دانلود شبانه هم خوب بود دیشب بیشتر تست کردم و دانلود زیاد نکردم یک گیگ گرفتم
دانلود با 50 60 شروع شد و به 100 120 هم رسید
![]()
دانلود شبانه هم خوب بود دیشب بیشتر تست کردم و دانلود زیاد نکردم یک گیگ گرفتم
دانلود با 50 60 شروع شد و به 100 120 هم رسید
![]()
بچه ها بازم یاهو میل من باز نمیشه.
شما هم همین مشکلو دارید؟
Last edited by bahrammzm; 18-03-2012 at 15:07.
سرویس 1024 لایزر :
حیف باشه آپلودر نیستم!!
---------- Post added at 07:25 PM ---------- Previous post was at 07:23 PM ----------
مشکلی نداره
سلام منم عیدو به همه دوستان تبریک میگم . این مخابراتم که دیگه شورشو دراورده رفتم نتم رو وصل کنم سرویس 256 8 گیگو از تو لیستشون برداشتن همین یه دونه به صرفه بود اینم زیرابشو زدن الانم که سرعت دانلود تو شب رو کم کردن خواهشا دوستانی که از شاتل یا پارس انلاین توی خود مرکز همدان سرویس گرفتن بیان بگن وضعیت نتشون چطوریه و دانلود شبانشون سرعتش چقدر هستش . دیگه اعصاب مخابرات رو ندارممیخوام عوض کنم سرویسمو
منظور من این بود که دقیقا سرعتو بگیم مثلا خودتون پارس انلاین هستین یا شاتل میشه میشه نوع سرویستون و سرعت شبانتونو بگین چونکه شنیدم توی روز سرعتا خوبه ولی توی شب چنگی به دل نمیزنه این هزینه راه اندازی اولشم خیلی زور داره مخابرات هزینه راه اندازی نداره. دوستان خواهشا بیان مارو از دو دلی دربیارن ممنون از همگی
میشه هزینه اشتراکتون رو بگین این نت گستر دفترشون دور ارامگاه بوعلی هستش؟
سلام دوست عزیز...
خب اینجور که معلومه مخابرات میخواد کم کم ای دی اس الشو جمع کنه!
از نظر سرعت دانلود شبانه شما باید خودتون تست کنید ببینید ازین سه آی اس پی کدوم توو منطقتون خوب جواب میده...
من خودم سرویس 1024 لایزر دارم.تستش رو بالا گذاشتم. سرعت دانلود شبانه اصلا خوب نیست. اون مقداری که باید بگیرم رو نمگیرم!!
شاتل هم شاید شنیده باشید که بعداز مدتی استفاده یوزرهاشو محدود میکنه رو سرعت 2-3. البته من تست نکردم.
میمونه پارس که اونم دوستان میگن سرعتش نسبت به قبل بهتر شده ولی شنیدم بدجوری حجم میدزده!!
موفق باشید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)