالا روی یک قسمت خالی از کانتنت کلیک راست کنید و New Material Instant Actor رو انتخاب کنید و اونو بسازید حالا در قسمت Parent اون متریال اصلی رو اضافه کنید ... بعدش مثلا اگر اون متریال از خودش نور داشته باشه اون پایین Light Color اضافه میشه که باید تیک کنارش رو فعال کنید ... حالا هم روی مش و هم روی کلاس متریال اینستنتی که به مپ اضافه کردید این متریال جدیده ( Material Instant) رو اضافه کنید که این جاش کاملا واضحه ... دقت داشته باشید که مش باید InterPActor باشه . حالا به متینی بریدو یک گروه ایجاد کنید و روش کلیک راست کنید و گزینه اگه درست یادم مونده باشه Material Vector Param رو انتخاب کنید تا یک بخش جدید ایجاد بشه روش کلیک کنید و از منوی پایینی اگه بازم درست یادم مونده باشه گزینه ایی به نام Vector Param هست جلوش برای مثال چیزی که توی Material Instant فعال کردید رو بنویسید که من چند خط بالاتر Light Color رو گفتم ... حالا کافیه کی فریم ها رو اضافه کنید و از نمودار بالایی تغییرات رو اعمال کنید برای فعال شدن نمودار یه جعبه زرد رنگ کنار گروه هست باید بزنید .... دقت کنید که انیمیشن به اون کلاس وصل کنید نه به خود جسم

---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------

دوستان من توی یه پروژه دارم یه دوربینی میسازم که وقتی کاربر مثلا کلید B رو زد اون طرف دیوار و اجسام رو نشون بده کسی نظر خاصی در مورد این موضوع داره ؟؟؟ منظورم ساخت دوربین هست نه کلید ها و ...

5. این کاربر از Vahid67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان من توی یه پروژه دارم یه دوربینی میسازم که وقتی کاربر مثلا کلید B رو زد اون طرف دیوار و اجسام رو نشون بده کسی نظر خاصی در مورد این موضوع داره ؟؟؟ منظورم ساخت دوربین هست نه کلید ها و ...
    سلام وحید جان

برای دوربین که دقیق توضیح ندادی می خوای چه جوری در بیاد، با فرض اینکه قرار نیست افکتی اضافه کنی می گم. شما یکی دوتا متد داری، ساده تریش این هست که یه تریس از نقطه ای که دوربین هست تا مثلا 1000 واحد جلوتر انجام می دی(یا هر مقداری که محدودیت دوربین پشت دیوارت هست، در هر صورت نامحدود که نمی تونه باشه). بعد اگه به اکتوری برخورد نکرد که هیچ، چیزی نیس که بخوای پشتشو نشون بدی، ولی اگه به یه اکتور برخورد کرد، از اینجا چنتا راه داری که دوربین رو ببری بعد جسم.

از اینجا ساده ترین راه که البته ممکنه بعضی جاها اذیت کنه، اینه که نقطه ی برخورد رو توی متغیری مثل HitLoc داری، دوربین رو ببر توی HitLoc + Inc ، که توش Inc یه مقدار ثابت ضربدر جهت دوربین هست. این جوری مثلا وقتی پشت یه دیوار هستی، دوربین میره اونطرف دیوار.

در ضمن این متد بالا که گفتم کلی هست و توی حالات خاص باید دستی کنترلش کنی و مشکلات احتمالی که پیش میاد رو رفع کنی.

اگه هم خواستی اتوماتیک نباشه و دستی فعال بشه، بهتره یه استیت تو کلاس دوربینت بگیری مثلا BehindTheWalls . وقتی کاربر کلیدو زد، تنها کاری که لازمه بکنی، اینه کهاین استیت رو Push کنی، دیگه بقیه کارا خودش انجام میشه. وقتی هم کارش تموم شد، استیت رو Pop می کنی. به همین راحتی.

اگه تو اجرای این متد جاییش مشکل داشتی، کد Dungeon Defence رو بگیر. البته اونجا این دوربین اتوماتیک هست، و فقط کد جلو رفتن دوربین رو می تونی توش پیدا کنی.

تا بعد.

7. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Sadegh 2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    kashan

پيش فرض

سلام بچه ها من این فیلمای godev رو برای اضافه کردن اسلحه دیدم کار کردن فقط یکم مشکل داره که می تونید توی عکس زیر ببینید
    می شه بگید چطوری می شه که این مشکلات رو درست کرد و یکی دیگی از مشکلاتش توی تیر اندازیش هست می قعی که راست کلیک می کنی نمی خوام تیری زده بشه

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام بچه ها من این فیلمای godev رو برای اضافه کردن اسلحه دیدم کار کردن فقط یکم مشکل داره که می تونید توی عکس زیر ببینید
    می شه بگید چطوری می شه که این مشکلات رو درست کرد و یکی دیگی از مشکلاتش توی تیر اندازیش هست می قعی که راست کلیک می کنی نمی خوام تیری زده بشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام

1. در مورد Hud (همون عکس اسلحه)، این راهی که به یه بچه ها گفتم، حال ندارم دوباره بتایپم:

dar kol ke bedun
    vase ye bazi
    bayad khodet kolle hud ro tarahi koni
    tu in mored
    ye rah ke has
    in hud ro aval bayad bebini tu che packagi hast
    bad udk ro beband
    un package ro backup begir
    udk ro va kon
    boro tu package
    tike texture
    ro tu filtere bala safe bezar
    tu texturha begard
    harchi tex az shock rifle hast
    ba texe khodet avaz kon
    chejuri?
    rush click rast mikoni
    reimport
    bad axe khodeto midi
    faghat ghable reimport
    ab'ade tex ro tu content browser bebin
    axet ro ba hamun ab'ad behesh bede
    vase taghire ab'ade ax ham ba acdsee kar kon
    2. واسه اون کج بودن اسلحه، این مورد از چنتا چیز می تونه باشه(البته اگه اسلحه با حرکت بازیکن تک.ن می خوره) هم می تونه از بون اسلحه یا ساکتی که ساختی باشه، که نیاز به چرخش داشته باشه، هم یه جا دیگه هم یه بار دیدم صحبت از این بود که تو مکس باید قبل از اکسپورت اسلحه رو 90 درجه بچرخونی، اینو هم تست کن. اگه اینا نشد، احتمال زیاد یه جا رو اشتباه می ری. در این صورت یه بار دقیق مو به مو با ویدئوش برو جلو، البته از اول.

3. در مورد کلیک راست هم لازمه تو تابع StartFire اول تابع چک کنی که FireModeNum چنده، اگه 1 بود، Return کنی.

در کل بگم، ممکنه شما الان اینو راه بندازی ولی این طور کارا مال وقتیه که به اسکریپت وارد شدی. یادت باشه کل برنامه نویسی کپی پیست نیست.

فعلا.
    Last edited by tovamohammad; 15-11-2010 at 23:13.

10. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aliscan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ♥کرمـــان♥

پيش فرض

سلام
    با اجازه اساتید
    صادق جان اندازه اسلحه رو باید تو مکس ردیفش کنی واسه چرخوندشم یه راه ساده هستش-دو بار روی اسلحه ات تو یو دی کی کلیک کن پایین سمت چپ برو تو قسمت Mesh بعد کمی پایین تر از متریالها نوشه Rot Origin تو این قسمت مقدار Yaw رو بزار مثلا 250 چندتا عدد بزار ببین کدوم بهتر میشه-البته تو قست کلاس هم میشه تنظیمش کرد-Hud هم که آقا محمد توضیح دادن کافیه از تو یو دی کی بری تو پکیج GFX اونی که می خواهی تغییر بدی رو دو بار روش کلیک کنی بعد بزنی Reimport بعد اون عکسی که می خواهی جایگزین بشه رو انتخاب کنی-البته قبلش فراموش نکنید که فرمتش باید PNG باشه بعد از رویمپورت دکمه Compress Now رو میزنی
    حله

12. این کاربر از aliscan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    kashan

پيش فرض

سلام من چند وقتی هست که باudk کار نکردم می شه بگین hud کجاست
    ورژن udk هم 10/2010 هست همین October
    Last edited by Sadegh 2007; 16-11-2010 at 23:34.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام من چند وقتی هست که باudk کار نکردم می شه بگین hud کجاست
    ورژن udk هم 10/2010 هست همین October
    سلام

اسم پکیج UDKHUD هست. تو باکس سمت چپ Content Browser سرچ کن.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    kashan

پيش فرض

سلام. اگه من اینا رو عوض کنم و یه اسلحه دیگه بخوام توی بازی با همون روش بیارم باید چی کارکنم?
    Last edited by Sadegh 2007; 17-11-2010 at 01:41.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •